Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Авиазо България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Ситняково 48, ет. 8&markers=София,бул. Ситняково 48, ет. 8

Авиазо България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
3

Когато тръгна да осъждам някого, че се е продал за пари, се сещам, че аз съм работил в Авиазо, и спирам да съдя. :D


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!

Да попитам, в последните няколко месеца, някой приел ли е оферта за работа по позицията Aviation Technical Support Engineer или поне имал ли е интервю? Изпращах автобиография няколко пъти, но никой не се свърза с мен...Не мога да си обясня това отношение, защото съм на мнение съм, че покривам критериите за позицията, тъй-като имам няколко години подходящ стаж, а и образованието ми е в инженерната сфера.

Дълго въртяха обявата из jobs bg, та чак в последно време изчезна.

Надям се, по-запознатите да драснат по някой ред!

Благодаря и със здраве!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като знам кой им е един от HR-ти по-скоро трябва да се казва Лайновозо България :)


кандидат за работа

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отношението към кандидата е показателно за отношението към служителите.

Обадиха ми се за интервю - уговорихме си ден и час за тел. разговор. С 30+ минути закъснение ми се обади една полякиня и се извини, че закъсняла с половин час за интервюто. Случват се такива работи инцидентно - уговорихме си нов ден и час.

Отново закъсня, този път с 2+ часа.

Излишно е да споменавам, че отказах да говоря повече с тях. Добре, че още в самото начало разбрах що за сериозност цари в тази компания.


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата е още в самото начало на своето развитие в България, но е с огромни амбиции. Работата е малко повече от колкото са възможностите ти, но се работи в посока на изчистване на тези проблеми. Постоянно текат интервюта и се назначават служители.

Хубавата страна на това е, че все още мнението на отделен служител не изчезва в бездната, а им се обръща внимание. Екипът е млад и никой не ти отказва помощ, свързана или не с работата.

Работата е разнообразна, креативна и интелектуална, свързана с анализиране на данни.
Ако търсите развитие в IT сектора наистина не се колебайте.


настоящ служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Фирмата предлага около средното ниво на заплащане и социални придобивки за IT специалисти в България. Ако не сте квалифициран специалист и отивате там за старт на кариера, или за позиция неизискваща технически/IT познания може би ще ви се стори много привлекателна.

Ако обаче сте специалист трябва да се подготвите за убийствено натоварване. Работа има за 200+ човека, обаче я вършат около 50.
Работи се на принципа - само най най най-спешното, а другото ще си го направиш когато имаш време. Време обаче никога няма, защото отново идват неща с възможно най-висок приоритет.
Всичко което е просто "спешно", или с по-нисък приоритет отива някъде отзад на опашката и бива забравено. Колкото повече време минава толкова по-бързо ги забравяме, защото толкова повече задачи се трупат в опашката ни с билети.

Отнема около 1 година работа във фирмата, за да разбереш че освен нещата които си свършил за тази 1 година имаш отворени задачи достатъчни да покрият изцяло следващите 2-3 години.

Зора винаги е голям, работата винаги е много и нови хора не се назначават, защото "критериите ни са високи". Може би една от причините е това, че офиса ни е пълен на 97% и ако се назначат достатъчно хора, за да може да върви нормално работния процес ще трябва 3 пъти по-голям офис :)

Преди поне можехме да си ползваме компютрите и имахме свободен достъп до ресурси.
От скоро обаче фирмата беше купена от ханиуел и се почна с циганиите тип "няма да имаш достъп до интернет, или ще имаш но само до избрани сайтове", което означава прекъсване на интернета по няколко пъти на ден изискващо рестарт на машината. Почнах да се чувствам като през миналия век когато компютрите искаха рестарт през 2-3 часа, за да работят нормално. Когато имаш толкова много работа и толкова кратки срокове това също изнервя допълнително обстановката. Също така от както ни купиха скоростта на Интернета падна рязко, забраниха разни сайтове та да не би случайно да си погледнеш фейсбуука, Llinked-in, или личната поща. Сигурно са сложили и подслушвателни устройства които да ни следят къде влизаме в Интернет и какво правим, за да не би случайно да скатаваме работа.

Както всяка IT фирма в България предлагат и обучения по специалността, но обикновено никой не се дорежда до такова обучение, защото са претрупани със задачи. Ако искате да учите - можете да го направите през уикенда ако нямате задачи и за тогава. Да - уикенда! Напоследък почна и това да се случва, а дори и да не ти кажат директно работи през уикенда ти трябва да работиш, защото имаш много кратки срокове и ако не ги изпълниш ще си виновен и никой няма да те пита колко и кога си работил и какво ти е било работното време.

Работата от къщи е позволена, но само ако боледувате и то ако боледувате е "препоръчително" все пак да работите макар и от къщи, за да не изоставате със задачите. Ако си вземете болнички и решите наистина да се лекувате тогава най-вероятно ще ви накарат да се чувствате виновен.

Местоположението е доста добро - Мол Сердика :)

Отношението на началството - привидно добро, те всички са много загрижени за теб и никога нищо няма да ти откажат. Обаче опре ли се до момента да поискаш нещо се стига до въпроса с твоите хиляди чакащи задачи които трябва да бъдат свършени с висок приоритет и тогава може да си говорим и за друго.

Изискванията са доста тежки и процеса по назначаване дълъг. Не съм сигурен в момента какъв точно е процеса, но може би са около 5 интервюта. Може и повече.


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
4

Като цяло фирмата е над средното ниво за България. Това, което и липсва са добри социални пакети (допълнително здравно осигуряване) и добри team лидери. 
Мениджърите са адски лицемерни и в пред теб говорят едно, зад гърба ти друго, с малки изключения.
Кита Станкова е най-добрия пример за комплексиран зубър, който не е и никога няма да бъде отборен играч. Никой не я харесва, обаче защото е от 5 години там и "знае много" (въпреки, че технически е пълна нула) я държат с протекцията на шефовете. Кандидатствате ли за нейния екип, бягайте надалеч, защото колкото и пари да ви дават - ще ви излезнат през носа. Фирмата не предлага никакво обучение за продукта си - работи се на принципа "ще свикнеш" в процеса на работа или "чети си Wiki-то", да обаче докато свикнеш ти дават production задачи, които ако сбъркаш нещо те овикват, защото разбираш ли, се държало на "швейцарското качество". Демотивират те по всякакъв начин. Работа има за 50 човека, само дето я вършат има-няма 10. Има много вождове, но малко индианец.
Споменах ли и незаконните уволнения? Ако нещо не ви се изкефят, ще се опитат да ви прецакат да напуснете по свое желание и да не ви платят никакво обезщетение. Това получавате като цяло от Авиазо България.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?