Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ФРЕШ СЪРВИС /img/frontend/nomap.png"

ФРЕШ СЪРВИС

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
2

Работих шест месеца и не съм имала проблеми с фирмата. Да вярно е че началник смяната е малко по остра в езика си , но да ви кажа честно винаги е било основателно.А това че от бившите ми колеги има от малцинствата не мисля че е от някакво значение. А ако съм честна много често те са работили повече от тези дето само негудуват и се оплакват. Не мисля че бившата ми колежка е искренна и честна и не бива тези които ни дават хляб да ги плюем след като напуснем (или са уволнени), което за сажаление е типично българска черта. 


кандидат за работа

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
0

Хора не започвайте работа в тази фирма.Първо не ви пускат трудов договор,работите един ден пробно,после     ви казват,чме сте одобрен и продължавате да работите без договор.Второ -колектива е съставен от малцинство и попадне ли различен там става страшно .Трето - ако си непушач -изолация,трябва да пушиш за да си поносим.Четвърто -  идва една  дебелана  дето на нищо не прелича/ нещо като началник смяна/  и обръщението към вас е: ама госпожо и  ако не и ходите по гайдата -малтретиране.Пето -там старите/ ако могат да се нарекът такива/ ви третират като малоумници .Заплатите не ги дават на време ,но като отидете ви свалят звезди от небето като ви убеждават колко лоялна е фирмата.Осигуряват те на едно ,а взимаш съвсем друго,работиш извънредно което не ти се плаща абе общо взето СМЪРДИ ОТВСЯКЪДЕ

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?