Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Петко Ангелов /img/frontend/nomap.png"

Петко Ангелов

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Баща ми работеше преди 4 години при него ... за 40 дена вътрешно Испания му плати 1000 лв чисто. Причината неясна. И Петко като пимкаджията почнал със снаксове а той пък с кроасани и сега има 1000 камиона, да бе да ... когато българските чорбаджий имаха преди повече от 10 години ама наистина достойни шофьори ( от старата школа) те им се качиха на главата. Рязаха парите, ама сега нямам ама утре ще имам и всички си грабнаха саковете и бачкат за белгийски, германски и холандски фирми и труда им се отплаща.Сега същите тези чорбаджий реват,че нямали шофьори - еми да драги чоржаджий тъй като на гърба на тези свои квалифицирани служители вие забогатяхте и си купихте по 1000 камиона а сега нямало кой да ги кара. Сега ги гледам братко - еми той не може да си обезопаси товара, не знае как се сменя гума и как се опъва брезент,не знае да закача ремаркета, не може назад да кара ... ама нищо то на вас такива хора ви трябват ! И книжки давате и жени намирате на старите ергени, браво !


кандидат за работа

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Основно изискване за работа е опит като международен шофьор. Като че всички се раждат такиви. Не познаване на маршрути и документи е достатъчно да не бъда удобрен. Все едно ще се изгубя ако не зная маршрутите или не мога да се науча с какви документи се работи. Стаж, опит или рутина, практика на различни композиции и товари, лични документи за квалификация владеене на език, компютърна грамотност не са важни. За целта препоръката е да отида за няколко месеца в ПИМК да се науча и после при тях. Има нещо несериозно и малко обидно във всичко това. В наши дни, когато всякаква информация се намира в интернет, има GPS навигация, има мобилен телефон да попиташ за нещо колега да се истъква причина като горе посочената...? Моето мнение като цяло е изградено от приятелска информация и препоръка от хора работещи във фирмата, така че оценката ми се базира изцяло на тяхната.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих известно време като счетоводител във фирмите на Петко Ангелов. В момента пак тече обява за счетоводител от тези фирми. Колеги, не кандидатствайте за работа там! Не може да си представите за какво става въпрос в счетоводството, като сценарий на Стивън Кънг е! Всички са като зомбирани, работят под огромно напрежение, но Петко ги нарича непрекъснато малоимни и неграмотни, мачка ги и им крещи нон стоп все едно са пълни отрепки! Моя престой в тези фирми беше като филм на ужасите! А колежките наистина работят здраво, само че няма кой да го забележи, защото главните счетоводителки идват от счетоводните си кантори от време на време и нищо не ги интересува, освен как да се докажат на Петко! Тук не става въпрос за професионализъм, а за интриги и оцеляване! Това не са фирми в които можете да се докажете или направите кариера, просто бягайте от там!


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Пиша от името на бивш служител на тази фирма. Слава богу, не се задържах много, за да си съсипя прекалено много нервната система. Стреса на служителите е голям. Тази фирма, потвърждава мнението, че колкото по-голяма е една фирма, толкова повече те приемат за даденост и че дори една грешна дума или пък действие, може да окаже влияние на работното отношение към теб завинаги. Лицемерието е на извънредно високо ниво. Петко, осигурява на минимални работни заплати, като преди да подпишеш молбата за назначаване, разбира се си подписваш молбата за "Напускане по взаимно съгласие" без дата, но с подпис от твоя страна. Нещо, което би трябвало да не прави- човек, който държи на името и на репутацията си, но явно.. прекаленото притежание на пари, изкривява много жестоко, отношението- работодател/ работник. Петко, не подбира ръководните кадри, според умствените възможности и професионализъм, а според някакъв абсолютно нелогичен принцип. Жив пример е шефката на отдел отчети Мария, която чух от колеги е абсолютно лишена от човешко разбиране, защото освен, че не ти позволява да излизаш в болнични, заради количеството работа, ами пуска и списък, кой какво е работил и иска от всеки един, лично да минава да я уведомява СЛЕД РАБОТНО време какво е направил и ДАЛИ МОЖЕ ДА СИ ХОДИ? Мисля, че и в моя отдел имаше такива куковици, но просто работата с тая жена, дори косвено, можеше да изкара всеки един човек, извън релси. За колегите, мога да кажа, че на пръсти се броят "не топачите", "не лизачите" и свестните хора... останалите просто си пазят хляба и лижат задници всеки ден- за да могат да избутат още малко. След казано от мен- всеки да си направи извода, кое му е приоритет- работа във фирма, в които наистина те отценяват и те осигуряват на реални пари или поредната мизерия и кофти отношение от Петко Ангелов, който се мисли за най- великият.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?