Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СОД ФАРАОН ЕООД /img/frontend/nomap.png"

СОД ФАРАОН ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

като гледам Г-н или Г-жа мечкаГа какви глупости е писал незнам дали сам си вярва.1-во обектите са достатъчно за да се изкарват заплатите на служителите,а понятието много или малко е разтегливо понятие във времевото пространство,ако ме разбираш!2-ро за персонала на високото ниво виждам че имаш желание ти да ги Убучиш,след като изказваш мнение за неУбучен персонал моля заповядай.3-то нередовна заплата,на мен лично не ми се е случвало да не си взема редовно заплатата,дори напротив,когато съм имал спешна нужда от пари винаги съм получавал,дори повече от това което съм заработил за което съм благодарен на неУбучения персонал.да допълня,когато си некадърен и се дъниш нормално е да те глобят така е по целия свят!4-то относно колите,има 3 годишни коли който са гробници,има и 20 годишни коли които вървят,ако мислиш че с нова кола 50 коня ще стигнеш по бързо от ТАРГИТЕ който са над 100 коня значи си голям фен на фантастиката,в което все повече ме убеждаваш.А факт-а който изтъкваш е че ИДВАТ НА ВРЕМЕ!5-то за паник бутона,идват 2-ма който знаят какво да правят,в други фирми идват 10 един след друг като мухи на лайно и те самите незнаят какво ДА СВЪРШАТ.(тук вече говорим за това кой какво сърце има и с какво е увито,при някой е смелост,при други е л.й.а). 6-то колко патрула са за цяла Варна,и тук сам си си отговорил ИДВАТ НА ВРЕМЕ!така е фирмата претежава машина за телепортиране и ни стоварва с таргата точно на време и пред обекта,невероятно нали?относно работата във фирмата,работех доста ГОДИНИ,и явно е имало за какво,което е достатъчно опровержение на всички глупости който си написал.причините да съм бивш служител са си мой лични,и,не са свързани по никакъв начин нито с хора от управлението нито с колегите.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Господин/жа Мечка Га, МечкаГа или навярно братовчед/ка на Лейди ГАГА. Ще се опитам максимално културно да ти опиша каква велика простотия си написал/а.
Първо казваш на хората да "бягат далеч от тази фирма". Моля те, вожде Га, поясни точно в коя посока да бягат и колко бързо. Също така, не става ясно с какъв старт да тръгнат - нисък старт или висок? Ще има ли препятствия по пътя им докато бягат или не? На каква дистанция да бягат? Как да те приемат на сериозно хората, като не даваш такива малки подробности, а всъщност и толкова важни.
Второ казваш, че фирмата "има малко обекти". Дай първо една константна величина за понятието "достатъчно обекти". После дай формула на хората, за да изчислят дали крайният резултат ще бъде "малко обекти". Също така, те съветвам да не си харчиш парите за кола/автобус напразно. Защото, за да знаеш, явно си обикалял цяла Варна и околностите, за да броиш лепенките. Но като се замисля ти си Мечка Га, а и навярно си супер известен и от НАСА са ти помогнали със сателитни снимки на нашите обекти. Знае ли човек...
Трето споменаваш за "неУбучен персонал на ВИСОКОТО ниво". Навярно Г-н/жа Га, вие сте НАЙ-ВИСОКОТО ниво и от там виждате всичко. Евала нали, но ще те помоля да слезеш за малко от Еверест и да обясниш кое на персонала му е необученото. Или иде реч за комплекси?
Четвърто се опитваш да свалиш някой от момчетата в сот-а май? "Момчетата в СОД си разбират от работата" - много сладко, наистина, ама няма нужда, ще хванем диабет! Съветвам те да се прегледаш за шизофрения. Уж не си доволен, хем пък и доволен?! Последно? По-труден си и от опита ми да прочета книга на обратно.
Пето. Относно мизерната заплата - тука пак нещо не си казал колко ти смяташ за "достатъчна заплата". За едни мизерни са 5000 лв, за други мизерни са и 100. Но имайки се в предвид, че наричаш себе си МЕЧКА, сигурно автоматично превръщаш "мизерната ни заплата" в баки с мед и ти се струват малко. Всяка мечка, различно яде! Както и всеки смята различно колко достатъчна е заплатата, която получава за!
Шесто. "Нередовна заплата". Извинете г-н/жа Га, вие ли ни давате заплатата, че знаете колко редовно точно си я взимаме? Пак се обърках. Нищо общо с реалността.
Изморих се...
Седмо... "Коли, ТАРГИ?!, навреме". Това с какво ще пътуваме е далеч от твоята работа. Ако искаме със самолети и параходи ще тръгнем, проблем? Стигаме навреме не се кахъри. Както всяка частна охранителна фирма в страната, си имаме и съответно посочено време за реакция, с което всеки клиент, който има СОТ е наясно. Не си запознат/а с ЗЧОД! Остави това да го мислят други хора.
Осмо. "На паник бутон ми идват по двама човека". Не, просто заставаме в колона по един и тези отзад не се виждат... А сега сериозно. Колко човека ще дойдат на въпросния паник бутон и съответно неговата опасност, не го решаваш ти. Като гледам си жив/а и здрав/а, щом можеш да пишеш и да се опитваш да мислиш. Навярно опазили са те момчетата от СОД, които си разбират от работата, и навярно е "имало смисъл от паник бутон към тази фирма". Пак празни приказки. Толкова за това.
Девето. "1 патрул е за цяла Варна". Не се ли умори от цифри и броене? Пак бих отговорил нещо като точка "Втора", но вече ме мързи.
Десето. "Обърнете се към друга фирма за охрана на обекта Ви" - Това всеки си го решава сам за себе си. Но кого ще довери безопасността на своя бизнес или личната си сигурност, пак е решение на дадената личност. Ти не си човекът, който може да съветва.
Последно. "а ако искате да работите там - недейте, ще съжЕлявате." Хората страдат и съжаляват само от човеци като тебе. Хора като теб, които създават интриги и създават грешна представа пред минали, сегашни и бъдещи клиенти.
И като за последно мога да те уверя, както и всички четящи това, че СОД "ФАРАОН" разполага със всичко необходимо за провеждането на качествена охрана и всеки ден гарантира на клиентите си качествено обслужване, отношение и резултати.На кого ще повярват клиентите си е лично тяхно право! Друго нямам какво да кажа.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Докато има селски тарикати,който срещу такса СОД или паник бутон очакват да получат лична охрана,цялата охранителна дейност ще е на това ниво!!!


шубе го/я е и не казва!

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
4
Работна среда
-2

Бягайте далеч от тази фирма. Фирмата има малко обекти, неубучен персонал на високото ниво, който не знае какво прави. Момчетата в СОД си разбират от работата, но с мизерната  нередовна заплата нямат стимул за нищо. Като ги гледам с какви коли се разхождат ми става лошо. Някакви тарги, с които не ги знам как стигат навреме. На паник бутон ми идват по двама човека - сещате се, че няма смисъл да си слагате паник бутон към тази фирма. 1 патрул е за цяла Варна. Обърнете се към друга фирма за охрана на обекта Ви, а ако искате да работите там - недейте, ще съжелявате.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?