Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Парк транс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Парк транс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Започнах работа като охрана на паркинг с обещания за заплата 150 лв + каквото изкарам от паркинга за мен + осигуровки! За мен осигуровките бяха най-важното, защото не мога на един зъболекар да отида, ако не съм осигурен. А знаете, че зъболекарите са скъп доктор.
Местоположението е супер - на 300 м от блока ми. Това беше плюсът на всичко. Работното време... една смяна от 24 ч и 2 дни почивка - което си беше първият минус.
Но... проблемът изникна, като отидох да си взема парите за месеце ми казаха, че няма пари. Ходих по мъките месеци наред и пак няма пари. 150 лв пари ли са? За собственика сигурно са жълти стотинки, но за мен са сума. В момента съм безработен и не мога да си покрия основните нужди. Ходя редовно да си искам своето, ама не! Отговорът е - Ела утре. Всеки ден - Ела утре!
Това утре мина доста отдавна, а пари няма.
 
Та... ако имате предложение за работа от Парк Транс ЕООД - не ходете!!!! Нито ще ви платят, нито ще ви внасят осигуровките, нито нищо.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?