Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елина АД /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя във фирмата и по точно в х-л Цезар Палас вече повече от 6 години и мога да кажа ,че намерих своето място .
Колегите и екипа са приятни.Оношението на шефовете е добро и винаги можеш да изкажеш мнение и то да бъде чуто.Работи се ,но нали затова сме тук!Извънаредните часове се заплащат.
В заключение мога да кажа,че със всяка година условията се подобряват, а самия хотел придобива европейски вид на работа .


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Работих за въпросната фирма преди няколко години в х-л Цезар Палас, Св. Влас. Първо там се работи цяло лято без почивен ден (12-15 часа). Заплатите бяха смешни и реално работа започват хора идващи от села или ученици без никакъв опит (т.е. никой не знае изобщо какво прави). Храната за персонала и гостите беше отвратителна (най-ниско качество). В ресторанта на хотела се работи само за заплата (т.к. е бюфет). Квартирите бяха за по 4-5 души в затворен комплекс, но имаше и подземни стаи в хотела, пълни с мухъл и без прозорци (?!). Има камери навсякъде и те следят постоянно какво правиш, следователно получаваш телефонно обаждане от офиса :D . Има глоби за щяло и нещяло, най-много ако не ти излиза ревизията и то примерно - сладоледи или минерална вода, естествено не на доставна, а на продажна цена! Барът не беше ремонтиран и поддържан изобщо, обелено дърво + червеи навсякъде! И накрая, но не на последно място - договорите са сезонни и предизвестието се иска 3 месеца предварително! Ако искаш да напуснеш, естествено губиш заплатата... Няма и никакво уважение между персонала и управляващите. В заключение - не препоръчвам на никого да започва там. Не си губете времето...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?