Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НОВ РЕСУРС ЕООД /img/frontend/nomap.png"

НОВ РЕСУРС ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Работя в тази фирма и смея да кажа, че нищо от негативните коментарии на нереализирани служители НЕ Е ВЯРНО!!!
Компанията има коректен работодател - заплащане без закъснение, отношение и нормални условия на труд в дружеския колектив.
Предлагат възможност на всеки един служител да развива и усъвършенства своите професионални и лични умения да трупа професионален опит и да се обучава непрекъснато. Във Фирмата получаваш разбиране, подкрепа, адекватна препоръка и ако е необходимо и помощ.
За мен е удоволствие да работя в тази приятна атмосфера и комфортна обстановка.

А за нереализирани служители,мога само да кажа, че съжелявам........, съжелявам че не успяхте !!!!! Дано на другото място имате късмет!

А на тези кои-то искат да станат част от Нашия ЕКИП , ЗАПОВЯДАЙТЕ! Задавайте ВЪПРОСИ, ГОВОРЕТЕ с нашите служители - би трябвало те да знаят къде работят :))


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз използвах услугите на козметично студио Диамонд,на ул. Казбек 62, София, за което безкрайно съжалявам, тъй като се сдобих с увредена кожа на лицето след техните процедури. Месеци наред вече след последната процедура имам петна и разширени кръвоносни съдове по лицето, и не мога да ги премахна. Първата зарибяваща презентация за масаж на лице беше с продукти Дешели, но не се лъжете мили дами, ако решите да си закупите пакет услуги,след това използват някакви руски продукти. Дешели дори не помирисвате.Цената,която ще заплатите е безумно висока и не получавате необходимите грижи и консултации. Във фирмата има голямо текучество на персонал и дори не получавате специалист с необходимия ценз.Единстено може да получите увреждане, за което сте заплатили висока парична сума дори. Това е едно безскрупулно отношение към здравето на посетилите ги клиенти.


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Моля, всеки себеуважаващ се човек да НЕ ЗАПОЧВА работа при тези измамници, пускат постоянни обяви в джобс за хора за кол центъра! Ужасна работна среда, никакво заплащане, много некомуникативно място, мениджърите са някакви хлапаци без опит, общо взето обещават големи суми, накрая не получавате дори стотинка! Пазете се от тази пародия на фирма!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?