Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕЛ ХОТЕЛС /img/frontend/nomap.png"

ЕЛ ХОТЕЛС

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


представител на управлението

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата няма постоянен персонал, с изключение на един или двама. Аз лично станах свидетел как дългогодишни служители бяха излъгани и напуснаха работа огорчени и обидени. Проблемът са собствениците и техните деца. За съжаление са крайно некомпетентни, но това не им пречи да се бъркат в работата на всички, което обикновено водеше до смут и объркване. Често се възползваха от всичко в хотела и съответните липси се начисляваха на персонала.
Хората, с които работих аз бяха млади и отговорни (естествено с малки изключения), но все пак всички, наистина всички помагаха и не бягаха от отговорност. За съжаление тази отговорност не им беше заплатена. Типично на края на всички бяха наложени глоби, с цел да не вземат полагаемото. За много млади хора това беше първо работно място и те съответно останаха с горчив привкус.
Оценка 3 на заплащане я посочих, понеже обещание, но не изплатените пари бяха прилични.
Освен задълженията към персонала, фирмата има проблем и с много от контрагентите. Голяма част от тях не искаха да работят поради забавени плащания и лошо отношение към техни служители.
Многократно бяха подавани жалби от служители, някои даже водят дела.
Относно психическото здраве на собствениците и ненормалните обиди и крясъци няма да кажа нищо. Предполагам,че по този въпрос е по-добре да се изкажат специалисти психиатри. Морал и ценностна система е равна на нула.
С две думи: Типични новоизлюпени богаташи, които мислят, че разполагат с хората! Страшното е, че и двете деца на господата са учили и живели в чужбина, но е по-лесно да спазват българското беззаконие, отколкото да пренесат полезни практики е България!
Мястото е страхотно, но както казват хората "рибата се вмирисва откъм главата"!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?