Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Климаком Митцубиши Електрик /img/frontend/nomap.png"

Климаком Митцубиши Електрик

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет


42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Като служител работил доста години във фирмата, бих искала да изкажа и своето мнение. Тази компания може да се каже, че помогна за реалното ми развитие в сферата на икономиката (за разлика от годините в УНСС). Там за повече от 4 години може да се каже, че усъвършенствах не само уменията си, но и начих много неща. Радвам се, че имах възможност да пътувам, да бъда част от международна бизнес среда, да поемам все повече нови отговорности и да съм част от млад колектив. Изключително внимание се обръща към малките бонуси за всички служители, незавидимо от позицията им. Работната среда по-никакъв начин не е неморална, както прочетох на някои места. Всички мениджъри във фирмата са уважавани и респектират служителите,противни мнение са неверни и неуместни. Поради майчинство се наложи да прекъсна работата си, но с радост бих се върнала във фирмата. Смятам, че хората повече трябва да се научат да ценят работните си места и да не забравят от къде са тръгнали и благодарение на възможностите, които са им дадени, до къде са стигнали.


кандидат за работа

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

ClimaCom от няколко месеца обновява обявата си за работа в jobs.bg за "Сервизен инженер". Явно никой не се връзва да се хване на работа там и гледам една и съща обява отново и отново. Пращам CV. Обаждат ми се за интервю. Отивам. При първоначалното ръкуване с управителя, той ми се представя с друго име!?!? Накрая ми дава визитка с истинското си име. Странно, но явно е в стила на това надуто плехарче. Аз си направих пас за името, не му казвам. На интервюто - изпитва ме на h-x диаграма, Lg p-h диаграма, цикъл на Карно и др. неща свързани с топлотехниката. Освен това очаква да разбираш и от електротехника. Няма лошо. Също език, компютърна грамотност, AutoCAD, MS office. Абе, търси се сериозен кандидат. Ама какво седи от другата страна? Като види, че знаеш и отговаряш на въпросите, които те пита, тогава започва да се чуди какво да измисли да те попита, което евентуално да не знаеш. Очакваше от мен да знам наизуст коефициенти, които се взимат от справочник. Защо ли? Аз го усещам този тип, вместо да изкара най-доброто от кандидата, той се чуди как да ти покаже колко не знаеш с тъпашки въпроси и надменно поведение. Защото той се пъчи и говори на висок глас, не позволява да се аргументираш, прекъсва и не изслушва, той каквото каже! Неговото мнение да е най-отгоре. Целта е да те затапи, да те подтисне и накрая като стане въпрос за заплащането да ти се каже, че ти всъщност не заслужаваш толкова. Въобще да нямаш претенции. Един вид да те накара да се чувстваш никой - мълчи, слушай го колко е велик. Аз това и правех. Играя кротко и го баламосвам - "Да, прав сте. Вашето мнение е най-точно" и тн. Оставям го да си мисли, че му играя по свирката. И не щеш ли в края на интервюто бях одобрен. Каква заплата очаквам? Казах каква заплата искам, но там вече изкарва "козовете" - нещата, които се постара да ми покаже, че не знам. Добре де, аз казах колко искам, а ти колко "даваш"? И той ми дава ми 1000лв. нето. (на ум)Луд ли си!? 1100-1300лв. се взимат от обикновен монтажник в тази сфера! Работил съм и ми е ясно. Но и тройно да ми беше предложил, пак нямаше да се вържа във фирма с такъв началник. Супер надут, изпушил, его до небето. Нема нужда! Но ето и другите кандидатите не се хващат на работа при него. Щом още refresh-ва обявата в jobs-a значи и другите го разбират това и никой не иска да работи при такъв. А, нещо положително да кажа
- осигуровките щяха да бъдат на реалната сума. Поне така каза. Познавам бивш служител на фирмата, когато му споделих - потвърди ми мнението. Не се връзвайте да работите там. Не позволявайте на подобни да се държат надменно с вас. Дръжте на качествата си! (ако смятате, че имате такива...) В момента се търсят кадри по специалността в много други фирми. Изгубих си времето за това интервю. Чудих се дали да си губя времето и да пиша тук, но мисля че е важно да се споделя мнението. Все пак и аз преди да тръгна на интервю, първо ръчкам за фирмата в този сайт. Дано ви е от полза. И ако след като прочетете това и въпреки всичко отидете на интервю, върнете се пак тук и споделете вашето преживяване. Като гледам до тук какво е писано, едва ли ще се види нещо ново.


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
0

Аз останах с добри спомени от Климаком. Работих там няколко години в екип на професионалисти, с които взаимно си помагахме и развивахме фирмата. Работата там ми даде възможност да науча много полезни практики в областта, да пътувам в чужбина и да се срещам с успели хора на международно ниво. В момента развивам своя собствена фирма и определено прилагам наученото в Климаком.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител на фирмата, Слава Богу осъзнах се на време, мога да кажа само негативни неща за Климаком. Ще започна с ръководството и по-скоро със собственика. Изключително арогантно отношение, унизително и пренебрежително. Женската част от екипа се избира предимно по размер на бюста и задните части. Ако имате "късмета" да бъдете избрана и да започнете работа, не след дълго ще получите покана за почивка в чужбина, в компанията на шефа. Текучеството е голямо, тъй като не всички дами са съгласни да бъдат държанки и да угаждат на нечии прищявки, далеч от професионалните задължения.
Ако поне малко имате себеуважение и искате да постигате успехи, основани на професионалните Ви качества, това определено не е Вашето работно място!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това място не е за нормални хора! Пускат обява за маркетингое асистент от няколко години... Имах "удоволствието" да се среща с упривителя на фирмата- доста комичен образ. През цялото време на интервюто беше сложил ръка върху "сочния" баджак на своята асистентка и задаваше изключително лични въпроси. Чак жал ми стана за този човек, опитващ се да се прави на велик без да осъзнава колко жалък изглежда. Ако имате добро образование и поне капка достойнство не си губете времето там!


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Основното с което свързвам тази фирма е чакане, неуважение и невъзпитан управител. Преди време ме поканиха на интервю за маркетинг асистент. След около 15-20 минути закъснение от тяхна страна интервюто започна, четох на английски, превеждах от български на английски, правих брошура на фотошоп. Всичко мина добре, след което трябвае да изчакам "шефа". След около 20-30 мин. той се появи, носейки слънчеви очила, които не свали до края. Задаваше доста лични въпроси от рода на "имаш ли си приятел", "каква зодия си". Извикаха ме на второ интервю. Чакането продължи - 30мин. чакахме "шефа", който този път се появи с фотоапарат, на който цъкаше и мълчеше. Когато проговори, то беше, за да зададе въпрос на подчинената си "Абе, ние наистина ли имаме нужда от маркетинг асистент?". Общо взето, ако бях анимационен герой, това щеше да бъде момента, в който ръката ми минава през главата. От гледна точка на работно време и заплащане- работното време доколкото си спомням е 9:00-19:00h, заплащането над 1100 нет. А моето число е 3 - "шеф", неориентиран персонал, изгубено време. Дори и за 2000нет, не бих се подложила на такова мъчение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?