Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

автошколи idrive /img/frontend/nomap.png"

автошколи idrive

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 22


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Гуми не можете ли да пукате? Стъкла с камъни не можете ли да разбивате? Ще се гаврят с вас, защото не реагирате.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хора, не се записвайте в тази школа!!!! Изключително некоректни. Ирена, управителката е супер нагло същество. И структурите лъжат яко с часовете, караш 15,20 мин, те ти пишат по 3 часа. Много били заети, изморени и тн. Като звъннеш на Ирена да я питаш кво се случва, тя ти затваря телефона. Не могла да определя кой кога и колко да кара.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не се записвайте при тях, мошенници и крадци. Заплатих им за 10 часа курмуване. Взех 8 и последните два часа не искат за ми ги дадат. Инструкторът Емил бил с камиоана, с автобуса, на изпит, почнаха да ме премятат. Обадих се на управителката Ирена, тя каза: "Не мога да определям часовете на инструкторите", но ще ти даде двата часа курмуване. Това не стана, изгоряха ми парите за два часа. Мжете да ми се обадите за да потвърдя написаното на
0888245850 Даков


клиент

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

Известно време се чудих дали да оставя коментар за тази автошкола, но реших, че може да съм от полза на бъдещи куристи.
Споделям моята история и впечатления за фирмата:
Записах се на курс в края на миналата година, защото просто един от офисите ми беше близо (кв. Младост) като очакванията ми беше да карам теорията и практиката там. Беше ми ясно, че цената, която предлагат на сайта им не е реалистична и предположих, че това е без таксите за изпити и се оказах права. Дали е подвеждащо или не, оставям на вас да прецените.
Казаха ми, че в понеделник започва теорията в съседна зала и съответно аз отидох в дадения час и чаках около 20-30 минути като никой не се появи. Отидох до офиса им, за да попитам какво се случва и служителите се обадиха на съответния преподавател и любезно ми обясниха, че поради снега този човек няма да може да се появи. Затова ми предложиха да посещавам часовете на бул. Скобелев, но на мен просто не ми беше удобно и затова се разбрахме на следващия ден да отида малко по-късно. Съответно отидох и там чакаше съответния инструктор, който ми предложи направо да започвам кормуването, защото съм само аз тук и да не мръзнем в залата. Решавах си листовките вкъщи и директно започнах кормуването като реално бях без избор за инструктор и кола, но както и да е.
За кормуването този човек ме караше да тръгваме от Александър Невски по неясни за мен причини. При кормуването, този човек не ми даваше да тръгвам и спирам, реално само държах волана и не ми обясняваше кога се првключват скорости. Когато не ми викаше как не мога да карам, беше зает да си говори по телефона и да обяснява как тази фирма е много зле, как ще напусне и как трябва да вземем еди-кой-си от еди-къде-си.
Така карах около 10 часа с него и се разболях от грип и прекъснах кормуването, докато оздравея. Тъкмо се разбрахме за час и инстуркторът ми се обади как колата се е развалила и ще ми се обади като се оправи.
Така мина около месец, в който аз си взех листовките (като за вътрешните ми се изключи таблета и трябваше да питам секретарката да го погледне или смени), а за външните чаках 1 месец, но нищо - всичко мина от раз.
