Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АСЕМБЛИ СЪРВИСЕС ЕООД /img/frontend/nomap.png"

АСЕМБЛИ СЪРВИСЕС ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
0

Абсолютно всичко е вярно което казва колегата!
Аз ще добавя, че могат да се изкарват и повече от 1000лв. на месец, но всичко си зависи от това какви монтажи ти дават, колко бързо работиш (и качествено) и колко ти се работи. За парите е сигурно че няма как да си ги вземеш всичките, винаги те прецакват с едно 200-300лв. с което ти заявяват (Светла) че са ти ги издължили, но ти не си спомняш как си ги получил, съответно когато поискаш обяснение за неиздължените пари, започват (Светла) да не си вдигат телефоните, започва една игра на криеница и хиляди разправии докато не се откжеш от своето си! Крайната фаза е въпросната (Светла) започва да заплшва че ще подаде жалба за тормоз, за това че искаш да ти изплатят парите, (които са ти изплатили,но ти не си спомняш,че са ти ги изплатили). Лицемерието и наглоста на тази жена нямат граници.
Другото което е, че клиентите могат да се оплакват от теб, но ти от клиентите не можеш да се оплачеш, трябва да търпиш обиди, псувни, ако трябва и ще клякаш на клиентите, единствено и само да не се оплачат в ИКЕА, защото има сериозни последствия от ръководните органи на ИКЕА към Ню Асемблито, дори бяха на ръба да ги сменят с друга (може би) по сериозна фирма за монтаж, но за момента са още там.
Може сами да си направите сметка за каква фирма става въпрос, след като собственика на фирмата ходи по обектите и взима размерите на хората.
Ако нямате работа, започвайте, все някога ще получите нещо от уговореното, ако пък ли не, поне ще се напълни с цветущи коментари за тази фирма.
Успех!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Асембли Сървисес или Ню Асембли Сървисес ЕООД, или дъщерна/баджанашка фирма на Хаус Маркет Б-я = ИКЕА Б-я следваща византийския подход в управлението на човешки ресурси родом от Б-я ползвани за монтаж на мебелите продавани под марката IKEA, предлагащи работа без почивка и заплащане на процент (45%) от сумата за монтаж без ДДС и без трудов договор. В тази сума монтажника трябва да калкулира горивото до обекта в София, цената на инструментите, поддръжката на инструменти (заточване на дискове)ножчета за зеге, крепежите, които в пакетите с мебели не са достатчни, тел. разговори със Светла координаторката, за осигуровки да не говорим (то на младоците не им пука). На интервюто ти гарантират 1000лв приход, ако ти дават редовно обекти, реално ти изплащат едва-едва 800, от които ти усвояваш чисто 600лв., колкото и българска мебелна фирма, но за разлика от БГ мебелна фирма в  Асембли Сървисес за да си изработиш чисти 600лв. не трябва дя ядеш по обяд, вода да не пиеш, да монтираш докато клиента реши да си ляга привечер в 21:30ч. + събота и чат-пат неделя.
От гръцки работодател българин до сега нищо качествено и стойностно не е видял

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?