Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ескалейт ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ескалейт ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
4

Заставам с истинското си име, защото не се страхувам. Ще назова по име и собствениците, ще споделя конкретни случки и събития с една едничка цел - изморените и изнервени от търсене на работа хора /такива, като мен/ да НЕ се доверяват на голи обещания, защото след месец работа в тази фирма, така дългоочакваният трудов договор не се предлага, а вас ви "освобождават" поради несправяне със задълженията, но да карам по ред...
След преминаването на тричасово обучение от колежка, която бе работила три седмици там ме хвърлиха съвсем сама в дълбокото. Човек от съседната стая ме попита "Ти ли си поредната нова?" и това ме накара да се разровя в чатове и документи и с ужас установих, че от януари до началото на март, когато аз започнах работа съм четвъртата "нова". Шефовете Любо Паскалев и Борислав Лазаров са намерили начин в тази криза как да не плащат осигуровки и обещаната заплата от 600 лв, а същевременно да си осигурят човек в офиса. За работата ще кажа, че сверяваш и коригираш цени до припадък. Вкарваш в онлайн магазина новите и сваляш старите продукти /те са стотици/, отговаряш за продажби, фактури и касов апарат. Тъй, като радко има продажба с фактура /работи се със стокови и на доверие/ за един месец не бях пускала такава и когато това се наложи аз естествено имах нужда от напътствия, които нямах от кого да получа и именно това беше чакания препъникамък за да ми кажат, че не се справям. Ще кажа само, че от 7 години съм комп.оператор и фактурист и не е нужно да ми се обяснява що е то фактура и има ли почва у нас, просто не бях работила с техния софтуер. За техниката, която предлагат ще кажа само, че са най-евтините китайски ментета, понякога идват в отпечатани кутии, които се запечатват в офиса и когато си казал на клиент, че телефонът е с произход Словения, а получавайки го той на опаковката вижда - Китай, кой мислите дава обяснения? Положителните оценки за магазина и услугите се пишат от съпругата на единия шеф - София Паскалева, така, че очаквам и тук тази дама да се включи с положителен коментар. Тези работодатели може да се явят и под името "Хелтконтрол" - две таблетки на ден и дънките ти ще станат широки :) Оставам на разположение за въпроси от страна на решилите да започнат работа там. Междувременно, ако се сетя нещо съществено ще го споделя отново. Сега съм твърде изморена. 
Успех на всички в намирането на подходяща работа!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?