Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Букинг.ком Еоод /img/frontend/nomap.png"

Букинг.ком Еоод

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
-5

През 2014 кандидатствах за работа в букинг. Доста по-квалифициран кандидат съм от необходимото за позицията, но все пак реших да опитам. Поканиха ме на интервю. Беше нещо като асесмънт, на който присъствахме 10 кандидата. Оказа се, че част от кандидатите се познават по случайност. Това беше доста неприятен факт, защото човек обикновено не желае да среща настоящи колеги на такива места.Целият процес беше 3 (!!!) часа! Изгледахме рекламна презентация за фирмата , проследявайки цялата и история! Най-безсмисления половин час в живота ми! Дискутирахме по тема, която нямаше нищо общо с позицията, за която кандидатстваме! Още 2 загубени часа! И след това така наречените интервюиращи ни дадоха верния отговор, който не беше подплатен с никакви доводи и нямаше никаква връзка с реалността. Обещаха да се обадят до седмица, независимо от резултата. Все пак ни загубиха 3 часа с напълно отвлечен тест! И така повече от три месеца няма фийдбек. Изключително непрофесионално отношение, много слабо представяне на интервюиращите, граничещо с тотална неграмотност. Имам няколко препоръки: Ако смятате да губите нечие ценно време, уверете се първо дали този човек е склонен да приеме условията на работа и заплатата, която сте склонни да дадете. Винаги давайте обратен отговор. Три часов тест по пийпъл мениджмънт за човек, който кандидатсва за коренно различна позиция, е тотално безсмислен.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой има ли информация за тази фирма? Колеги, отношение, работно време, привилегии, заплата? Става въпрос за позицията Account Manager Hotels.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?