Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фулхелп ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Джавахарал Неру 1324 офис ТОБ 96,Силвър център.&markers=София,бул. Джавахарал Неру 1324 офис ТОБ 96,Силвър център.

Фулхелп ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 64 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 64


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Привет на всички читатели :)

Решихме и ние да напишем един пост и изразим нашата позиция, предвид коментарите, които току-що прочетохме. Преди всичко, благодарим на нашите служители, които оценяват работата ни. Относно въпросният господин, представящ се под различни имена ( JORANGES, анонимен кандидат, анонимен бивш служител, Христо) и твърдящ, че му дължим "пари", че бил падал от скелета и тн. ще се опитаме да разясним случаят в следващите редове:

Той е бивш наш работник, чийто договор с нас не беше подновен поради липса на компетентност и тотален провал, и разочарование още при първият му френски работодател. Липсата на качества е най-безобидното- въпросното лице беше отишло по-скоро на екскурзия, но не и на работа и липсваше всякакво уважение както към колегите си, така и към френският си работодател. ПРЕДИ ОКОЛО ГОДИНА И ПОЛОВИНА, МАЛКО СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ВСЯКАКВИ КАКТО ФИНАНСОВИ, ТАКА И ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ, ТОЙ СЕ СВЪРЗА С НАС И ЗАЯВИ, ЧЕ СПОРЕД НЕГО, МУ ДЪЛЖИМ ОЩЕ ОПРЕДЕЛЕНА СУМА ПАРИ ЗА ДА "БЪДА КОРЕКТЕН" И ДА НЕ НИ, ЦИТИРАМЕ: "ПЛЮЕ ПО ФОРУМИ". Познавайки въпросният господин, на момента приехме това по-скоро с насмешка, отколкото на сериозно подобни думи.

В последствие, получихме анонимен СМС в около 4.30ч. през нощта БГ време от белгийски номер, който цитираме по спомени, тъй като за жалост не сме съхранили: "Ако не ми платите това което ви казах ще публикувам всякакви мнения за вашата фирма в интернет и никой няма да иска да работи с вас така че си мислете дали си заслужава. Ще пиша каквото си искам и никой не може да ме спре » Не сме го съхранили, защото познавайки проблемите на въпросното лице, решихме, че на сутринта дори няма да го помни...

Ето тези пари си иска човека, които ние, естествено категорично отказахме да се поддадем на този рекет и резултата може да прочетете тук (както и в други сайтове със същия сценарий) - един път коментира от името на JORANGES, друг от анонимен бивш служител или анонимен кандидат за работа, а напоследък и като Христо. Разпратихме емейли до 20-ина подобни на нашата фирми, които командироват в чужбина и се оказа, че картинката е подобна, дори на места се е оценил на по-големи суми! Дали ще има ефект, не знаем, но всички заедно ще заведем дело с/у него. На този етап, до нас достигна информация, че въпросното лице не се намира на територията на Р. България, а от преден коментар на Георги Зашев разбираме и ние, че се намира в Белгия, предал се като бежанец с имигрантската вълна. Същият този човек, си позволява да спекулира с най-големият страх на българският работник- страхът да не бъде излъган!

ДЪРЖИМ ДА ПОДЧЕРТАЕМ, ЧЕ ПО СИЛАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДИРЕКТИВИ ЗА ПОДОБНИ НА НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ФИРМИ, ПРИТЕЖАВАЩИ ЛИЦЕНЗ ЗА КОМАНДИРОВАНЕ НА ВРЕМЕННА РАБОТНА СИЛА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ, ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СА ЗАСТРАХОВАНИ И ГАРАНТИРАНИ НА СТОЙНОСТ ДО 200.000ЛВ. ПОДОБНИ ЕВТИНИ ОБВИНЕНИЯ, ЧЕ ДЪЛЖИМ ПАРИ НА КОГОТО И ДА БИЛО ОТ НАШИТЕ РАБОТНИЦИ СЕ КРЕПЯТ ЕДИНСТВЕНО И ИЗЦЯЛО НА ФАНТАЗИИТЕ И АМБИЦИИТЕ ЗА ЛЕСНИ ПАРИ НА НЯКОЙ СИ ГЕОРГИ СЛАВОВ (JORANGES, АНОНИМЕН КАНДИДАТ, АНОНИМЕН БИВШ СЛУЖИТЕЛ, Христо).

Нека всеки сам си направи изводите!

На всички кандидати за работа желаем успех, както в професионален, така и в личен план!

Екип,
"Фулхелп" ООД


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, Г-н СЛАВОВ!

Радваме сте, че сте добре, а най-вече, че се е намерила фирма в Европа, която да Ви приюти. Позволете ни въпреки всичко да изразим дълбоко съмнение за това..

