Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хоп Онлайн https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Раковски 140&markers=София,ул. Раковски 140

Хоп Онлайн

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

След ужасно много разботни разочарования в български агенции и компании попаднах в Hop.

Преди да започна работа тук бях минала веднъж през интервю процеса, но отказах оферта поради лични причини. Когато след няколко месеца бях готова да започна, бях притеснена, че предишната случка ще е повлияла на отношенията ни. Оказа се точно обратното - прекият ми мениджър Ана и собственикът Парис не просто бяха разбрали моите причини, те ме приветстваха в екипа и ме увериха, че това не е място, където се трупат негативни емоции, а такова, на което всички ние сме приятели. :)

Аз идвам от динамичната среда на Social media advertising-a, а попаднах в Content екипа на Hop. Доста се тревожех, че ще ми бъде скучно и безинтересно - да, ама не. Толкова работа и проекти не съм имала през професионалния си живот. Всички до един вълнуващи и интересни. Искрено казано нямам търпение всяка сутрин да се захвана с работата. Вероятно ще помислите, че преувеличавам. :)

Клиентите са международни и се подбират по критерии, така че няма типичните изцепки, договорки, т.н. Всичко е изрядно.

Идеите ти се приемат с меко казано отворени обятия. 9/10 неща, които съм предлагала са били осъществявани общо взето веднага. Другото едно винаги се обмисля. Това не е само на ниво мениджър - екип. Самият Парис е супер отворен към обратна връзка - дори имаме review форми, които попълваме на 6 месеца, ако не се лъжа. Всичко е доста прозрачно - всеки е в течение с всичко. Клиентите не биват подлъгвани! Към тях също сме много прозрачни, които е нехарактерно за българските агенции.

Имаме всякакви бенефити - допълнително здравно, карта за спорт за ужасно скромна сума, заплатите се плащат навреме и изцяло по банков път без пари под масата.

Процесът на работа е супер изряден - работим по нещо подобно на SCRUM, но приспособено за една агенция. Имаме all hands, 1:1, team meetings, т.н. Имаме и обмен на знания под формата на Skill Sharing сесия.

Освен това имаме пълен набор от инструменти, които можем да ползваме.

Да се работи в Хоп е удоволствие. :)


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Като млад човек с известен опит в маркетинга, минал през няколко агенции и маркетингови екипи, мога смело да заявя, че Хоп Онлайн е най-любимото ми място за работа към момента! Ето защо:

Работим почти изцяло с международни клиенти от различни индустрии, имаме екип от различни националности, из офиса се чува главно английски. Имаме изградена култура на менторство и на споделяне на знание и опит вътре и между екипите, някои от нас са започнали от нулата в Хоп и вече имат стабилен опит и ръст откъм умения не само за тяхната сфера, но и за дигиталния маркетинг като цяло.

Колегите са причина №1 да съм във фирмата вече почти 3 години - позитивни свежари със страхотно чувство за професионализъм и подход към клиентите и към работата си. Няма да ми стигнат суперлативите да опиша какъв фантастичен екип сме, но от вътрешните ревюта, които си правим периодично, определено се затвърждава като универсално мнение :)

Имаме привилегии като плаващо работно време, работа от вкъщи или от разстояние (примерно от морето), доброволно здравно осигуряване, Мултиспорт карта, офис в центъра на София на Раковска и Патриарха... Мениджмънтът разбира, че естеството на работата ни не е да сме закотвени за едно бюро всеки ден от 9 до 5 - нещо, което за съжаление не може да се каже за повечето маркетингови агенции в България.

Заплатите са ОК за сектора, плащат се по банков път редовно без закъсения или пропуски, взима се предвид предишен опит, има и бонусна система по екипи на всяко тримесечие.

Негативи - има със сигурност малки неща, различни за всеки човек, но всичко е "work in progress", все повече неща са прозрачни и се коментират открито, фийдбекът от екипа се цени и взима насериозно от страна на Парис и тийм лидерите.

Като цяло, едно страхотно място за работа, където човек може да се запознае с различни аспекти на дигиталния маркетинг и да натрупа доста ценен опит с международни клиенти и големи бюджети.


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работя в Хоп Онлайн от 3 години и всяка седмица продължавам да се изненадвам приятно от колегите си - от професионализма и отношенията помежду ни и в работата с клиенти.

