Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕМ ДЖИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД /img/frontend/nomap.png"

ЕМ ДЖИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-5

Ужас, няма такова робство. Всички са им длъжни за нещо. Експлоатират като, че сте РОБИ и ако може да не плащат - ще е най-добре. В 21 век това е недопустимо. Никой да не им работи, сами да си работят.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-5

Най-некоректната фирма с която съм се сблъсквал!

Преди да започна работа, четох коментари тук, и тъй като коментарите бяха от 2014, реших да видя за какво става дума.

Назначиха ме на прилична позиция, и тъй като ми трябваше някаква временна работа, за около година, започнах.

На интервюто останах с добро впечатление - фирмата изглеждаше прилична, а директора който ми проведе интервюто изглеждаше точен и коректен.

Обясниха ми за позицията, какво ще върша, кога кое се прави - работно време от 8 и 30 сутринта до 6 и 30 вечерта, с 1 час обедна почивка, от Понеделник до Петък.

Както и да е.

Още първите няколко часа на работа, усетих как всички колеги са супер напрегнати, и не можах да си обясня защо. След няколко дни разбрах.... - по някое време, независимо на каква позиция сте и какво правите, идва директора и почва да ви крещи, че нещо не се свършили като хората. Не ви се казва какво точно не е както трябва, или защо не е както трябва, а просто не било така - никой не знае защо, никой не смее да пита.

Отношението на директора към работниците е като на Римлянин към робите му. В тази фирма почвате на длъжност СЛУЖИТЕЛ - каквото и да ви обясняват за позицията, вашите задължения и привилегии се менят всеки ден, в зависимост от това в какво настроение е директора, и от какво има нужда.

Аз бях на административна работа - в офис. Освен офис задълженията, трябваше да свалям готовите дограми от цеха към склада, да ходя за стъклопакети (взимаха се от друг бизнес, който е на другия край на града), да ги товаря, да ги разтоварвам, да следя дали са всичките, да следя за дефекти и още куп щурутий - като през цялото време, директора постоянно ви казва че трябва да свършите всичко което ви даде, в рамките на работният ден, и разбира се, следват глоби. Както и да е - повечето бг работодатели експлоатират работниците си, така че това не е нищо ново.

Чашата преля като дойде края на месеца, и трябваше да се дават заплати. Изведнъж казаха, че заплати се давали с месец назад - до преди това, не беше и прошепнато дори. И след като ми казаха, че всъщност няма да има заплати, ми казаха че в цеха пристигат нови машини, и всички служители ще трябва да са на работа извънредно и събота и неделя(трябвало да се боядисва, да се чисти, и да се носи). В този момент осъзнах че просто няма смисъл от тази работа, и реших да си пусна предизвестието на следващия ден.

На следващия ден, преди да мога да направа каквото и да е, идва директора и сътрудничката му, и ми обясняват че в тази фирма се работело(бяха разбрали че отказах да работя събота и неделя като общ работник) и ми казаха да си събера нещата, което ме устройваше(един неудобен разговор по-малко). Казаха ми че все пак ще ми платят - но следващия месец, половината на 15ти, остатъка края на месеца. В крайна сметка, след 1 месец чакане за парите ми, ми се плати половината от това което се бяхме разбрали - казаха ми "това е".

Никога през живота ми не се бях сблъсквал с такъв цирк като Ем Джи Интернешънал, и се моля повече да не се случва. Тези хора са толкова некоректни, че няма да повярвате.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Горещо препоръчвам в тази фирма дори и на интервю да НЕ се ходи!Абсолютна експоатация, в която никой няма право да изкаже мнение.Няма нищо общо с нормалния бизнес!


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

В ТАЗИ ФИРМА,АМИ НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ-ОБЕЩАВА ЕДНО,А Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО. ПРОСТО ПРИЗАПОЧВАНЕ ДА 1 МЕС.ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ,ЗА КАКВО СТАВА,НО ПРЕПОРЪЧВАМ "незапочвайте".....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?