Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уайт Флауър-76 ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Лозенец, бул.ЧЕРНИ ВРЪХ, 73&markers=София, Лозенец, бул.ЧЕРНИ ВРЪХ, 73

Уайт Флауър-76 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-2
Работна среда
-2

Работила съм във тази фирма няколко месеца и едвам издържах.Тези хора нямат никакво уважение към персонала си.Не плащат на време заплатите,а последната изобщо не я плащат.Абсолютно некоректни при всяко едно отношение - към служители,клиенти,контрагенти ..и.т.н.! Има постоянно текучество на кадри. Служителите дори не могат да се нарекат екип и повечето само интригантстват, особено осите, които работят там! Всеки гледа да натопи и да се скара с другия. Много неспокойна среда за работа и може да се пробвате, ако имате нерви за късане.
Ако кажете че няма да взимате заплата още по-добре. И без това ви гледат така сякаш сте дошли на работа без да са ви викали и само им крадете от парите които те трябва да си скътат. Осигуряването естествено е на минимума, ако въобще имате трудов договор. Практиката е първите няколко месеца да се работи без трудов договор и ако не са доволни в един ден ви дават парите и ви се казва "От утре може да не идвате".

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?