Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

автошколи idrive /img/frontend/nomap.png"

автошколи idrive

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-22 от общо 22


клиент

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Мислех да пиша в страницата на фирмата, но искам да изкажа мнението си пред всички, които искат да бъдат шофьори. Учебният курс в IDRIVEq и теория и практика нямат нищо общо с мненията, които виждам от преди години. Не споря, че е било перфектно преди години, но явно са си взели поука и днес има много доволни.
Теорията се преподава с всички подробности, няма нещо, което да не разбереш още на място, дори не са нужни материалите, които изпращат и допълнително купуване на помощни книжки. Отделя се една седмица за преподаване на лекции и една седмица, която е само за решаване на листовки .. след тази седмица се чувстваш наистина подготвен за предстоящия вътрешен изпит и този пред ДАИ.
Едва ли, ако си научил правилника за движение и си разбрал всичко, фирмата ще иска да вземе повече пари от теб като те "къса". Според мен коментари пишат тези, които не са седнали да си научат нещата и все някой друг им е виновен.
Аз взех теорията пред ДАИ и в момента ходя на часове по кормуване. Инструктура ми е повече от страхотен. Много мил, спокоен човек, който наистина иска да ме направи добър шофьор.
Тръгнах с негативна нагласа към тази фирма, а до момента съм повече от доволна. Доволна съм,че научих нещата и всичко ми стана от първия път, доволна съм, че момичето, което всеки път отваря вратата е човек, който може да отговори на всичките ти въпроси и в същото време е много усмихната и позитивна.
За това, хора .. не се влияйте от мненията на скъсани кандидат-шофьори, а дайте всичко от себе си и ще бъдете оценени. IDRIVE не е фирмата, която е била някога.
Дори и да не взема от първият път изпита си по кормуване, знам че ще бъде заради самата мен, защото хората много добре си разбират от работата и дават най-доброто от себе си.
:)


клиент

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

това е наъ калпавата фирма за шофиорски курсове в която сам бил.
до сега . Увайението им към клиентите трае докато плати таксата за обу4ение. Дадеш ли веднъж парите , край с уважението , защото  си им в ръцете По време на лекции лекторът им си криви устето и имитира полови органи с ръцете си когато общува с курсистите--сами си направете извода за какъв образователен център говоря и на какъв морал у4ат младите хора !!! А на кормуването инструкторите им непрекъснато крещят на кормуващите , като на животни - и на практика на нищо не те обу4ават - не си губете времето с тях . Аз карах само 3 лекции теория и се отказах като видях за какво става дума. Имам да вземам 300 лева , внесена такса , но минаха 2 години и още не ми ги връщат . Управителката им ИРЕНА ЙОРДАНОВА само ме разиграва с обещания 4е ще ги връне... ...но то се видя , 4е няма--не си губете времето с тази жена и фирмата и--ще съжалявате

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?