Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хидро Инвест Проект /img/frontend/nomap.png"

Хидро Инвест Проект

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Видите ли обява за работа от тази фирма, веднага я прескочете. Първо условията на труд са ужасни. Офиса е в Младост и представлява апартамент, в койсо се пуши. Ужас. Заплати изобщо няма и да видите. Освен ако не сте турчин. Да си получите цялата сума на определено число, просто няма как да се случи. Като последно само ще кажа, че бях свидетел, как един човечец на средна възраст (от строителите) дойде да си търси парите и собственика Басри Али доста грубо го срита. Просто нямам думи.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хахахах, драги читатели на настоящия форум, ако прочетете 3-те коментара под моя, забележете, че и 3-те са написани на една дата, та дори и в един час. Май тези хората не съществуват, ами г-н Али си ги е писал сам. Доста е прост горкият. А иначе фирмата наистина строеше кооперация в Люлин на г-н Георгиев, но той изгони Басри Али от строежа, тъй като парите, които му беше предплатил за материали, бяха изхарчени от Басри Али за уиски, което пие вечер в офиса, докато си търси приятелки в сайтове за запознанства и гледа порно. Аз лично ще се заема да информирам г-н Христо Георгиев, че са му използвали името за похвала на фирма, за която той не иска и да чуе.
 


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

 Аз съм Сабри Салих имам удоволствието да работя  във фирмата на гн. Али да ви кажа чесно аз лично сам доволен от шефа да има случаи да се бавят парите но е нормално. За стажа и опита които имам като технически сам доволен. 
Има и доста колеги които се оплакват  но това е нормално не може по цял ден да висиш по саитовете за запознанства или феисбук и да получаваш заплата .
А и нали знаете че престоя във феисбук не се признава за трудов стаж...


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Понеже видях че се води дискусия на тема БНА Проект ЕООД И Хидро Инвест Проект реших и аз да кажа нещо .   
Аз съм собственик на имот в гр. Враца на които гн. Басри Али построи  жилищна кооперация около 2000кв.м в която ве4вче 2г аз живея .           Тои беше един от малкото строители които се сагласиха сас моите условия и моите изисквания. Изпълнението е много луксозно и се получи много добър продукт . За изминалите години все още няма рекламация и се надяваме да е така до края на гаранцията която пое строителя.
Със гн. Али се запознах когато тои ремонтираше изцяло местната  болница. До колкото аз имам информация тои е ремонтирал и болницата в гр. Мездра. В нашия град тои направи и няколко малки къщи на мои близки приятели. 
Много се радвам че аз несам от тази част която се оплаква . 


клиент

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
2

Собственик и управител съм на БАУ ГРУП ЕООД
казвам се Христо ГЕОРГИЕВ
имах договрни отношения м/у 2011г-2013г
за обек кВ.Люлин гр.София 2000 кв. м рзп(магазини,гаражи,апартаменти)
със близо 4 месеца закъснение ми го довършиха!
Аз съм доволен от г-н АЛИ!
 
