Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Чакием ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Перник, Квартал ИЗТОК, ул. РАШО ДИМИТРОВ, бл. 72, вх. Г, ет. 3, ап. 7&markers=Перник, Квартал ИЗТОК, ул. РАШО ДИМИТРОВ, бл. 72, вх. Г, ет. 3, ап. 7

Чакием ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Пиша този коментар за бъдещите кандидати за работа във Фирмата.
Искам да започна така - Никога не бих се върнал в тази фирма. Хората казват - никога не казвай никога но...
Съжалявам, коментарът е отрицателен, но то и вашия би бил такъв ако имате възможността да се докоснете до работа в нея и изкарате едно известно време на работа там. Аз изкарах доста време, повече от колкото трябваше да стоя, уж с надеждата, че нещо ще се поправи, да но не такава е политиката на фирмата и управлението й. Тотално неуважение към личността на работещия в нея ( няма значение от заемания пост ). Ако си мислите, че ако покажете капацитет ще ви оценят сте в дълбока грешка. Там се ценят хората които работят като роботи без да задават въпроси и да не се оплакват от ниското заплащане и понякога огромния извънреден труд които им се налага да изработват който обаче е заплатен ( това е добре ). Колективът на ниво работници е що годе добре, но голямата част от тези хора или са новопостъпили, защото текучеството в фирмата е голямо, или са от година, две. Трудно може да се намери човек с дълъг непрекъснат стаж във фирмата. Всички, подчертавам всички кадърни хора показали потенциал не изкарват повече от няколко месеца на работа, докато разберат за какво иде реч, и че не всичко което са им обещали или казали на интервюто всъщност е вярно и въобще са имали намерение да го направят, тези които са им го обещали! За мен това е фирма в която може да постъпиш на работа до толкова че да си намериш друга работа!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?