Обадиха ми се от офиса да ми кажат, че са ми сменили инструктора и си записах час при него. Отидох в съответния ден и час на бул. Скобелев, запознах се с новия инструктор и започнахме часовете. Той започна с това да ме пита теоритични въпроси за колата, които аз не знаех, защото старият инструктор нищо не беше казвал за тях. Започнах кормуването на ново и първите 2-3 пъти, този човек се държеше много добре - стараеше се да ми обяснява, следеше какво правя през цялото време, оставяше ме да потеглям и спирам. Но в момента, в който ми казва, че се справям много добре, аз започнах да се притеснявам, защото си знаех, че още съм много далеч от добро каране. Тогава и се промени отношението му - след като се разбрахме за час, аз го чаках към 30 минути, нямах му номера, само той имаше моя и трябваше да ходя до офиса да питам какво се случва. Секретарката му се обади и ме помоли да изчакам още около 10-20 минути, докато тоя човек се появи.И така този инструктор започна също да си говори по телефона, да ме върти в едни и същи райони, за да си върши някаква работа и в останалото време да ми обяснява как така няма да стане и няма да мина изпита. Някъде към края на кормуването ми обясни, че изпитът се провежда в кв. Банишора и чак тогава започнах малко да карам в района. Дойде и заветния последен час за кормуване, където едва се съгласи да паркирам поне перпендикулярно като оправданието беше, че за тези неща няма време и трябва човек сам да се оправя. По някакво чудо си взех вътрешния изпит и остана само този пред ДАИ като инструкторът ми пак ми каза, че тази работа така няма да стане. Чаках над седмица да ми се обадят за назначена дата, в което време реално не караш и просто разчиташ на памет. Е, разбира се, че ме скъсаха, за което аз поемам вината, защото направих един куп грешки. Както и да е, аз си знам грешките и не искам да обвинявам някой друг, но само за статистика в този ден скъсаните бяха 8 от 10. И тогава започна най-голямата мъка, платих си допълнителните 4 часа и таксата за изпит и беше огромно чудо да ги изкарам. Буквално трябваше да се моля на този човек, защото той все беше много зает. Отне ми около месец да взема тези две ходения като единия път, този човек даже не се появи, а аз го чаках около половин час като оправданието беше, че ми нямал номера. Странно защо като се явих втория път и ме скъсаха (все пак ударих бордюра, опитвайки се да паркирам успоредно, което този инсруктор ми беше показал чак при допълнителните часове и след като го убеждавах един куп време), този човек ми се обади буквално 5 минути по-късно и ми каза как тая така няма да стане и трябва да мисля за план Б и да не ходя да се "набутвам" с още часове.
Тогава преля чашата за мен, отидох и се отписах и се записах в друга автошкола, където най-накрая се научих да карам и си взех изпита от раз.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От ай драйв са отвратителни. Първият час започва (без поздрав) с думите "Когато Ви скъсат на вътрешния изпит трябва да дадете още 60 лв.". Моят инструктор беше с по-оборотна внучка, която живеела в Германия, но не работела и трябвало да плаща квартира в центъра на Франкфурт. Затова и повече пари искаше. Явно инструкторите мислят за внучките си, а не за работата. Поне да я беше довел да й се порадвам и аз, да я изпробвам и да преценя колко да й платя, а той и снимка не ми показа, само пари просеше. Нямаше квалификация за инструктор, просто беше шофьор. Освен това разказваше за приятелите си от затвора по време на занятие. От ай драйв са регистрирани като СКА АУТО и като още няколко фирми, за да не плащат глобите от нарушенията, които правят. По-изгодно им излиза да регистрират нова фирма, отколкото да платят акт. Умишлено забавят интернета на вътрешните изпити, за да не се зареждат картинките и да късат повече пъти. На сайта "Автоинструктор" avtoinstruktor.bg са на предпоследно място в София по издържали кормуване - само 30%, но имат курсисти, защото плащат доста за реклама в гугъл и колите им са паркирани на спирката пред офиса пак с рекламна цел, като пречат на градския транспорт естествено. Също така мутресата Ирена Йорданова уж работи в университет, но няма научна степен. Не се знае какви ги върши и там. Винетки не купуват, така че не обучават на извънградско и магистрала. Вярно е, че работят с други школи, но не всички школи са приятелски настроени към тях. Боклуците от ДС колко живота са съсипали и продължават да съсипват един бог знае. Изобщо не са за съжаление. Само ми изгубиха нервите и времето.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Типичният инструктор в тази школа:

- крещи, заплашва, лъже, обижда, псува, унижава и се заяжда
- запознава ви с ценовия разпис на частите, които трябва да смени, ако му счупите автомобила
- не спазва часовете за кормуване, спестява около половин час на занятие
- нервничи постоянно, не му се разбира и не може да обясни както трябва
- не обяснява паркирането, само се подиграва. На допълнителните часове може и да обясни, но след като ви скъсат.
- обърква, забравя и си противоречи
- злобен и отмъстителен
- не казва какви са допуснатите грешки след занятие
- обещават, че ще пишат до министерството на транспорта, че никога няма да ви дадат книжка. Факт. Смених още школи, но не получих книжка.
- той е пенсионер или в предпенсионна възраст
- води странични разговори по време на занятие. Интересува се колко пари печелите или колко печелят родителите ви. От школата имат връзки в

банките, така че определят колко можете да похарчите.
- работата не го интересува и все едно не се намира в час
- лигави се, гаври се и се подиграва
- докато крещи за поредната грешка, вършите друга и следваща и той си продължава до безкрай
- хвали се, че е агент на Държавна Сигурност и че по негово време часовете били двойно повече, затова ще иска и вие да изкарате колкото

него
- държат педалите през цялото обучение и като няма кой да ги държи на изпита, ви късат и така до следващия път
- лъже, че записва разговорите в колата. Мисли, че го следят, защото бил таен агент от разузнаването.
- ако ви каже, че ви трябват допълнителни часове, това просто означава, че на роднините му му трябват повече пари. Обикновено нови обувки

на внучката в Испания, която не работи, а чака да си намери подходящ партньор. Затова сте виновни вие.
- имат познати от инспекторите, които ви сръчкват на изпита, за да дадете нещо
- дори да запомните нещо, ви го повтаря отново и отново, за да ви дразни
- говори по телефона по време на занятие

Йорданови държат с месеци инструкторите си без заплати и те от своя страна си го изкарват на учениците. Лъжат, че не може да се смени школата. Ще получите по-скоро главоболие и болки в ушите, а може и язва, отколкото шофьорска книжка.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази школа е пълна трагедия.
Надменно държание и бавене на изпитите.
Отделно те искат да си заплащаш дори вътрешните листовки.
И като цяло от 10 курсиста най-много 2-3 ма си взимат вътрешните изпити.
Обучението по практика е под всякаква критика как то цялото ръководство .


клиент

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

ВНИМАНИЕ,ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТАЗИ ФИРМА.
Поредните мошеници които продължават да се гаврят с клиентите си безнаказано.Обещават по телефона какво ли не,свалят звезди,докато не отиде човек да се запише при тях.
Какъв е моят случай.Обаждам се по телефона на фирмата в офис Младост и питам конкретно какви са условията за започване на курс за категория C при тях.Служителката супер любезна обещава цветя и рози.Отидох платих за ускорен курс,беше ми обещано че след завършване на курса и успешно полагане на всички изпити от първия път ще ми се съдейства за изкарване на "Професионална компетентност" на съвсем символични цени.Е,изкарах изпитите си от първия път след 4 месеца мотаене за уж ускорения курс за който бях заплатил и отидох в офиса да изкарам въпросната компетентност.Служителката не знаеше за какво и говоря и какво представлява тази "Професионална компетентност".След въртене по телефоните на разни хора ми даде да говоря с някаква жена която не се представи и беше доста груба и дръпната.Въпросната жена ми каза че изобщо не може да има такива обещания и курса струва 400лв.Ако искам,ако не,прав ми път.
Внимавайте какво ви обещават в тази фирма.Не вярвайте какво ви казват.Целта им е да Ви подмамят да се запишете и след това идва страшното.


клиент

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Здравейте,

Искам да разкажа за впечатлението си от тази "школа". Първо се говорят общи приказки в часовете през които се преподава. Учебен план - няма. Преподавателят е пълен селяндур, който само крещи и тропа по масите. За представителния вид с анцуга е излишно да се коментира. Учебният процес се състои в това да му отговаряш на бързи въпроси, върху материал, който не е преподал (той и не преподава). Въпросите дори не може да ги зададе правилно, а и да му отговориш вярно, рядко те разбира. Преди да е започнало обучението трябва да си вече самообучен... Има лекции, които секретарките ги имат на компютъра, но не ги пращат на учениците, дори и да ги поискаш. Колкото по-малко знаеш, толкова повече изпити държиш и толкова повече пари получават съответно. Темите се пропускат юнашки. От 40 теоретични учебни часа се провеждат по-малко от 20. При кормуването е същото. Освен всичко в сайта си рекламират, че обучават по 6 категории, а имат разрешение за учебна дейност за 2. В офиса на Скобелев са регистрирани поне 10 фирми. По една за всяка дейност - за пред ДАИ, за касова бележка, за сайта. Така хората като научат какви измамници са и свържат името с една фирма, създават с ново име, ама на същото място и със същите служители. Горко на записалите се.


клиент

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абсолютни измамници и некадърници работят в тази фирма. Парите не ги връщат изобщо, щом веднъж си ги дал. Пишат си часове без да си ги карал, постоянни лъжи, симулират липса на координация, за да вземат повече пари. Например си се записал на курс в един офис, казват ти, че обучението е в друг офис в определено време. Няма група, няма лекции. Когато отидеш те питат какво по дяволите правиш там и какъв си ти? Звъниш в един офис, отговарят ти от друг. Няма група, няма лекции. Тук разбрах името на управителката, защото и това отказаха да ми дадат. Имат камери на входа да си изберат кой да пускат и кой - не. Касова бележка не се издава, докато не настояваш. Като ти я издадат четеш името на друга фирма. Не се записвайте при тях, че положението е буквално катастрофално.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?