Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ки Ел Монтажи ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Ки Ел Монтажи ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

Собственика на фирмата е най-коректния ми работодател(а съм сменил доста) в България!Никога не бих го напуснал,ако не бях получил изкушаващо предложение,за работа в чужбина.Случайно попаднах на този сайт,и к'во да видя,хулят фирмата,която дълго време е хранила мен и семейството ми.Някой си Anonimen некадърник най-вероятно работил няколко дни във фирмата,плюе на име градено с години.Никъде другаде,не съм получавал заплата по-рано от датата,в КИ ЕЛ МОНТАЖИ беше факт,че заплатата много често я получавах доста по-рано от уречената дата,и колкото и старанно да звучи,винаги беше повече от колкото съм очаквал.А защо Anonimen лъже,ми той Кирязов е непушач!Има моменти в които се работи много и до късно,но затова трудът се заплаща подобаващо.На който не му се работи,да си стои вкъщи.Колегите бяха много готини.Ако нямате намерение,да работите качествено,нямате работа там.


бивш служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

  За съжаление в интернет пространството могат да се пишат много неща, но има доста неверни и преувеличени. Едно е сигурно, няма фирма, в която всичко да е перфектно. За "КИ ЕЛ Монтажи" могат да се кажат много неща, аз ще споделя тези, които най-много ме вълнуват.. Аз съм бивш служител на въпросната фирма и като навсякъде другаде не всичко върви като по учебник, но всичките тези неща са изключително преувеличени. За работното време е вярно, че лятото се работи повече, но за сметка на това пък зимата се почива повече. И абсолютно не е вярно, че не ти се заплаща за работата- напротив! Най-лошото е, че типично по български като нещо не стане както очакваме или не се справим с поставените ни задачи, никои не се замисля къде е проблема, не си признава, че просто е неспособен да поеме отговорността и да изпълни задълженията си. Веднага се започва с обвинения и хулене, жалко за което. Като бивш служител, запознат с начина на работа и взаимоотношения във фирмата, смело мога да твърдя, че фирмата си заслужава, но трябва да се трудиш и доказваш, както навсякъде, трябва да си заслужиш заплатата, тя не е даденост. И на хората тука, изказали мнението си по толкова пошъл начин бих казал, ако те не са били достатъчно кадърни, проблема не е във фирма " КИ ЕЛ Монтажи " проблема е във Вас и не е това начина да избивате комплексите си!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По целенасочено и комплексирано изказване/оплюване/ на даден работодател не бях виждал!Как е издържал въпросния "работник" при тези условия незнам-да вземат медал да му дадат-все едно е работил на Юпитер,при вредни условия на труд!Добре,че не всички се влияят от подобни коментари...злобата у българина винаги си е била на ниво.Затова преди да плюете някой,първо вижте себе си-какво можете,какво давате и накрая какво получавате..няма как иначе.


настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
-5

 Ки Ел Монтажи ЕООД – Костадин Кирязов е символ на некоректност. Като цяло яко хамалска работа, ниско платена, работно време не се спазва, а за почивни дни да не говорим. Ако започвате там ще ви обещаят много неща, но уви само лъжи. Съветвам там да работят хора които са само на зор за пари иначе, това е последното място на света на което съветвам някой да отиде. Персонала се сменя като носни кърпи. През седмица има нови попълнения, като старите, ако не са напуснали сами (най – често), то те биват освобождавани с цел да не се пускат договори. Единици са хората като мен които се задържат. За заплащането – взимате колкото ви дадат, и да си правите сметка колко сте работили и трябва да вземете, все ще бъдете ощетени. Извънредния труд не се заплаща, той е за слава, а често го има. Ако поработите по - дълго време и напуснете ще ви изплатят една малка част от изработеното (така си отмъщава). Отношение към хората – под всякаква критика, никакво уважение, само изисквания. Ако не сте съгласни с нещо и започнете да спорите, до ден два сте уволнен. Почивният ден го научавате, вечерта преди него, когато слезете от служебната кола в Бургас, след работа. Ако сте пушач, там ще откажете цигарите, шефа цигари не купува, той муфти, без да се съобразява. Една след друга, ден след ден! С НЯКОЛКО ДУМИ – В ТАЗИ ФИРМА СТЕ РОБ, ЖИВОТНО, ЗДРАВО БАЧКАНЕ, БЕЗ ПРАВО НА ПОЧИВКА, БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС, САМО ВИ СЕ КАРАТ КАК ЗА ЦЯЛ ДЕН НИЩО НЕ СТЕ СВЪРШИЛИ И НАКРАЯ ЗА ВСИЧКОТО ТЪРПЕНИЕ КОЕТО СТЕ ВЛОЖИЛИ И ПАРИ НА СРЕЩА НЯМА!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?