Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Жак-Христина Радкова-Петрова ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Подуяне, Квартал Сухата река, бл. 87, вх. В, ет. 6, ап. 61&markers=София, Подуяне, Квартал Сухата река, бл. 87, вх. В, ет. 6, ап. 61

Жак-Христина Радкова-Петрова ЕТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Бих искала, като бивш служител да споделя колко непрофесионална фирма е това във всяко едно отношение като започнем от счетоводна гледна точка до колегиално отношение каквото няма. . Обучението е нулево, отношението е отвратително, редовно се обиждат служителите без никаква причина. Никаква перспектива на развитие, няма никаква организация на работен процес, пълно технологично изоставане, пълна загуба на време. Работни задачи не се поставят,изключително неблагоприятна работна среда, заплащането е под всякаква критика. Постоянно цари хаос и напрежение, внушава ти се чувство за вина за безсмислена и нереална ситуация. Текучеството е постоянно. Не се лъжете да започнете работа в тази фирма, ще си загубите времето и нервите, недопустимо е да съществува такава фирма с такъв управител.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?