Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВИП ТРЕЙДИНГ /img/frontend/nomap.png"

ВИП ТРЕЙДИНГ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


бивш служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Ето и моето мнение за горепосочената фирма.
Шест години работих във ВИП Трейдинг и смея да твърдя че отношението към новите работници е много добро.
Колегите се стремят да помагат винаги за да може новият човек да навлезе максимално бързо във естеството на работата.
Така бях и аз, не липсват и моменти на напрежение и динамика но в сферата на търговията е така.
Най-голямото предимство което получих там е свободата да управлявам повереното им имущество както аз преценя за добре.
Единственото изискване е пристигащите стоки да са приведени в търговски вид за най-кратък срок.
Това което се очаква от вас не е нищо по-специално като умение, достатъчно е да сте отговорни и да не ви мързи.
Както и Андонов беше писал, управителят е разбран и отговорен човек, готов е да ви изслуша винаги.
Най-често ще го намерите 30 минути преди началото на работният ден да си преглежда кореспонденцията си или да пише мейли до клиенти и партньори.
Петър Петрунов е също отговорен и човек на когото може да се има доверие и да се разчита.
Изключително приветлив и весел човек, за 6-те си години работа там нямам спомен да съм го виждал ядосан или в конфликт с някой колега или клиент.
Той е част от фирмата и под негова опека е въпросното Хепи Фото, вече Фото Принт Еспрес.
В предвид факта че Пепи пътува често в чужбина по специализации, може да е възможната причина да не е могъл да отговори веднага на г-жа или г-ца Джесика.
Той е и сервизен техник който поддържа марките внасяни от ВИП Трейдинг, като такъв често посещава големите фирмени сервизи в Европа за обмяна на опит.
И за да не ви отегчавам с безкрайни писания бих обобщил че ще срещнете екип който винаги ще ви помага когато имате нужда.
Единственото което се иска от вас е желание за работа, отговорност, лоялност и точна преценка на възможностите ви за да знаят как да действат колегите ви.
Последното е много важно в напрегнати моменти и тези хора наистина ще разчитат на това че поставените ви задачи ще бъдат изпълнени в определеният от вас срок.
Добре е да проявявате и малко предвидливост, помага доста в критични ситуации.
Това разбира се ще го разберете като понатрупате малко опит.
Факт е че с повечето то тях поддържам приятелски отношения и до момента, те са си все така ведри и винаги готови да ударят едно приятелско рамо ако си в затруднение.
Чудесен екип с който се разделих по причини които не произтичат от тях.

П.С. До Джесика, възможно е да е имало някакви структурни промени във фирмата и за това да се е получил този гаф но със сигурност целта в никакъв случай не е била да бъдете "прекарана".




бивш служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Работих във фирма ВИП Трейдинг 3 години,когато започнах работа там бях току що завършил висшист, един от хилядите в нашата държава.Благодаря им за доверието, което получих и най-вече на Ралица Хаджиева за изключително коректното и човешко отношение към мен.За съжаление икономическата ситуация тогава в страната ни раздели, но ВИП Трейдинг ми даде голям старт занапред.Желая им да се развиват още повече и дано има повече работодатели като тях.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


До г-н Димитров и до г-н Андонов
       Благодаря за съвета! Признавам, че съм допуснала елементарни грешки, видях ги преди вас, но в сайта все още не е активна функцията за редактиране или изтриване на съобщението. По този начин вие го видяхте в доста "суров" вид. Афектирана от постъпката на Петър Петрунов, написах съобщението и го изпратих преди да го прочета. След като го изпратих видях грешките си. Приемам критиката ви градивно, поупражних се в писането на думата "възмущение" и някои други ;) и дори толкова напреднах в знанията си за родния език, че открих някои пунктуационни грешки при вас двамата. Съветвам ви и вие да погледнете новото издание на правописния речник. Може да научите нещо ново и полезно. Нищо лично.
П.С. Масово във форума на Хепи Фото има пунктуационни и правописни грешки от администратора, не се спазва и разпознава правилото за пълен и кратък член и др. Нищо лично, не целя да се заяждам, просто констатирам. Не искам и да оправдая моите пропуски! Стоя зад тях и се старая да внимавам вече повече! Вижте си и вашите!
До г-н Петър Петрунов
      Всяка една злонамерена постъпка се връща! Вашето отношение беше изключително некоректно и безотговорно! Дори и да пишете положителни коментари за фирмата, уж от различни хора, това няма да омаловажи некоректната ви постъпка!
      Нещата в моя живот се наредиха много добре, след като не почнах работа при вас! :) Всяко зло за добро! Щастлива съм, че не работя за вас!
До кандидатите за работа във фирмата
      Прочетете моята история (абстрахирайте се от грубите грешки, от бързане, за които се извинявам) и бъдете много внимателни, помислете дали искате да се явите на интервю за работа в тази фирма, ако не искате да съжалявате впоследствие! Помислете си добре, дали има смисъл, да си създавате тези главоболя.
      Г-н Петрунов ме засипа с много суперлативи за фирмата, беше първоначално изключително подробен и любезен, одобри ме за работата, помоли ме да си пусна предизвестие за напускане на другата ми работа, след което започна да ме лъже, впоследствие да не вдига телефона на моите обаждания, без да ми даде никакво обяснение. Такова отношение е престъпление! Това не е добър пример за фирмена политика!
До Изпълнителния директор на Happy Foto
      Общувала съм с ваши служителки във фотото ви на бул. "Руски паметник" и жените бяха много любезни. Нямам нищо против служителите на вашата фирма, с които съм общувала, освен Петър Петрунов, но заради неговото отношение не бих била повече ваш клиент!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да изкажа своето мнение като дългогодишен клиент и на Хепи Фото и на Вип Трейдинг. Много точни и коректни , професионалисти в всяко едно отношение. Сервизът на Хепи Фото, до МВР болница, много будни и опитни ,винаги отзивчиви. За г-н Петрунов мога да кажа само добри неща. Ползвал съм услугите на сервиза и на фотокопиране и съм много доволен.Пращал съм няколко мои приятели в сервиза и останаха също така доволни. Необяснимо за мен е такова мнение от Джесика и за това не мога да приема ,че истината е точно такава.
От Вип Трейдинг закупих техника и съм доволен вече 4-та година. Както е коментирал Андонов, колектив от професионалисти с очевиден опит в бранша .
Като за финал мога да посъветвам госпожа или госпожица Джесика да се поупражнява в писането на български език и тогава да изразява неудовлетвореността си,че не е започнала работа там.Нищо лично :)