Не знам дали ще ми повярвате, дано, защото Хоп Онлайн страхотно място за работа. Да, всеки от нас има много задачи, но постоянно научавам нещо ново и правя нещо
ново, а такава възможност не се среща често.

Клиентите са от най-различни индустрии и в различни държави (и континенти), така че няма шанс да ми доскучае или да усетя, че зациклям.

Удоволетворението да работиш с усмихнати, свежи и умни хора също е много голямо.

Радвам се, че съм част от точно този екип и се възхищавам на енергията и визията за развитие на компанията.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Тъй като очевидно никой не си е направил труда да напише актуално ревю, от три години насам, се чувствам длъжен аз да го сторя.

Първо, да отбележа че всичко казано в предишна коментар от Мила навярно е истина. Лично аз не съм бил част от екипа преди три години, но съм чувал от колеги за този период на компанията и никой не особено очарован.

В момента обаче ситуацията е коренно различна - Парис отново е начело, заедно с Ина и Анна Караджови, които на практика спасяват Hop от фалит. Не само това, компанията процъфтява с всеки изминал месец, екипът е предимно от хора на 20-30 години и е изключително сплотен. Работното време е гъвкаво, от заплащането също не мога да е оплача.


Това са моите лични наблюдения след година в Хоп Онлайн.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
-5

Започнах работа в Хоп Онлайн през август 2013 година, когато собственик и директор беше Парис Чилдрес. Компанията беше нова, хаотична и растяща, но това бяха предимствата. Екипът беше невероятен, индустрията- интересна и бързоразвиваща се, а нашата фирма имаше повече клиенти, отколкото служителите можеха да поемат. И не можех да повярвам на късмета си да работя там.
Март 2014, Парис ни съобщи,че започва работа в Гугъл и директор ще бъде Петър Трайчев. Бяхме уверени, че компанията ще продължи да се развива в същата посока- дигитална маркетинг агенция №1 на Балканите и че свободите ни няма да бъдат иззети. Май месец дойде с нов офис, нов шеф и нов строй. Хоп Онлайн умря в края на април. Пиша всичко това, защото е възможно да сте чували прекрасни неща за фирмата. Те бяха вярни до април 2014.
 
Какво може да ви предложи Хоп Онлайн (или Conversion Universe, личната фирма на Петър Трайчев, с която се наемат хора, защото Хоп Онлайн има настоящи пререкания със закона и неуспешно се опитва да предотврати бъдещи такива) сега? Ще ви упрявляват неуверени хора, които няма да разбират какво правите (освен ако не се занимавате със SEO) и дори да се опитвате да им обясните, те няма да ви чуят. Няма да има HR и счетоводител, които да ви помагат с документите, за да бъдат нещата легални и официални. Няма да има структура и яснота. Отивайки сутрин на работа няма да знаете дали ще работите през деня това, което сте правили вчера (няколко колеги го преживяха лично- позицията им беше сменена без тяхно знание и без да ги питат, от днес за днес). А някой ден може и да не знаете, че след обяда ще сте съкратени (това се случи на много от нас, 6 в един ден. но нямаше нищо храбро в историята на Петър). От фирма с 29 служители, Хоп за месец остана с 16. От тези 16 в момента на няколко им тече предизвестието, което са дали- и те напускат. Част напуснаха сами, други бяха съкратени по измислени причини една сряда сутрин. Без предизвестие. Ако искате да работите от вкъщи и после да ви кажат, че всъщност не можете и да това ще ви се брои за отпуска- това е мястото. А ако случайно решите да започнете там- прочетете си новия договор преди да напуснете настоящото си работно място. И по-важно- подпишете го. За да не се окаже после,че всъщност няма работа за вас в Хоп. 
Ако искате да взимате по-малко пари, отколкото заслужавате или са ви обещани, искате да бъдете следени какво правите непрекъснато и да бъдете обвинявани за неща, които са извън вашия контрол - това е фирмата за вас. Дори ще ви очаква светло бъдеще. Бонус: Ако споделяте с мениджмънта какво говорят другите, ще напреднете много. Но естествено трябва да си завоювате позицията и да изместите настоящия доносник.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?