Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

дилком българия /img/frontend/nomap.png"

дилком българия

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-11 от общо 11


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
По повод на последната им обява за сервизен техник за Варна , бих се радвал, ако някой си каже впечатленията. Написано е доста подвеждащо: уж става дума за Варна, но се оказва, че е за цялата страна... пише техник, но има изискване за висше техническо образование, което на български означава : СЕРВИЗЕН ИНЖЕНЕР !!!!
Защо от тази компания нямат смелостта да напишат че търсят сервизен инженер за територията на цялата страна, можеби защото са се ориентирали към ниско платени кандидати?
Никъде не видях какво стартово възнаграждение предлагат, имат изискване за командировки, плащат ли се командировъчни съгласно  българското законодателство, плаща ли се извънреден труд, който много често се полага в сервизната дейност... Търсят хора с опит, но в състояние ли са да заплатят за този опит? Ако чуя 800 лв толкова взема приятелката ми като продавачка в мола..., както и съседа ми, който налива бензин за 15 смени...
Ще бъда благодарен, ако някой внесе светлина по върпоса, защото в обявата има само изисквания...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?