Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Аванти /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 29 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 29


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В интервю собственичката обяви за 04.20г печалба с 1.5мил лв повече в сравнение с минал период
В същото време намали заплатите на работниците в м-ните,отряза бонусите,никакви соц пакет никакви стимули за служителите
Напуснаха я най дългогодишните и верни мениджъри,който се грижеха за що годе доброто функциониране на м-те
16ч.работен ден без почивка за служителите.
Да на фин пазари можеш да си позволиш да работиш 16ч дневно,но печалбата ти оправдава отданият творчески ресурс,а в м-ни за напитки и храни работно време от 16ч.без почивка в 21век е робство.
Питам къде са институциите като инспекция на труда за защита правата на служещите.
Никакви буквално първобитни условия на труд;техника от средновекоеието/там да върши някаква работа/
Нишата в която толкова грижливо г-та е изградила крупната си робовладелска империя е вярвайте ми следната
М-ни дупки свърталища на морално пропаднали ,пристрастени към зависимости ПСИХОПАТИ и луди хора.
Никога не съм била клиент на в-га Аванти -винаги са ме отблъсквали м-те с визията и аранжировката си на тотални дупки и никой образован уважаващ себе си и личността си човек не би се заврял в подобно свърталище за си купи нещичко по евтинко,защото същият този образованият знае /научил го е има опитът/,че по добре да заплатиш за качеството и интериора и за мястото към което принадлежиш.
Изобщо само по изгледът на няколко м-на Аванти можеш да си направиш преценка за крупната робавкаделска собственичка на фирмата
Дали обаче и стига до мозечето че тази робовладелска империя която е изградила и благата от нея с който преживява,
Следващите животи ще ги изплаща по най жесток начин със най любите и хора в настоящето и
Текива рабски концлагериски отношения към служителите в 21в.в ерата на видолея /за тази планета/ във Вселената не остават ненаказани.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много много натоварваща работа по 14 часа, много грешки в системата, които водят до липси при ревизия, които съответно, заедно с изтеклите срокове са за сметка на служителите. Обещания за заплати, които след това не се изпълняват. Поради тези причини са си направили трудовите договори с 3 месечно предизвестие и въпреки това има случаи целия персонал на даден магазин да си тръгне внезапно без предизвестие. Гърча е голям, нервите-огромни...не се лъжете да почвате работа там


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

"АВАНТИ" това не е фирма, това е пародия на фирма от миналия век. Изключителни използвачи и експлататори на човешкия труд. С заплита 800 лв. И осигуровки 500 лв. Глоби за щяло и нещяло, няма събота, няма неделя, няма празници. По магазините персонал без образование, а в склада дори и мангалите не се задържат. Борил взима на работа куцо, кьорав и са като. Лъже за условията на фирмата, само и само да върже някой. Мишка голяма,която минава между капките. За регионалните пък да не говорим, пълна пародия. Всеки избива комплекси в тая фирма, а не си гледат съвестно работата. Всеки уважаващ себе се човек, не би си губил времетод с тея смешници.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лъжливи колеги който си прибират бонусите от таргета на оборота! Имат склонност към хазарт и тютюнопушене.


настоящ служител

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-3
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
2

