Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джиев Трейд ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Лозенец, Бряст, 9&markers=София,Район р-н Лозенец, Бряст, 9

Джиев Трейд ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

С мейл ме поканиха на интервю в тази фирма, връчиха ми споменатото и преди листче на което не си написал егн и № л.к. Въпросът за кредитите ме озадачи, но отговорих че нямам кредити. Господинът настоя да знае как така се справям без кредити!!! После искаше да знае мое ли е жилището в което живея!!! Питаше ме мога ли да си принтна нещо вкъщи, помня ли какво съм вършила на предишната си работа. Поне 5 пъти ме пита колко време съм работила на последното място. Не можах да реша дали ми се подиграва, или има някакви свои проблеми. Обясни, че отпуска има 2 седмици платена, независимо какво пише в КТ. Изключително съмнителен метод за провеждане на интервю.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа в Джиев Трейд ООД, за позицията оператор на копирни машини. Обявата беше публикувана в jobs.bg, а изискването беше за компютърна грамотност и задължителен опит.
Заплата не беше обявена.
Поканиха ме на интервю чрез e-mail. До тук всичко беше добре, но...!
Когато отидох в определеният ми ден и час, една от служителките в копирният център най-безцеремонно ми връчи да попълня един предварително напечатан лист, където освен, че отново повтарях нещата, които бях написала в CV-то си, задължително трябваше да попълня ЕГН-то си и номера на личната си карта.../тук леко настръхнах - защо ми се искат лични данни, преди да съм одобрена?/.
Появи се собственика, г-н Дерменджиев и ме покани да вляза, взе попълненият от мен лист и започна да провежда интервюто. Освен традиционните въпроси: какво съм завършила, къде и какво съм работила, как съм с компютрите /изобщо не ми беше чел автобиографията/ и изведнаж...:ИМАТЕ ЛИ КРЕДИТИ?
Направо онемях...Да, имам отговорих аз. Не само кредити, но и запор на заплатата за неплатени сметки към "Топлофикация". И в този момент г-н Дерменджиев ми заяви, че интервюто приключи и няма смисъл да продължаваме повече.
Тръгвайки си, си поисках листа с личните данни, който той ми върна със жест на пренебрежение.
Какво общо имат финансовите ми проблеми с професионалните ми и личностни качества, с професионалните ми умения и компетенции?
Защо трябва на кандидатите, поканени на интервю, предварително да им се вземат личните данни-ЕГН и № на лична карта?
Вярно е, че служителките му там са материално отговорни лица, но това не оправдава предварителното събиране на лични данни, защото на одобрените и назначени нови служители, просто би могъл да им поиска свидетелство за съдимост и чак тогава да събира лични данни.
Защо пиша всичко това ли?
За да не се почувстват глупаво и унизени и други такива като мен! И защото, какво става с тези листове с лични данни на кандидатите, които не са си ги поискали обратно?
Тогава бях първа в чакащите за интервю, а след мене имаше още пет жени.
Днес, пак е пуснал същата обява. Дали пък това не е начин само да събира лични данни, за да злоупотребява с тях?
И за този г-н Дерменжиев - Джиев Трейд ООД, най-важното е дали имаш кредити, а не какви професионални умения имаш.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?