Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕКСЕКЮЗ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ЕКСЕКЮЗ ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
-1
Работна среда
-5

Внимание! Това е печално известната фирма Оптицентър ООД! Може да направите справка в Търговския регистър и ще видите, че има няколко фирми регистрирани на същия адрес.
Преди години работих за фирмата, която официално се казва ОПТИЦЕНТЪР и мога да споделя, че това е една много некоректна фирма. Има двойно счетоводство и се укриват осигуровки от работодателя. На пръв поглед не е проблем, както всеки би си помислил, но когато излезете в болничен или си пуснете отпуск, ще разберете за какво говоря.
Най-общо казано – работи се много, плаща се малко, а на празници не се почива. Офисът е тесен и миризлив, мениджърите нямат менаджерски умения. Работата е вторачване в два идентични файла и откриване на 10те разлики или пък копипейст по цял ден.
Фирмата пуска обяви от различно име, понеже беше разобличена в двойно счетоводство и некорeктни практики. Така че като видите ЕКСЕКЮЗ ЕООД, знайте че това е ОПТИЦЕНТЪР ООД.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?