Здравейте, бих искал и аз да изкажа мнението си за фирмата. Работя във склада на фирмата от 5мес.
Работното време е малко повече от 8 часа, но за сметка на това се заплаща извънредния труд.
Парите си ги получаваме винаги на точната дата, няма никакво забавяне.Хората от склада са добри , но както във всяка фирма и тук има доста интриганти.
Работи се на график, който е съобразен с нашите изисквания, относно почивки.
Шефовете са коректни.
Доволен съм че работя в тази фирма и бих е препоръчал на хората.
Коментарите , които са написани от повечето са на хора които явно си мислят че да получаваш заплата в АВАНТИ 777, не е нужно да работиш.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работих във фирмата от януари 2018 до този момент20.10.2018. През този период стигнах до заключението че тази фирма почти е ударила дъното.То не беше грешно заприходена стока - в стоковата пише едно а всъщност е съвсем друго нищо де веднъж не помня да са ми писали нещо плюс ама както и да е всеки магазин си има таргет направи ли го получаваме бонус като разбира се и в ревизията се вместиш макс -100лв работата на каса е ужасна софтуера е ужасен пращат ми едно чифтокопитно да ми прави ревизия а не може и до 100 да брои(тъпо и упорито) заливаха ме със стока с изтичащ срок на годност естествено дори и по някаква случайност да излезе ревизията и таргета и да вземем златния бонус от 150лв(мираж) брака си го оправяме ние така че от бонуса да останат най-много 30-40лева.
-Много високо текучество на хора + липса на работна ръка(защо ли). По повод заплащането продавач-консулт и касиер са на 700лв уж равни ама от равни имаше по равни аз бях на 700 колега в склада беше на 600лв друг беше на 800лв парите не закъсняват никога и поне в това отношение са коректни на 05-то заплата и на 15-то аванс но като ти изпишат брака да си го оправиш ревизиорчетата като ти завишат някое уиски(Щото го мързи да гледа по лесно е така) Глоби за ЛОШО проверена стока Защо? Защото пак ти си виновен а защо си виновен че оня пианист ти е объркал стоковата разписка като я пише и при теб всичко излиза но дефакто ти е писал още 2 бомбая дето не съществуват НО едрия рогат добитък идва края на месеца да брои и ти заявява че 2 бомбая ти липсват(х2 бомбай=90лв 45лв бройката примерно)
Така че за летящ старт те пускат на минус 80-90лева а е прието за допустимо че търговския риск е около -100лв ревизия
-Работите 2на2 по 14часа на ден! Ако сте видяли обявата че набират персонал една от главните точки не се спазва я тя е че те пращат на обект в близост до местоживеенето Ви. Но уви аз бях един от тези дето се надяваше също но не стана(+ 1час път + 1час обратно общо 16часа 2на2 си ангажиран служебно)
-Ужасни и безхаберно отношение със служителите цяло лято работихме в магазин с 6 витрини без климатик а това е пак нарушение на една от точките им в обявата а именно "Осигурява приятна работна обстановка"
ХАХАХА да бе няма що бачкай 14 часа на 39-40 градуса вир вода си а и за капак на всичкото отгоре и плащахме линдове ликиорени бонбони и милки(повечето от големите по 5лв дето са) за наша сметка-Защо? - Защото "фирмата" не успя да поправи един климатик цяло лято....Нищо де воколадите вие си ги оправяте с вашите си пари те са си за ваша сметка как...
Заключението ми е че колкото и да се раздавах за тази фирма аз не исках евала от никой, просто малко от малко уважение или някаква човечност но не братле ти си виновен за всичко има липси за твоя сметка квото и да ми заприхождават ама се така става че се да съм на минус бе така ли веднъж не сбъркаха да ми пишат нещо плюс 99% от хората дето работят в тази фирма ще те прецакат ще те натопят само и само да се издигнат в очите на баш началника(хамстера там в обеля на М&М)
-Запалиха главния склад Защо?
-Експертизите потвърдиха че е умишлен палеж и са няколко огнищата Защо? Защото им е чист и прозрачен бизнеса ли..... и аз така си мислех най-вероятно - да!
Общо взето фирмата е пълна с некадърници които не знаят как да си вършат работата и ако нещо се обърка-ТИ СИ ВИНОВЕН- предимно касиерките и аранжорите
-Ако решите да напускате фирмата един ден трябва първо да издирите къде е хамстерчо къде се е скрил най добре е пред офиса в храстите от засада иначе няма как да го намерите няма и телефон да ви вдигне или все е зает и бърза и не може да говори и ще ви звънне след малко( ама не)
-Ако успеете все пак да си пуснете предизвестие за напускане - само да ви кажа че е 3 месеца! с думите:
-Ама аз ще те освободя по-рано само да намерим човек-аха ама не! и да намери ще го прати другаде и пак ще чакате
-Докато Ви трае предизвестието и все пак някой се излъже като мен примерно да постъпи във фирмата - тогава нещата стават други-Всеки работен ден до края на предизвестието Ви, Вие ще попълвате дупките в магазините им или по просто казано- днес си на Аванти НДК утре си в Аванти надежда и така аванти ломско аванти някъде където и да е но да е в полза на фирмата - не и на вас!
Това е моето мнение за Аванти това видях аз от фирмата не настройвам никого не съм интригант или такъв дето ближе дупета както виждате Посочвам Ви само ФАКТИТЕ от там нататък Вие си правете изводите и дали Ви се работи там.Има още много неща мога цял ден да изреждам ама почвам да вдигам кръвно така че лек ден ви желая!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В жк.дружба толкова лошо се държат с клиентите
Срам и позор жена на възраст да се държи по този начин...Не мога да намеря телефон на някой отговарящ за нз..някой ако знае пишете


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В добавка щях да пропусна.. Работиш на смени, осигуряват те на минималното, отпуската си я изработваш преди или след да я вземеш, заплащат ти я на парите, на които те осигуряват, глобяват те за щяло и нещяло, за кражбите не си мърдат пръста да подобрят нещата, но на ревизия оня дет си няма на идея от нещата хем ти завишава липсите, хем после си ги плащаш.. С други думи - било каквото било! Сега е само името останало същото..


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях се зарекла да забравя за таз фирмичка, но пожара на склада днес върна в мен "мили" спомени, та търсейки информация се зачетох тук и смятам да споделя своя опит..
Едно време бяха силни и магазините и склада, работата вървеше на пушка и на едро и на дребно. Парите бяха добри, бих казала много добри, а за бонусите ако спомена често надвишаваха седмичната надница. Плащаше се всяка събота сутрин, работеше се много, Но с кеф и мерак, защото шефа знаеше, че ако искаш да взимаш - трябва и да даваш. Беше доволен и той, бяхме доволни и ние!!! Обаче хората са казали много мъдро- лаком г*з.. и нататък сами се сещайте.. Та пое контрол сегашната владетелка на роби и глупци. Прати си хрътките да натискат служителите да подписват едни безумни декларации, и като удари на камък на няколко места обърна палачинката и запя кофти песен.. оттесе няколко глоби от няколко институции, загуби най-ценните и верни служители, оборота и падна драстично.. и озлобя.. та тез 3 месечни предизвестия от зор ги въведе, че много народ избяга, след тях много народ я окраде, и за капак никой не се задържаше.. и ефекта е виден.. жалко за фирмата, жалко за хората, но най-жалко за нея Т.П. . С трохи върци не се хранят, а и каквото попитало- такова се обадило. На глупците подписали договор без да четат - евала, другия път ще четете! На тези, които са имали смелост да прочетат - браво! А тоз, който го е измислил, защото не го е написал, има си роби за тази цел- евалаа.. вместо да печелиш от продажби.. печели на гърба на тъпака, нищо , че си върна това, което си плати от глобите и отпуските на онези "мишки незаменими" , дето ти изкарваха и колите и ресторантите и пластичната хирургия! ;)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз работих в магазин Аванти Младост 3 и мога да кажа едно никога нищо което ми е казано като работно време размер на заплата и бонус не е лъжа колкото до мениджерският екип има грешки има и прошки :) А някои каза че не е вземал бонус еми не си заслужил явно приятен ден и които е останал в Аванти декември е интересен месец за работещите в Аванти :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?