Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВиК Варна /img/frontend/nomap.png"

ВиК Варна

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вик Варна е Най- малоумното предприятие, но за сметка на това тарикатско. Началниците са синджир марка роднини и заплатаджии и тук таме промъкнал се тарикат, а работници няма. Освен това ни дерат кожите с цената на водата, както си искат, водата стана безценна, града е залят от аварии, ремонтите са безсрочни. Ние обаче си плащаме,скъпо и прескъпо.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хубаво е, че има и като този сайт, където човек да си изрази мнението!
Имам един познат, който беше назначен във ВиК - Варна с връзки. Хайде ще си каже човек - то да е само той с мед да го намажеш... Обаче този хубавец преди да попадне там беше пазач на паркинг, и никога не е работил нищо друго, без нито грам стаж. Но ....  Другият съществен момент е, че е от църквата на адвентистите, и е от т.нар общество на съботяните.  Никога в събота не е на работа, когато събота е официален работен ден за страната. Не стига че хората ходят да му вадят заплатата, той разбираш най - големия тарикат, и винаги си взема отпуска. Ами ако всички кажат, че са съботяни и си вземат отпуска?
В събота ходил където ходил - един ден го гледам на спирката на центъра във Варна. И го питам - ти какво правиш тук - ами чакам автобус. Тъй ли - ами ако шофьора на автобуса и той е като тебе съботянин??? Автобус няма да има. Значи другите трябва да са ти в услуга на теб, докато ти се правиш на вярващ? А когато ходиш някъде с влака  - машиниста спира влака , чака да мине събота, и в неделя влака тръгва.А ако те заболи зъб, в събота ще идеш ли на зъболекар, ама ако се случи  и той да е съботянин? 
Ами ако спре тока у вас? И техниците и те са съботяни ? Май не е много удобно така, и някой все трябва да покрива мързела ти... Аман вече от тарикати и хитреци.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?