Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ла Вита България /img/frontend/nomap.png"

Ла Вита България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
2

Искате да бъдете лъгани - за заплата, за бонуси, за служебни придобивки - заповядайте в тази фирма! Започват с обещания за хубава заплата - 80% са по договор , останалите на ръка и бонуси, но след 2 месец онези на ръка спират, бонусите са по решението на г-н Щонов /бившия директор на Флорина/ - никой не знае колко са точно и дали ще ги има изобщо. Служебни придобивки- няма такива-служебен тел. не ти дават дори -само карта, смятай за друго дали има Назначенията и съкращенията идват изненадващо- уж има обяви, но в тази фирма всичко е шуробаджанащина. Няма случайни хора-всеки е назначен по препоръка,по семейна черта и т.н. не знам да има някой ,който да е случайно попаднал чрез интервю. И все пак, част от колегите са готини, но тук е на почитит чина който имаш все едно си в казарма -не можеш да говориш ,който и да е има си йерархия.И си проверявайте осигуровките-дали са ви внесени
Смятах да не пиша,но наскоро ми се наложи да вляза в болница и разбрах ,че съм с прекъснати прави именно по времето ,когато съм работил в тази фирма.  Не очаквайте разбиране от шефовете там -диалога липсва има само писмени заповеди , права липсват.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?