клиент

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
0

Искам да изкажа своето мнение по отношение на работодателя Петър Петрунов. От близо 4 години познавам г-н Петрунов и от тук разбирам че е управител.Мога само да напиша две неща  - невероятен и рядко срещан човек. Всеотдаен, винаги учтив и готов да помогне.Използвал съм на няколко пъти през годините усллугите на Хепи Фото и мога да споделя че екипа , който той ръководи са много добри професионалисти. От поста на Джесика разбирам че явно е имало някакво разминаване и със сигурност истината не е точно такава. Познавам човека лично от години , пращал съм и мои приятели в тяхното фото и не съм ги подвел . Както е написал Андонов ,нека първо се научим да пишем на родния си език правилно и тогава да се оплакваме. Явно е, че съм със съвсем различно мнение от това на Джесика, а и мога да добавя още няколко ,които да докажат професионализма и коректността на Хепи Фото и г-н Петрунов.
Всеки, който има време и желание може да намери достатъчно информация за Хепи Фото , Вип Трейдинг и най-вече за Пепи(както е известен в формите за фотографска техника). Нищо лично и от мен към Джесика:)
П.С. Избраните оценки не са свързани с моите наблюдения като служител , а като клиент, ползващ услугите от няколко години.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работил съм няколко години във фирмата и мога смело да заявя(без да познавам г-жа/г-ца Джесика),че нейното място не е там.Там работят интелигентни и можещи хора,с изключително лоялно отношение към фирмата и фирмените дела.И не на последно място,управителя г-н Бочков е голям пич,който цени хората си.Може би сте наранена от това,че не сте започнали работа там,но за целта(без да се заяждам)трябва да се научите да пишете правилно на родния си език и тогава да кандидатствате за работа във фирма,в която повечето служители говорят по два западни езика.Това наистина е препоръка,нищо лично:)))


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

   Искам да изкажа огромното си възмощение към тази фирма ВИП ТРЕЙДИНГ ООД и към един от управителите Петър Петрунов(занимават се с много неща, продажба на фото материали, очила полароид и други. Бях на интервю в офиса на фирмата в кв."Хаджи Димитър" и след проведеното интервю, бях удобрена за офис асистент в новия офис, който трябваше да се открие до няколко дни в "Хаджи Димитър" и да се занимаваме с продажба на фотокниги от Австрия, известни под името HAPPY FOTO. Имат фото и на Руски паметник. Започнахме да уговаряме от кога да почна работа и от кога да си пусна предизвестието за напускане от старата работа, уговорихме заплатата, разбрахме се да почна от началото на юни, Петър Петрунов един от управителите в ВИП ТРЕЙДИНГ ООД ме прищпори да си пусна предизвестието като ме уверяваше, че всичко е под контрол и да съм спокойна, чувахме се многократно по телефона, един от имейлите от него беше следният: "Здравей, пуснал съм данните ти на счетоводителя и се надявам утре да ми даде дата на която можеш да се разпишеш на договора и да си спокойна."...няколко дни след този имейл, започна да се крие , останаха пет дни от изтичането на предизвестието ми, започна да не ми вдига телефона, да ме лъже какво ли не, че трябвало да се срещна тепърва с австрийския шеф на фирмата и той евентуално да ме удобри за работа. Не зависело вече от него. А как зависеше да ми каже, че мога да си напусна работата, а не зависи след това да почна. Възмотена съм от него и от долното му отношение. Това ми го каза пет дни преди да напусна работата си, създаде ми невероятни главоболия и проблеми. Крайно съм възмутена от фирма "Вип Трейдинг ООД", Петър Петрунов и Happy foto (дори не знаят как се пише думата фото на английски). Ако не искате и вие да си изпатите, не започвайте работа в тази фирма, изобщо не кандидатствайте при тях и не се занимавайте с тях. Щом могат да постъпят така безскрупулно с мен, ще го направят и с всеки един от вас!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?