Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВИЖЪН КОНСУЛТ ООД /img/frontend/nomap.png"

ВИЖЪН КОНСУЛТ ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-2

Какво да кажа - започнах работа там като студентка, след като ходих на едно групово интервю, проведено в сладкарница (!). Обадиха ми се с предложението за работа близо два месеца след интервюто, защото момичето, което работеше преди мен, се отказа. Тогава не си зададох въпроса защо, тъй като ми трябваха пари. Мениджърите се възползваха от това и ми предложиха 160 лв., което беше минималната заплата по онова време. Само два месеца по-късно минималната работна заплата се вдигна, но не и моята. Тук трябва да отбележа, че те ми плащаха споменатата заплата от 160 лв., от които 30 лв. трябваше да отиват за градски транспорт за обхождането на обектите (17 магазина в целия град).
При подписването на гражданския (а не трудов!) договор (аз го подписах със задна дата - вече бях работила поне 4 месеца), ме накараха да подпиша и молба за напускане с празна дата. По телефона мениджърът ми обясни, че това била фирмена политика, срещу която бил против, но съм нямала друг избор. По онова време наистина нямах друг избор, защото нямаше как да се издържам като студентка, поради което подписах. Подписах и че са ми провели инструктаж, който обаче не ми беше проведен. Предполагам, че това се случва в почти всички български фирми.
Няма да пропусна и факта, че няколко месеца поред имаше забавяне със заплатите, едно от тези забавяния беше около 3 седмици, а през това време аз живеех със заеми и ходех да проверявам банкоматите по два пъти на ден.
Изключително некоректно няколко месеца по-късно (на осмия месец след като започнах работа там) ми се обадиха по телефона да ме уведомят, че на среща, проведена миналата седмица, са взели решение да прекратят проекта, по който работех. И така останах без работа, без предизвестие, а последната ми заплата отново закъсня.
Сами си правете изводите дали да започвате работа в тази фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?