Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глобалитопс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. Я. Хунияди 6, офис 402 Варна, България&markers=Варна,бул. Я. Хунияди 6, офис 402 Варна, България

Глобалитопс ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Всичко написано е вярно и аз го потвърждавам! Компанията е некоректна във всяко едно отношение!


настоящ служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Като проверите в търговския регистър ще установите, че фирмата е сравнително нова - регистрирана 2012г с МОЛ Андрю Нейтън Кинг. Първоначално се е помещавала в апартамент във Варна, а 2 години по-късно се е преместила където е и сега - Янош Хуняди. С времето натрупва дългове, което направи така, че Андрю Кинг да обмисля възможността как да избегне изплащането на дълговете си, включително и към служителите си - настоящи и бивши.

А сега за работата във фирмата (фирма, не компания. Нивото на фирмата е сравнимо с ЕТ "клек-шоп"). Както е описано - натоварването е "мале мале" и бачкаш като за последно. Няма лошо, разбира се, стига да ти плащат навреме и да плащат добре. Няма такива филми в тази фирма. По отношение на плащането.Я платят, я не. Постоянно текучество. Търсят се хора за всякакви длъжности, които в крайна сметка ще работят едно - всичко. Работното време за някои отбрани е от 9 до 17ч, а за останалите е на смени, нощни и дневни.
Заплащането е около 1000лв. Когато го има. Бонуси няма. Може да ти обещаят повече пари след изпитателния срок, което си остава неизпълнено обещание.

Силно ви препоръчвам да избягвате тази фирма. Ще си спестите нерви. И още един съвет - когато търсите работа и намерите нова фирма, винаги проверявайте кой е собственикът и каква е историята й (и историята на собственика). Ще си спестите главоболия и моето положение в момента. Пазете се!


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Най-лошото място, където човек може да започне работа. Заплатите не се изплащат и са около 600-1000лв. Натоварването е умопомрачително. Нетолерантност, незачитане на българските закони въобще, никакво изплащане на празници, нощен труд, извънреден труд. Наемат те за едно, работиш съвсем друго, т.е всичко! Колеги водят дела да си получат парите. Бягайте от тази фирма! ЗА ВАШЕ ДОБРО Е!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?