Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Р Компютърс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Бургас, Квартал Лазур, бл. 106, вх. А, ет. 2, ап. 4&markers=Бургас, Квартал Лазур, бл. 106, вх. А, ет. 2, ап. 4

Р Компютърс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Здравейте,да предупредя всички запътили се към тази фирма....ако уважават себе си просто да не работят там!
Никакво развитие при положение,че заплатите са равни на новопостъпили и стари, говори труда Ви дали ще бъде оценен някога!
Никога няма да се издигнете,ако нямате познат по-нагоре,все ще излизат с номера,че нещо не ви достига,я в английския ,я в образование...а на мястото за което сте кандидатствали ще застава някой с диалект,който не може и името правилно да си напише!
И не на последно място ще давате всичко от себе си,но никога няма да бъдете похвален....там се хвалят и защитават само едни и същи които лежат на гърба на можещите и лоялните работници!
Отношението на фирмата към служителите се определя от държанието на прекия ръководител към работника,което е меко казано отвратително!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?