Ще се радваме, да споделите ТУК или публикувате в интернет пространството наличните Ви документи- всички тръпнем в очакване да ги видим ;) Призоваваме и хората да се свържат с Вас- те сами могат да преценят кой сте и какво целите ;) Останалите, могат да прочетат "недоразуменията" Ви в по-долните коментари :-)

Между впрочем, само да вметнем, че въпросното лице Георги СЛАВОВ е работило (работило е силна дума- разходихме в Европа е правилният израз) един път на трудов договор при нас за 40 дни през м. Септември, 2015 година, сега сме Април, 2017!!! Побързайте, че току виж сроковете изтекат :)

Бъдете здрав,
а на останалите кандидати, желаем успех!

Екип,
Фулхелп


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
1

Здравейте Фулхелп.Документите пазя за съда,когато се прибера в България.Тук работя,като техник,в магазин.Който не вярва, може да се свърже с мен по скайп,вайбер,месинджър или дори по имейл и телефон.Контактите ми са,024086997,[email protected],skype joranges,viber 0877191133,facebook mesenger joranges.Признак на пълна глупост,каквато има в български фирми е по прякора в интернет да съдите за етнос,криминални прояви и прочее дискриминация.Ще разкажа на всеки,всичко,както си беше,няма да спестя нищо.Проблемите,хората ги правят.Казвам се Георги Славов.


кандидат за работа

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз лично познавам и двамата собственици от проведено блозо 2ч интервю и мога само са кажа че са нетипично интелегентни и точни мъжаги. Няма как на бялото да кажеч черно. Това тяхното е супер нетипично за България. Мен не ме взеха на работа но ми платиха билета от сливен до софия и обратното когато ходих за интервюто искаха ми билета да представя само И не само на мен, на всички с които се засякохме на интервю. Сега пак имат обява и пак ще кандидатствам защото те наистина предлагат най добрите условия според мен. Ако трябва да съм честен тондаже си е съмнително да ти плащат пъта за интервю но те наистина го правеха, незнам в момента дали е така още.


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, :)

В следващите линии ще дадем отново разяснение на предните няколко коментара, произтичащи от отхвърлен от нас работник, който дори се предаде в последствие в бежански лагер в Белгия, за да взима помощи на гърба на европейския данъкоплатец, но това е друга тема. Във ФУЛХЕЛП винаги всичко е БИЛО, Е и ЩЕ БЪДЕ прозрачно на 100%- ще взимаме отношение и даваме ясен и изчерпателен отговор на всяка една тема, интересуваща нашите кандидати. Ще започнем по хронологичен ред:

".. всяка следваща оферта е по неизгодна" - ЗАПЛАТАТА във ФУЛХЕЛП, малка/голяма/средна или каквато и да е тя, се определя изключително и САМО ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ. Ние, сме меко казано заинтересовани заплатата на наетите от нас служители да е възможно най-висока, тъй като нашият комисион е процент от именно тази заплата, или иначе казано, "пичелити Вие, пичелим и ние". Освен това, ФУЛХЕЛП има претенциите да осигурява освен европейска заплата и допълнения към нея, като служебна СИМ карта с включени разговори в цяла Европа; служебен автомобил (в случаите, в които е възможно); поемане на пътни разходи не само до Франция, но и м/у осигуреното от нас жилище и обекта; допълнителна здравна застраховка за всеки служител и всичко друго според ситуацията и, което разбира се е във възможностите ни! Ние сме малка на размер фирма, която познава и следи отблизо проблемите, с които се сблъсква всеки един наш служител в ежедневието си далеч от дома и се стремим да бъдем насреща ВИНАГИ, когато това е по силите ни. Освен това, ФУЛХЕЛП проучва изключително подробно "финансовото здраве" на всеки един свой клиент, било то в България или в чужбина, както и културата на самото предприятие, където изпращаме нашите служители. При преминаване на френски (или друг) договор, ФУЛХЕЛП акомпанира и съветва в продължение на 12 месеца дадения служител и ГАРАНТИРА спазването на неговите права- това е заложено в договора на всеки един наш служител.

".. Как още не са бити в тази фирма на Герб е загадка.." - Част от Ръководството на ФУЛХЕЛП никога не е крила факта, че НЕ ОДОБРЯВА политиката, водена от политическа партия ГЕРБ. Всъщност, това е частта от глупостта на този "анонимен" наш бивш служител, която ни е най-забавна ;) Клиентите на ФУЛХЕЛП са изцяло частни фирми, като в по-голямата си част сериозни представители на френския бизнес. Ако допуснем, че сме фирма на споменатата партия, ни е трудно да си представим как Г-н БОРИСОВ, Г-н ЦВЕТАНОВ, или който и да било от ръководството на партия ГЕРБ, би имал влияние в/у френския бизнес и може да склони някой мениджър да подпише договор с нас :) Договорите, подписани от ФУЛХЕЛП са плод само и изключително на правилна търговска стратегия и модерен мениджмънт, налаган от ръководството на фирмата. Същото това ръководство, притежава магистърски степени по Мениджмънт и Икономика не само от най-престижните български университети, но и от реномираната академия по Мениджмънт във Версай, Франция. Подобни асоциации с дадени партии в България са меко казано несериозни, а действията, присъщи за т.нар. "близки до партия фирми" са далеч от културата на нашата организация. ВСЕКИ, който е имал допир с нас по един или друг повод е имал възможността да се убеди лично в това!

