Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВЕКТРА БИ АКТИВ ЕНТЪРТЕЙМЪНТ ООД /img/frontend/nomap.png"

ВЕКТРА БИ АКТИВ ЕНТЪРТЕЙМЪНТ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Драги читатели, "Би Актив Ентъртеймънт" е фирмата, която ще Ви научи на анимация! Работейки за нея ще срещнете лоялност, уважение, забавление, коректност и немска прецизност.Работих за нея 4 години и бих работила още 100 по толкова. Заплащането не е закъснявало нито един ден за тези 4 години. Хотелите, с които работим са 4 звезди и с много приятни условия за работа. Компанията предлага фирмено развитие, добри условия за спане и прехрана, високо заплащане, работа в уникален колектив, качествено работно облекло и достатъчно пълноценно обучение. Подготовката на екипите става в началото на годината и след преминатото обучение, аниматорите са на 100 % готови и нетърпеливи да изкарат енергичен и вълнуващ сезон. Фирмите за анимация не са малко днес, затова е от изключителна важност да изберете правилната!!!
Да си аниматор е може би най-вълнуващото нещо, което може да ти се случи( особено докато си млад и без ангажименти)! Работата представлява забавление, положителни емоции,социални контакти, които никъде, ама никъде другаде няма да създадете толкова качествено, както тук. Скандинавци, руснаци, немци, поляци... многобройни нации посещават хотелите на "Би Актив". Колегите Ви (аниматори) са също толкова талантливи и забавни.
Направете лятото си УНИКАЛНО и незабравимо! Не се поддавайте на клевети!
Желая на всички бъдещи служители във фирмата успех и усмихнато лято! Лично аз гарантирам за условията, ако нещо от нещата, които написах, не са истина, ще Ви дам личния си телефон да ми се обадите и да ме нахокате :D

Хора, млади сте, имате нужда от динамика и емоции от една страна, и от коректност и организираност от друга страна. За повечето от Вас най-вероятно това ще е първа работа! Повярвайте ми - "Би Актив" е правилният избор! А за тези, които вече имат опит в сферата бих казала: Колеги, това е правилният партньор и ако бившата Ви фирма беше стабилна, то защо тогава се ровите да четете за друга?
Be Happy !!!


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
3

Хора не се лъжете да работите за тази фирма!!!
Държи я арабин, правещ се на германец, а ви подбира една много усмихната служителка по скайп, след това виждате, че въобще не е толкова усмихната!!!! После виждате какво всъщност ви очаква, държат се с вас все едно сте роби, карат ви да подписвате договори, че после няма да работите на други места като аниматор, че ще пуснете 3 месеца предизвестие ако искате да напуснете и т.н. В интернет намерих дела на фирмата с бивши служители!! Определено не си струват нервите за тая работа, която предполага забавление, а такова няма!!! Крещене, мъмрене, тормоз, това е...Заплатата са аниматор без опит е 600 лв., а ви карат да подпишете на 450, после се пазарят да ви дават по-малко.На някой даваха 550 лв. и различно..Внимавайте много с тях!!! Не подписвайте всичко което дават...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?