Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Е Вижън ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна, Приморски, ул. БАУЧЕР, бл. 3, вх. Г, ет. 8, ап. 123&markers=Варна, Приморски, ул. БАУЧЕР, бл. 3, вх. Г, ет. 8, ап. 123

Е Вижън ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-5

Здравейте! Както колегата спомена по-долу, Компосити е все още стартъп компания и няма много мнения, оставени тук, затова въпреки малкото време, прекарано там, ще се постарая на дам максимално честно и изчерпателно мнение.

Ще започна с това, че служителите се наемат след кратък разговор онлайн, не е кой знае колко сложно да получите работата. Локацията, "посрещането" в офиса и колегите са окей. Първото впечатление беше доста добро и определено подейства мотивиращо. Колегите и GM a.k.a. собственикът на фирмата Мартин се стараят да предразположат новодошлия.

Обучителен период - обучението продължи около месец-два, въпреки, че е трудно да се сравнява с обичайно провежданите обучения. В общи линии ти се дават различни по вид задачи, за да се определи "в какво точно си добър", въпреки, че са те наели за конкретна позиция. Бърза вметка - кандидатствайки за конкретна позиция бъдете готови, че най-вероятно това ще е само процент от реалните ви задължения във фирмата. С други думи ви експлоатират максимално за парите, които получавате, но това не е проблем на една или две компании.

Заплащане - тук не мога да се оплача, тъй като се даде заплащането, което поисках от самото начало. Едно "но" - реално нямах идея какво ще се очаква от мен за поисканите пари. Ще уточня само, че съм с доста малък IT-ориентиран опит, но вероятно като всеки човек, търсещ подходящата работа, предпочитам да съм наясно какво ще се очаква от мен още от самото начало. Забавното в случая е, че вероятно не можеш и да възразиш, тъй като това е предварително замислено - в договора няма трудова характеристика.

Задължения - кандидатствах за позиция "консултант", и очаквах, че няма да имам странични задължения, освен комуникация с клиенти на компанията, логично. Нямах против и някои екстра задачи, все пак трупането на опит никога не е излишно, но маркетинг специалист, контент мейкър/криейтър, акаунт мениджър... Разбирам, че фирмата е малка, но това е меко казано абсурдно.

Мартин - няма как да не изпиша малък роман и за него, разбира се. Всеки, който започне работа в тази компания бързо ще разбере къде се крие проблемът и защо този стартъп "виси" всички тези години без кой знае какво развитие. Мартин е доста специфичен човек, така да се изразя. Често могат да бъдат забелязани различни биполярни епизоди при него, впечатление правят и странните му идеи и задания. Буквално мога да си представя как сяда вечер преди работа и търси "10 неща, които да подобрят процеса на работа във вашата фирма" и се опитва да прилага прочетеното, колкото и нерелевантно да е спрямо ситуацията. Допълнително ще чуете много различни нескромни изказвания от него за него, неуместни и крайно лични въпроси, които нямат общо с работата ви, и постоянно отричане на вашите идеи/мисли - все пак който плаща, той поръчва музиката, нали? О, и очаквайте да не ви се споделя обратна връзка, вие сами ще трябва да се сетите кое трябва да бъде подобрено от ваша страна. В Компосити се очаква да четете мисли.

Офис - офисът е малък, спретнат, приятен, никакви забележки. Бързо ще ви разочаровам, защото през лятото, специално горещите дни, климатик не се пуска. Не сте били там, повярвайте ми.

Финално обобщение - ако сте студент, млад човек с амбиции, новоизпечен програмист, не ви взимат другаде - опитайте, защо не. Имайте предвид, че има куп дистанционни опции в момента, и за същия труд много фирми плащат къде по-добре, без да се налага да гледате антипатични хора и да им търпите поведението по цял ден. Кандидатствайте в Linkedin, вече не е нужно да киснете в jobs.bg (даже няма да го напиша с главна буква), и да чакате да ви се обадят, за да ви предложат 800 лв бруто. В Linkedin условията са публично достояние, ако фирмата е чуждестранна не се страхувайте да се пуснете, реално дават възможност на хора от различни държави.

Благодаря на всеки, който успя да изчете всичко това, и предварително се извинявам за потенциално допуснати правописни грешки. Приятен ден от мен.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Осем годишен стартъп без развитие и преспектива.


шубе го/я е и не казва!

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
1

Към бъдещите кандидати за работа в тази фирма, моят съвет е да не си губят времето!
А това натоварване и за това държание към работника, заплащането е унизително.
Навикват те всеки ден, и то по няколко пъти, без да си виновен.
Издигнаха човек на ръководна длъжност благодарение на това, че си сваля гащите за шефове и сега въпросната женица избива комплекси като се прави на велика шефка. Много е талантлива семейната женица, щом успява хем мъжа си да върти, хем и в работата да ги задоволява.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?