Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АЦТ София /img/frontend/nomap.png"

АЦТ София

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-5

Изгониха ме като мръсно коте след като си подадох предизвестието.Накараха ме всичките  вещи да си предам изключиха ми служебната поща без да знам и ми казаха да не стъпвам 1 месец там само да дойда да си взема документите. Не можеш да се впишеш в екипа като си нов, защото ти не дават  да правиш нищо при клиентите и дълбаеш на едно място. Старите кучета си седят там и си вардят залъка. Манталитета на работа не е на нормална организация. Шефовете лъжат с пари и цепят стотинката на 2. В офиса е смрад. Зимата от дограмата духа, защото е поне на 15 години и ако си до прозореца ще настинеш. Столовете са ти на поне 7-8 години. Компютъра ти е втора ръка за 200 лв. Монитора и той е на поне 6-7-8 години може би от първите с LCD дисплей - слава богу ,че не се работи и на CRT-та. Шефовете си пушат в стайчката и ако седиш малко там се умирисваш на цигари целия. За такъв малък екип разликата между шефовете и персонала е от небето до земята. Големи надувки със самочувстиве до небесата. Не можеш да се чувстваш по никакъв начин сигурен там. Има един Теам билдинг около Kоледа в който не трябва да се събереш с колегите и да си отпразнувате успешното завършване на годината, а ми се канят всички важни клиенти и ти трябва да им правиш мили очички и да подържаш добрите контакти с клиентите. 


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-3

Внимавайте в началото на какви пари се пазарите,че често шефовете разбират под парите, който ще взимате като брутни пари. А има разлика от 30%. Искат много да учиш и да изкарваш сертификати за фирмата на най-различни вендори свързани със секюрити. Стане ли въпрос за пари все малко си свършил и не са доволни от теб. Шефовете са възрастни и имат малко по-различни разбирания и за мен лично беше доста плашещо на моменти. Колегите са ок - няма интриги. Дават се дежурства и извънредни, но далеч съм от мисълта - че те са нормални за тоя сектор. Със сигурност можете да си намерите работа за доста по-добри пари от ACT Sofia и то в пъти ! Заплатата е на ниво като за среден специалист в София- може би и по-малка. А изискванията и са доста големи за кандидатите. Мен ме излъгаха с парите на влизане във фирмата - след минаване на 6-те месеца и след напускане на фирмата. Нямаш никакви придобивки от работата,като за пример мога да кажа ,че се правят уж очни прегледи веднъж в годината, но колегите споменаха ,че поне от 4-5 години не са и правени прегледи на очите. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?