".. откомандироваха ме за моя сметка са прибрах с моята кола и се крият и не ми плащат заплатата..." - тук признаваме изобретателността на "Христо"- ще започнем с факта, че за късмет до сега не сме имали работник с името Христо, но това не е от голямо значение. Призоваваме въпросният "Христо" да сподели линк от договора си с нас ;) такъв естествено няма. Не само- от около 18 месеца, ФУЛХЕЛП изпраща служебен автомобил при всеки един клиент в строителният бранш, поради ред причини. Не само, че не се крием, напротив, поддържаме пряк контакт с всеки един наш кандидат, клиент или служител. На емейл адрес [email protected] ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕ С НАС и да бъде изчерпателно осведомен по вълнуващите го въпроси, при условие, че те не се съдържат в публикуваните от нас обяви. ДА, ДЪРЖИМ НА ПРОЗРАЧНОСТ и поради тази причина имаме едни от най-изчерпателните обяви, които можете да срещнете в България. Стараем се да описваме всички условия и, ако нещо сме пропуснали, даваме информация по емейл. Именно факта, че държим на тази ПРОЗРАЧНОСТ и за да се избягнат недоразумения от типа "ама те казаха едно, стана друго" сме задължени и даваме информация на ВСЕКИ В ПИСМЕН ВИД- така стоим зад думите си и поетите от нас ангажименти. Именно тези електронни писма(емейли) остават някаква следа и стоят в пощата на всеки един от Вас, поискал ни каквато и да е информация.

В заключение, искаме да благодарим на всеки стигнал до края на този "роман" и Ви уверяваме, че ще продължим да отговаряме с удвоена енергия на подобни лъже-коментари на този господин, който в коментарите по-долу си е оставил дори координатите. Призоваваме Ви да се свържете с него, най-малкото да прецените психическото му здраве в разговор с него. ДА, ФУЛХЕЛП е фирма от ново поколение на българският пазар и това, надяваме се е видно за всеки имал допир с нас. Ще продължаваме да работим със същата енергия и професионализъм, а Вие, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ с нас на [email protected] за да се прецените сами кои сме и за какво се борим :))) ВСЯКА КАНДИДАТУРА се разглежда с изключително внимание и остава в нашата база данни- надяваме се ни разбирате, че нямаме възможността да изпратим неограничен брой хора :(

Плануваме и в момента обсъждаме под каква форма да създадем нещо като "форум", в който ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАДАДЕ въпрос, да се оплаче или защо не, да ни похвали или да сподели файл, снимка или каквото и да било в подкрепа/защита на своите думи.

А дотогава,
Фулхелпни поздрави!
Екип


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хора,не започвайте работа там.Раработих с Фулхелп 28 дни,откомандироваха ме за моя сметка са прибрах с моята кола и се крият и не ми плащат заплатата,назад съм с почти 500 лева мои пари.Нямат човек с добър френски.Паднах от едно скеле,защото работим по 10 часа и по вина на франсетата,сега аз съм виновен и трябва да се лекувам,там не може.От фирмата са крият,по телефона.Изобщо не ходете там!


шубе го/я е и не казва!

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
-2
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
-1

Колко забавно,изпращат те там,служебен аванс след 10 дни,с тоя кола,работодателя проявява каприз,не тиме добър английският,връщаш се без последатвие за твоя сметка,след седмица работа,фирмата вдига рамене,ама глупците намаляха много.Как още не са бити в тази фирма на Герб е загадка.Няма такъвмавтомобилен транспорт в Европа,за 8€/100 км.И за твоя сметка.А и заплатите в България ще се променят,в последно време.Хора,споделете,ако има бивши служители на тази фирма,какво се случва,само се разраства или е пълен провал.Нещо гнило има тук,но какво?Или,няма живи бивши служители?


шубе го/я е и не казва!

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Много интересно,всяка следваща оферта е по неизгодна,добре,че не предлагат още,възнаграждение,ама след година.Явно има още наивни и принудени глупци,желаем успех!


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-5

ъзнаграждението
Заплащане е 7,58€ чисто на час за първите 152 часа в месеца. След това, всеки отработен час над тази норма се заплаща с 10% завишение, т.е. 8,34€ НЕТО на час (или левовата равностойност по фиксинга на БНБ). От тази сума няма да Ви бъде удържано нищо и ще бъдете осигурени на реално получената заплата.
дрън,дрън!


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
0

Свържимсе с мен,както другите хора,с които днес говорих,вместо да се криешманонимно,зад измислено име и ще разбреш какво,как,вместо да пишешнещя,които не разбираш!Кой,колко коректен,накрая става ясно!Не ям хора!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?