Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лобби България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ПЗ Гара Искър ул.5007 1&markers=София,ПЗ Гара Искър ул.5007 1

Лобби България ЕООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 16 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-16 от общо 16


клиент

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
4
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
5

За всички,които хулят и говорят зад гърба на другия без да знаят истината препоръчвам да прочетат ето това: Сократ бил един от най-големите мъдреци на Древна Гърция. Веднъж един човек отишъл при великия философ и му казал:
- Знаеш ли какво научих току-що за един твой приятел!

- Чакай малко – спрял го Сократ. – Преди да ми разкажеш, иска ми се да направя проверката с трите сита.

- Трите сита ли? – зачудил се човекът.

- Ами да – казал Сократ. – Преди да разказваш разни неща зад гърба на другите, хубаво е да отделиш малко време, за да помислиш какво точно се готвиш да кажеш. Това наричам „проверка с трите сита”. Първо е ситото на Истината. Проверил ли си дали това, което искаш да ми кажеш, е вярно?

- Не, просто чух другите да говорят...

- Добре. Значи не знаеш дали е вярно. Дай сега да пробваме с второто сито, то е ситото на Добротата. Това, което ще ми разкажеш за приятеля ми, нещо хубаво ли е?

- Ами не, напротив!

- Значи – продължил Сократ – искаш да ми разкажеш лоши неща за мой приятел, без дори да знаеш дали са верни. Но може би все пак ще успееш да минеш успешно проверката, защото остава последното сито – на Ползата. Ще ми бъде ли от полза да ми разкажеш това, което си научил за приятеля ми?

- Хм... Всъщност – не особено.

- Тогава – заключил Сократ- ако това, което имаш да ми казваш, не е нито вярно, нито хубаво, нито полезно, защо въобще ще ми го казваш?.....
И нещо лично от мен- Интелигентните хора не се занимават с клюки. През всичките години не срещнах интелигентен човек ,който да се занимава с интриги и да злослови другите ! В усилията да живеят с клюките и живота на другите ,някои хора забравят за собствения си живот...


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
5

Вероятно няма фирма която толерира пияници на които цял живот някои друг им е крив. Пък било то и ценни шофьори от София. Работиш и си- уважаван! Прецакваш постояно другите и гледаш да кръшкаш- другите ти били криви!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не си губете времето.Собственика на тая фирмичка е болен мозък , селски бек от монтанско . така омайва в началото , че всичко е ОК обаче като почнете да работите след това няма да знаете каква ви е работата. Ще ви се наложи да боядисвате , миете двата джипа на него и жена му да плевите цветя да ковете кашпи и тем подобни ; И когато си мислите че работния ден е свършил се почват изненадите ходи до там , свърши това онова . Служителките не си тръгват преди 19часа а са до 17.30 . Останали са двама пенсионери дето от немай къде стоят ама чувам че и те ще бягат Не напразно пускат обяви всяка седмица!Работи се като 90-те години хаотично с малки осигоровки докато имаш нерви !


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Относно мнението на /анонимния/ , този сайт има за цел да

ориентира бъдещи кандидати за работа , а не да оценява

купени продукти втора употреба. При такива продукти

винаги има риск и съм сигурен , че Вие сте запознат с

този риск . Не е коректно от Ваша страна да поставяте

оценки относно заплащане , работна среда , натоварване ,

потенциал и др. след като не сте нито настоящ нито бивш

служител ! За справка ще Ви кажа , че от 6г. никой

служител не е напуснал сам . С този си пост искам да

сезирам администраторите на сайта за мнения , които не са

по темата и не допринасят за ориентиране на бъдещи

служители .Моите уважения !


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, ПО принцип не бих се занимавал да пиша за каквато и да е фирма, но отношението на тази фирма към клиентите си е силно не адекватно на пазара. Гледат да продадат нещо, а след това да се оправят клиентите, дори гаранция да имаш. Моите отношения с фирмата са следните: Закупих един миксер от тях за 1000 лв, с документ и си доплатих за гаранцията. След 2 ползвания в продължение на 3 месеца, миксера (планетарен) се счупи. Изпратих им го по гаранция за да бъде ремонтиран. Оттам ми отговориха, че вината била моя (платката се намокрила, и това стана вторият път като самият миксер сам почна да си вдига оборотите и това му беше проблема) и ако искам да го почистят но не гарантират какво ще стане - 25 лв, иначе нова платка 300 лв. Управителят който ми продаде миксера, искаше да ми го продаде без гаранция, самият миксер беше ползван в шоу-рума на фирмата, но ми го продадоха като нов. И накрая си измиха ръцете че аз съм виновен. Една голяма фирма си губи потенциалните клиенти за 300лв, което е меко казано смешно. Всеки да си прави заключение. Аз моето си го направих.


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
3

Понеже често излизат обяви за работа от тази фирма , реших да драсна 2 реда за ориентация на кандидатите за работа .
Фирмата е сравнително млада на пазара , позиционирана е в гр.София . Разполага със собствена материална база , както и филиали в гр.Пловдив и гр.Сливен . Стремежът на фирмата е да предлага максимален обем от неща , свързани с хлебопроизводството ,сладкарството и др. промишлености .Екипът се състои от професионалисти , готови на себеотдаване . Заплати и аванси се изплащат редовно има и бонуси . Не е за подценяване и директния контакт с ръководството на фирмата . Може да сте сигурен , че ще бъдете изслушан винаги .Периодично се организират мероприятия през почивните дни за сплотяване на колектива .В тази фирма не се забелязва текучество , работната седмица е 5 дневна , 8 часова не се налага да оставате извънредно .Официалните празници се почива . Общо взето все положителни неща се получиха , с две думи ако давате всичко от себе си ще се забележи , както и обратното !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?