Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Гален 2011 ООД /img/frontend/nomap.png"

Гален 2011 ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително некоректно отношение. Първо ме излъгаха, че уж щяло да има обучение 2 седмици, тези 2 седмици станаха 2 месеца, през които трябваше да подготвя документи за работа (бях ги подготвила още първата седмица от постъпването ми на работа) . Всеки ден ходих на работа и чак след 2 месеца и половина получавам договор с много по-ниска заплата от която се бяхме разбрали. Собственикът говори някакви глупости и се държи все едно е фармацевт. За цялия ми престой в аптеката накрая получих 50лв и като касата не ми излезе с 2 лв трябваше да си изкарам от моя джоб пари, въпреки че 2 месеца ходих без заплата. Смените са ужасни 1 ден от 8 до 14.00 (ако собственичката повели да се появи, защото трябваше да замества и едното момиче остана 2 часа след работно време, защото нямаше кой да я замести) , вторият ден от 14.00 до 20.00 и цяла събота или неделя. Собственичката се отнася изключително неколегиално-не даде на едната жена да излезе в майчински, защото замествала и искала да си почини, а на другата жена и се обади да и каже, че и прекратяват отпуската понеже имало недостиг на персонал. Става въпрос за Гален 2000 от Варна.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълна пародия във всяко едно отношение. Обещават ти някаква сума нето, после се оказва, че сумата е бруто. Работиш извънредно всеки ден. Отделно в събота се работи уж до обяд, но ако има много работа, пак оставаш до 4-5 ч. Обучението не се заплаща, я може да продължи два месеца. Четете ситните букви на договорите. Използват хората максимално за тоя дето духа. Бягайте надалеч от тази верига!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не съм работил в тази верига ,но с отношението което получих ,НЕ БЛАГОДАРЯ!!!. Звънях по обява за Варна , първо те затрупват с куп лични въпроси ,които не ги засягат ,след това ти държат лекция какви били сегашните млади хора ,колко са неблагодарни ,как искали пари и т.н. Интересно ми е кой ще работи само от добра воля и как ще живееш без заплащане. Като цяло щом нямат нужда от кадри, не знам защо ми говорят празни приказки,явно имат много свободно време . Щом фирмената им политика е такава към потенциални работници ,мога да си представя какво ли е ,ако им работиш и те държат вързан с една заплата назад . Заради възпитанието си запазих добрия тон,но останах с много лошо впечатление.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бягайте!! Това е много некоректна фирма. В момента работя ,но си търся друга работа. Не се издържа. Винаги бавят заплатите на нашата аптека. Един месец са кеш един път през карта. Бъркат договорите. Изобщо ако седна да описвам проблемите който имат ( а те са много и големи) нама да ми стигне деня. В началото имат големи обещания,но нищо не се спазва. Редовно се работи извънредно и не се заплаща. Разликата в заплатите е огромна. Едни в "централата" взимат 3хил а в аптеката се взима 1600 макс.... Шефката има сестра която и тя дава многп акъл. Персонала не достига... изобщо не мога да кажа нищо положително... съжалявам ,че почнах там а даже през познати.


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-5

Ако искате да се вкарате във филм на ужасите започнете работа в Аптека Гален в София и това Ви е гарантирано. Има една медицинска сестра Евгения тя е "шефа" докато собственичката не е в аптеката (това е 90 процента от времето). Тази жена не е емоционално и психически стабилна, крещи, вика, обижда хората които работят в аптека, държи се с медицинските представители като с боклуци. Тази жена има комплекс, може би, че е една медицинска сестра, явно много е искала да е магистър-фармацевт или лекар. Ако сте новоназначен направо е 1000% сигурно, че ще се заяде с Вас още от първия ден и така докато издържите да работите в аптеката. С всички се заяжда, освен с собственичката Веселина. В нейно присъствие е друг човек - уравновесена, благ човек, държи се с всички добре. От страни това изглежда жалко, но е факт. Много хора са казвали на г-жа Вълчанова за проблема с Евгения - която е нещо като управител, документално се води стоковед и тя отговаря за всичко докато Веселина я няма. Но глас в пустиня - безобразията ще продължават. Много хора изгони тази жена, много хора страдаха заради нея.
 
Девиза на аптеки Гален е здраве красота енергия, но ако мислите да работите там ще получите само стрес, обиди и ядове. Затова аптеки Гален, не благодаря, даже и да сте единствените. Здравето, красотата и енергията ми са по-важни!
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?