Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Чаев ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Чаев ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Не мога да си обясня злостните коментари, нито във връзка с какво се излива цялата тази помия върху една фирма, която дава възможност на млади и желаещи развитие хора, да се реализират. Работя във фирмата от 6 месеца, което значи, че съм се засякла с анонимното лице, което говори за лошите условия във фирмата ни. Чистил се офисът... Ами, чистим си го, да. Не, защото някой ни е опрял пистолет в главата, а защото ни е приятно и защото офисът ни, както и сградата, в която е поместен, са изградени, така че да се чувстваме комфортно и уютно. Ние не сме стереотипна българска фирма. Ние, имаме право на мнение и изграждаме обща концепция, чрез която работим. Заплата не ми е забавяна никога, а ако имам някакви неточности или проблеми, независимо от естеството - имам свободата да поговоря с работодателя си, когато усетя необходимост от това. Мноооого варварско дотук, а?! Естествено, че има работно време, което трябва да се спазва, кое е шокиращото?! И все пак, не помня някой да е имал неотложен ангажимент или нужда да си тръгне по-рано и да е бил спрян. Колегиалността? Ами, ние сме екип, който е заедно от понеделник до петък, до този момент - нищо ново. Е, да, обаче често прекарваме и уикендите си заедно, защото ни е ПРИЯТНО. Обедните ни почивки преминават в смях и забавления... нетипично, а?! Сега, към хората, които не спират да оплюват Г-н Чаев - КОЛЕГИ, вместо да си губите времето с грозни и нелепи писания, моля, сплотявайте екипите си, наблегнете на развитието на фирмите си, на отношението един към друг. Тогава няма да Ви се налага, да хабите времеви и нервни ресурси в тролене из сайтовете, а ще сте усмихнати и позитивни като НАС! А, ние, с радост, очакваме следващите си попълнения в екипа ни, защото сме едно голямо семейство, в което винаги има място за още усмихнати и зареждащи лица


кандидат за работа

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тва е някаква смешна фирмичка, която гледам че се подвизава и под друго име, защото набират рекламни агенти главно за сайт Business-Europe.bg. След малко ровене ми се изясни, че става дума за някаква врътка, постоях има-няма седмица и си тръгнах, отървах се! По цял ден трябва да звъниш по телефона на някакви селяни да им предлагаш реклама, повечето те режат и обещания бонус много често не го получаваш... освен това там работят главно жени, които им е голям кеф да клюкарят и да правят интриги. Уважението е нулево. Тези дни които прекарах там не ми бяха заплатени, защото били пробни. иначе те карат да идваш от 9 и не може да си тръгнеш по рано.
най-смешно ми беше как в обявата пише престижен офис в центъра на софия, а всъщност е някакъв апартамент хахах На всичко от горе едната сутрин ми казаха че трябвало да чистя офиса така правели всеки ден и се редували... Абе не се връзвайте само ще ви скъсат нервите!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?