Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Нит-Нови Интернет Технологии ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Овча купел, Квартал ОВЧА КУПЕЛ 2, бл. 39 Б, ап. 17&markers=София,Район р-н Овча купел, Квартал ОВЧА КУПЕЛ 2, бл. 39 Б, ап. 17

Нит-Нови Интернет Технологии ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте Марго,
не Ви познавам, но се надявам написаното от Вас да отговаря на истината. За Ваше сведение въпросният селянин, който е напусна фирмата преди шест месеца, това съм самият аз. Надявам се наистина след моето напускане нещата в Нит Нови Интернет Технологии ООД да са такива, каквито ги описвате. Позволявам си само следният коментар:

1.Аз не напуснах НИТ Нови Интернет Технологии ООД, а се разделих със съдружника си, вероятно съм имал основателни причини за това, които не смятам да коментирам точно в този сайт.
1.1. Ако НИТ Нови Интернет Технологии ООД в момента съществува под управлението на Г-жа Димитрова, то това е по мое желание. Госпожата добре знае как се стекоха обстоятелствата.

2. С моето напускане на НИТ Нови Интернет Технологии ООД си тръгна, забележете, абсолютно целият персонал на фирмата, за което само мога да им благодаря за доверието. Справка може да се направи лесно.
2.1. За добро или за лошо същият този персонал все още съществува и продължава да се труди за новосъздадените от мен дружества Стага Софт ООД и НИТ Трейдинг ООД.

3. Що се касае за фирмата НИТ Нови Интернет Технологии ООД, по настоящем НИТ ЕООД - мога само да кажа, че за времето за което съм управлявал (заедно с Г-жа Димитрова) сме постигнали серизно портфолио от клиенти и сериозни позиции в областта на информационните технологии. Силно се надявам след моето напускане фирмата да продължава да се развива в тази посока.

4. По отношение на статуквото Ви в НИТ ЕООД, пожелавам Ви творчески успехи и дълги години работа с Г-жа Димитрова.

5. Наде, прегледай нета внимателно, никъде по никакъв начин не съм си позволявал да те обиждам. Всичко станало е само между нас, почвам наистина да се дразня. Голям човек си в края на краищата. Пожелавам ти успех!


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Чета тези мнения и не мога да повярвам на очите си. Може би това е било положението във фирмата преди структурата и тотално да се промени. Така нареченият шеф селянин отдавна (около половин година вече) не е част от НИТ и оттогава явно обстановката и отношението към персонала е отлично.
От скоро работя тук и изпитвам единствено положителни емоции през целия ден.
Обедната почивка си е от 12 до 13:00 както навсякаде, по това време каквото и да правиш никой няма да ти направи забележка.
Привилегиите всеки сам си ги печели, на мен лично ми плащат таксата на университета, която изобщо не е малко.
По отношение на заплащането аз нямам никакви възражения, винаги може повече, но това което взимам (малко над 6лв. на час) за човек без опит като мен е напълно достатъчно за някои, който е отишъл да се учи и тепърва да се издига.
От колегите ми има хора с много високи заплати, особено програмистите, като им се плащат допълнителни хонорари за по-големите проекти.
Работата е интересна и разнообразна, защото фирмата кандидатства по всякакви поръчки и в повечето случай ги печели. Дейността е разнообразна и ако си малко по оправен можеш да научиш всичко за бизнеса.
Местоположението не е най-доброто за момента, но много скоро ще е около руски паметник.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

за съжаление това е фирма която не толерира работещите хора а още по-малко награждава. Заплатата независимо колко много си работил там не се коментира а още по-малко се променя и не се лъжете да работите там.

ОТ Администратора: Оценката е нулирана заради многократни мнения на този посетител!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някои неща не се променят май :)


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Вече стана доста време от както напуснах НИТ.
1. Заплащане : Заплащането наистина е ниско, като увеличенията стават бавно и на мен не ми стигна търпението да стигна до разумни нива.

2. Уважение : Уважението от страна на ръководството е монета с две лица. От време на време е добро, от време на време ( през повечето време ) нещо ти идва отгоре и не знаеш как и защо.

3. Привилегии : Привилегии - безплатно кафе. Стига толкова.
По принцип е възможно човек да получи помощ от шефовете, но това не компенсира кой знае колко. Има 1-2 човека, който ако напуснат ще стане лошо, така че те се ползват с каквото си поискат, останалите ( особено не-Джавите ) .... лошо Седларов, лошо.

4. Фирмена сигурност : Човек трябва да е невероятно некадърен за да го изгонят. От друга страна ниската заплата и останалите минуси, правят работата там временно решение.

5. Съотношение работа / свободно време : За останалите нямам идея. Аз лично бях на повикване през цялото време. Винаги съм ходил по-рано на работа, но по-рано едва ли съм си тръгвал ( рядко ). С малко уговорки може да си спечелите правото да ходите в университета и това да не се отразява на заплащането (много). Подробност е, че много често ще ви се налага да се връщате към началния момент и да се разправяте отново. Работното време е на соц. принцип. Не се мери ефективността на човека, а времето прекарано зад бюрото.

6. Местоположение : Брезите. Има и по-лоши варианти, но транспорта до там е БАВЕН.

7. Колеги : Все още имам доста приятели от колегите, с които бях там. Така, че мога да кажа, че повечето бяха ( и все още са ) свестни хора. Има една измъчена женица там, дето вдига нервите на целия офис и предполагам е един от основните мотивирани фактори за напускане ( беше моя със сигурност ).

8. Работна среда : Хората просто са изнервени. Има някакъв потенциал за нормална среда, но когато имаш само изнервени, изтощени и ядосани хора насреща нищо хубаво не излиза.

Работата е подходяща за студенти, които нямат опит и искат да се научат. Ако имате късмет нещата ще се оправят там и току виж останете и за по-дълго.


-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

това е първата фирма в която виждах само надменното и постоянно викащо утношение на ръководното тяло, освен това ДИСКРИМИНАЦИЯ и личностно утношение някои от работещите там, За заплатата да не говорим защото тя беше равносилна на да отидеш да пасеш овце в някоя гора а не да работиш в офис с уж ГОЛЕМИ ТРАДИЦИИ.Липса на уважение и ако случайно някой се разболее се счита за вече напуснал работа. По принцип има обедна почивка от 12-13:00 часа но ако решиш да я ползваш колеги ти казват "ами да знаеш , че не е много желателно... просто не е в твой плюс" абсурд след абсурд... Никаква музика в офиса дори и безскрайно тиха или радио. И когато седнеш на работното място вече имаш чувството че си в конц лагер.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?