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Целта, поради която ще направя няколко уточнения за "Хидро инвест проект", е най-вече, за да предпазя бъдещи клиенти и бъдещи служители на това посмешище, наречено "фирма".
1. "Хидро инвест проект" и "Бна проект" са собственост на Басри Мехмед Али - най-големият и долен измамник, срещан някога. Фирма "Хидро инвест проект" не функционира, има капитал от 200 лв., който разбира се е запориран от бивши служители, фирми и клиенти, които са имали глупостта да влязат в някакви отношения с нея. Обявите за работа се пускат от името на "Хидро Инвест проект", защото за нея няма нищо конкретно в Интернет и хората не могат да се ориентират за какво става дума. Иначе служителите се назначават в "Бна проект", договорите с фирми доставчици и клиенти също се сключват с нея. Когато напишете "Бна проект" в Google ще ви излезе абсолютно вярна и проверена информация (с изключение изявленията на Басри Мехмед Али - собственикът), а именно: че това е фирма, в която служителите не получават заплати, осигуровките им не се плащат и ако на някого му се наложи да излезе в майчинство, да се пенсионира и др. няма да получи нищо от държавата, защото осигуровките не са внесени.
2. Клиените на фирмата биват подлъгвани да внесат аванс при сключване на договор за строително-монтажни работи, който аванс е около 50% от дължимата по договор сума, а след това получават безкрайни обещания, че утре се започва строителството, че времето не е хубаво и затова още не се работи по обекта и т.н. Хората, които са попаднали в този омагьосан кръг са безброй много и за жалост дори и да осъдят Бна Проект или Хидро Инвест проект за неизпълнен договор и да си изкарат изпълнителен лист, не получават нищо, защото Басри Али използва банковите си сметки по 1 път, колкото да получи аванс, а след това ги оставя празни, защото знае, че ще бъдат запорирани. Внесете ли един път аванс като клиенти, никога повече няма да си върнете парите, нито пък ще ви бъде свършена работата, за която сте платили. Това е така, защото фирмата е ЕООД и отговаря само с размера на капитала, който отдавна е запориран от други кредитори.
3. Доста често Басри Али си сменя телефонните номера, за да избегне стотиците позвънявания на ден от служители, клиенти и фирми, които го питат кога ще си получат парите. Най-смешното е, че и Бна Проект и Хидро инвест проект и Басри Али като физичеко лице имат огромни задължения и към 3-те мобилни оператора и телефоните, които той използва са на името на някой добросъвестен служител, който се е излъгал да подпише договор от свое име с мобилен оператор. Като резултат не стига, че не е получил никаква заплата, но се оказва и длъжник за чужди телефонни сметки.
4. Ако някой от вас има неблагоразумието да започне работа в Бна проект или Хидро инвест проект, първото което ще чуе е как това, което пише в интернет е дело на зложелатели, на хора, които са били некадърни и злобеят, че са уволнении, както и куп други глупости. Не вярвайте на Басри Мехмед Али - той е лъжец от класа, бива го да омайва с мили приказки, да обещава големи заплати, бонуси и прочие.
5. Има десетки бивши служители, които пускат сигнали в Инспекцията по труда за неизплатени възнаграждения, но Инспекцията е ограничена до налагането на парична санкция на фирмата, която санкция държавата не може да събере, поради липсата на каквито и да е средства във фирмата. Много са и бившите служители, които са осъдили фирмите, изкарали са си изпълнителни листове, но не могат да си получат парите, защото банковите сметки са празни и си остават само с голите надежди.
6. Бна проект и Хидро инвест проект нямат нито един завършен строеж, а съществуват вече 6-7 години. Няма нито един клиент, който да не е бил излъган. През последната година фирмата се стреми да сключва договори за строителство на метални халета, като за да спечели клиенти обявява цена, която е в пъти по-ниска от цената, обявената от други фирми. Така най-често Басри Али си намира клиенти. Да не говорим, че ги омайва като им изрежда десетки градове на територията на страната, в които уж е построил халета - пълна лъжа. Понякога дори използва снимки, свалени от Интернет, твърдейки, че това са халета, построени от него.
7. Фирмите са регистрирани на адрес: гр. София, ж.к. :Младост 2". бл. 257А, но разбира се това е бивш адрес на фирмата (наемът за който офис още не е платен на хазяите). Истинският адрес, на който Басри Али крие офиса си, е: гр. София, ж.к. "Младост 2", бл. 261А, вх.1, ет. 4, ап.10. Най-новите телефони, на които можете да откриете Басри Мехмед Али, са: 0898 51 49 91 и 0898 68 66 03
Мили хора, мога да продължа да изреждам безобразията, които се вършат в Бна проект и Хидро инвест проект, цял ден, но мисля, че гореописаните факти ще са ви достатъчни, за да не се подлъгвате да станете служители или клиенти на Бна проект или Хидро инвест проект.
В заключение - когато търсите фирма строител, когато кандидатствате по обява за работа - винаги пърто четете внимателно за каква фирма става дума и не си подарявайте труда и парите на Басри Мехмед Али.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?