Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

К.Д.И. 2004 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

К.Д.И. 2004 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-4

Искам да предупредя всички ,които видят обява за работа от тази фирма да имат предвид следното:
- работи се без трудов договор, въпреки първоначалните обещания. 
- Заплащането е на заработка, като цените за извършената работа са минимални. Много рядко може да заработите повече от 30 лв. и това при положение, че нямате договор и осигуровки. Ако имаше сами сметнете за колко пари на ден работите. Горе долу се получава , че електротехник заработва колкото един общ работник без квалификация.
- Няма постоянна работа в момента.Независимо какво ви обещават най- вероятно ще се наложи да довършвате работата на други, която е ниско платена и малко като обем.
- Трябва да работите със собствени инструменти.
- Трябва да използвате собствен транспорт за да пренасяте инструментите и машините между обектите, ако такива въобще има.
-Фирмата няма никакви служители, ако не се брои управителя и евентуално някой негов роднина. Сами преценете що за фирма е това.
- НАЙ-ВАЖНОТО Е, КРАСИМИР ДИМИТРОВ ИВАНОВ (УПРАВИТЕЛЯ) Е ЗАТЪНАЛ В ДЪЛГОВЕ И ПАРИ ОТ НЕГО НЕ ЧАКАЙТЕ. И ТОВА КОЕТО СТЕ ЗАРАБОТИЛИ НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ. ЩЕ ВИ ЛЪЖЕ НАЙ-БЕЗОБРАЗНО , НО ТАКА И НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ВСИЧКО КОЕТО СТЕ ЗАРАБОТИЛИ, ЗАЩОТО СЕ ПЛАЩА СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ОТ ТРИ СЕДМИЦИ ,А СЛЕД КАТО СТЕ СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА И НЕ СТЕ МУ НЕОБХОДИМИ ВЕЧЕ, ПРОСТО НЯМА ДА ВИ ПЛАТИ И ЩЕ ИЗМИСЛЯ КАКВИ ЛИ НЕ ОПРАВДАНИЯ. 
ТОВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ДА ВИДИТЕ ОБЯВА ОТ ТАЗИ ФИРМА. ПРОСТО КРАСИМИР ИМА ДА ДАВА ПАРИ НА ВСЕКИ КОЙТО Е РАБОТИЛ ПРИ НЕГО. ГОВОРИМ ЗА СУМИ ОТ ПОНЕ-700ЛВ. НА ГОРЕ 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?