Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕС ВИ ЕС АД /img/frontend/nomap.png"

ЕС ВИ ЕС АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
-2
Колеги
-4
Работна среда
1

Казино "Platinum" Слънчев Бряг
*******************************
Просто е "златната мина" на задкулисните игри и интриги зад гърба на свестен собственик и голям бизнесмен г-н Чоролеев. Той е изключително коректен като работодател. Осигурява наистина високи заплати, пълни осигуровки, униформи, транспорт, комфортна обстановка и храна по всяко време, и т.н.. Но т.к. управленческата работа е поверена на лицемерни мениджъри, издигнати с интригите, взимащи заплати от 5 хил.лева и нагоре без кой знае какви заслуги и образование, пазящи своите "златни местенца" ГОНЯТ (пак с интриги) кадърни и образовани хора, които по някакъв начин ги заплашват като конкуренция.
И този сценарий касае всички нива на служебната йерархия.

Като пример!!! Не се чудете - да видите бившата чистачка или сервитьорка, станала любовница на някакъв подуправител, вече ръководеща група хора с висше образование и взимаща заплата не помалка от 2-2,5 хил.лева!

На долните мениджъри на почит са наркоманчета и хора без дори средно образование. Т.е. социална група, която е супер лесно манипулирана и, с която лесно се прикриват доста далавери. Още се чудя, как на г-н Чоролеев не са му отворени очите на тези "боклуци".
Това е от мен!
Ако сте съгласни тихо и мирно да изпълнявате задълженията си, без да казвате собственото си мнение, без да се развивате, добре дошли! Всичко останало е ШЕСТ!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Първо искам да благодаря на създателите и потребителите на този сайт, защото след като прочетох коментарите за фирмата "БЪНЧ" ЕООД, Гранд Хотел Банско, веднага се отказах да кандидатствам там за работа. Доста шокиращи коментари прочетох за тази фирма и се радвам, че не кандидатсвах.
Искам да попитам бившите и настоящи служители на Хотелски комплекс "Перун" в град Банско, дали всичко е наред? Изплащат ли редовно заплатите, коректни ли са спрямо служителите, какви са месечните им трудови възнаграждения и изобщо струва ли си човек да кандидатства там?
Много ще се радвам, ако споделите впечатленията си за тази фирма, за да си направя изводите, дали да кандидатствам там. Не искам да си губя времето напразно, ако нещо не е наред.
В момента са пуснали обява за цялостен хотелски персонал и затова ми е любопитно как стоят нещата, а в нета няма никаква информация за тази фирма.
Благодаря Ви предварително!
Поздрави,
Петър
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?