Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Макс Марк /img/frontend/nomap.png"

Макс Марк

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-32 от общо 32


-44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

управителка ,която плете само интриги.греши и преписва грешките на подчинените си. заплащането е под всякаква критика, но важното е шефоветв да са добре.те обожават лажливата управителка,имат и много вяра ама не се знае до кога.горките хорица дето работят там.а семеиствата им сигурно си носят снимки за да не ги забравят.много е интересно как персонала който е нареждал мръсната стока отива и започва да работи на щанда с меса и колбаси.или касиерките които стоят прави като коне.а какво да кажем за отношението на по више стоящите? можеби се чудят тия дето само пари искат няма ли най на краи да си зашият устата та да не ядат и да не говорят.а те добре се хранят , да не са им уруки


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

В този магазин се работи ужасно трудно-даже да имаш някакви желания за издигане в "йерархията", "йерархията" не ти го позволява. Имат много сърдита управителка , която само че чуди с кого да се "заяде". Заплатите са много ниски за работата която изискват. Много се радвам че вече не съм част от "колектива" !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?