Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Клефман Груп /img/frontend/nomap.png"

Клефман Груп

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Преди известно време работих във въпросната фирма няколко месеца и изключително много се радвам, че не пропилях повече време там. Офисът е нов и хубав, на централно място в Пловдив иии хубавото свършва до тук! Много често се случва да се работи БЕЗ обедна почивка, да се работи СЛЕД работно време и всичко това БЕЗ да се заплаща. Съботите също се работи с уговорката да ти се върнат като почивни дни, а не да се заплащат двойно както е ПО ЗАКОН. В това отношение фирмата плаче за проверка! Служителите са пренатоварени с работа само защото шефката се стиска да наеме повече хора, затова всеки върши работа за трима! А заплатите, божкеее, не са за коментиране - жълти стотинки!!!! Бонуси? Избийте си го от ума! Кисията е здраво вързана!
Да кажем, че се примирите с написаното до тук и започнете работа в Клефман. Най-страшното тепърва предстои!В първия ви работен ден ще ви посрещне жената, която спи, яде, къдри си косата...абе с една дума живее в офиса - Анелия. Няма как да я сбъркате - прическа тип "ритана зелка", походка тип "голямата стъпка", грим тип ... срам ме е да го напиша. Това е една самотна и озлобена женица, без социален живот, без мъж и приятели, която мрази небето, земята, животните, цветята, абе с една дума мрази целия свят около себе си! Честно да ви кажа, не знам какво толкова ужасно може да се е случило на човек, че да озлобее толкова към живота. Тогава е логично единственото, което й остава в тоя живот, да е работата й?Да, ама не - тя по-цял ден мрънка и се оплаква от задълженията си. Хигиената й - нулева. Работното й място е заобиколено от лепкави петна и мръсотия, иначе самочувствието й е до небето! И това все още не е най - лошото! Това е човекът, който ще ви обучава. Но тъй като страда от синдрома "да омаскарим другарчето пред класната" не си мислете, че нещо ще ви се обясни както трябва. Напротив, тя ще направи всичко възможно вие да не се справяте със задачите си, за да може ТЯ ДА ИЗПЪКНЕ пред шефката. Ще ви скапва настроението всеки ден, независимо как се държите с нея. Ежедневни нападки - на лично и професионално ниво, клюкарене при всеки удобен случай, крещене не само на вас, а и на шефката, с което супер много й подронва авторитета...Сигурно се питате защо още я държат на работа? Добър въпрос, който за съжаление остава без отговор...
Текучеството на персонал е голямо - през няколко месеца се наемат нови хора - чудесно реноме за фирмата, а? Представителството на българският офис е срам за това международно предприятие! Ако трябва да обобщя написаното до тук - работните условия - побългарени, плюс бонус една женица, чиято нова цел на живота й(тъй като няма с какво да разнообрази скучното си ежедневие) ще стане вашето напускане!


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-5

На пръв поглед фирмата изглежда много лъскава, но само на пръв поглед. Когато се сблъскате с шефката за България, разбирате какво имат предвид хората като казват "българска работа". Работиш ВСЕКИ ДЕН извънредно по 3 часа без да се заплаща, работиш в събота и неделя (почти всяка) без да се заплаща. Постоянен тормоз и намесване в работата от некомпетентната шефка. Тормози и уволнява момичета, защото са по-млади и по-хубави. Сами си правете изводи за какво става въпрос. Ако искате да бъдете тормозени и да нямате личен живот това е работата за вас.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?