Отвратително отношение към служителите. Вместо да помагат се чудят как да ти подливат вода постоянно и после те гледат високомерно, че са успяли да завъртят хауса и да допринесат за стреса...Системите им не работят адекватно . Базата данни ,с която служителят разполага е неусъвременена и не помага с нищо. Липсват каквито и да било ъпдейти на каквото и да било, все едно си в каменната ера. Сам се справяш както можеш. Може би си мислят че служителите им разполагат с кристална топка ,откъдето да черпят информация, за да помогнат на клиента.
Кандидатствах при тях няколко пъти.
Провеждали са ми интервю по телефона. Всичко беше наред - задавах въпроси и на български, и на английйски, след което пратиха тест по английски. След теста ми дадоха обратна връзка за резултата и за това дали продължавам напред. Тестът е доста трудничък и за всеки въпрос имаш време за отговор.
Ходих и на интервю очи-в очи. Чаках доста време, което не беше особено професионално. Интервюто премина добре. Не ми допаднаха последващите действия - трябваше да ми изпратят тест по ексел и ... нищо. Писах мейли на въпросния служител, с когото ми беше интервюто и ... нищо - без коментар. Можеха да споделят някакво мнение и да ме информират за случващото се, но не ...
Пълни нещасници, единствената цел е да хванта хората от провинцията и да бачкат за тях ако могат и за 600лв. Не се лъжете с тях, търсете си работа директно от работодателя, но не и от тези мишки. Не очаквайте нищо хубаво от невроятните Адеко България или ако не вярватя се уверете сами и си загубете времето и парите с тях!!!