Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Апис - Христович ЕООД / Апис България ООД /img/frontend/nomap.png"

Апис - Христович ЕООД / Апис България ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-11 от общо 11


18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
2

Заплатите са ниски - 200 - 250 лв чисто на редовите служители, малко повече на "специалните герои". Има единици, които взимат много, много повече и шефът се хвали, че заплатите в цялата фирма са такива. Програмистите също вземат малко по-добри пари.
Освен безплатното кафе други привилегии няма. А, от време на време се организират големи купони с хубаво ядене и пиене. Хората, които работят в офиса в Мокрище имат фирмен транспорт от града (Пазарджик).
Ако веднъж сте попаднали там, знайте, че работата ви е гарантирана. Стига да не сгафите нещо сериозно, за вас работа винаги ще има, като на почти всички позиции е възможно да си свършиш работата за 1/3 от работното време и да излезеш по работа/да закъснееш безнаказано до обяд/да учиш/да въртиш свой бизнес (без това да засяга интересите на Апис)/да ровиш из осакатения интернет, въобще, да се самоусъвършенстваш.
От време на време чичо Васко (г-н Христович) решава, че служителите трябва да знаят чужди езици и организира безплатни курсове за служителите.
Централният офис се намира на площад Гарибалди, иначе повечето звена са в офиса недалеч от завод Електроника. Пазарджишкият офис също е на готино място. Лично на мен ми беше удобно. Зависи откъде пътуваш.
Както във всеки голям колектив, и тук има свестни хора и такива, които ти се ще да не си срещал. Все пак първите май преобладаваха.
Това е супер място за хора, които обичат безвремието на държавната служба и си чакат пенсията или такива, които могат да превърват търговския си нюх в пари.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?