Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Промет Стийл АД /img/frontend/nomap.png"

Промет Стийл АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-2

Това със шуробаджанащината наистина е от преди 10ноември.В завода остана ръководен персонал научен и подготвен от бившите партийни структори.Всичко по свястно се изнесе или го смачкаха.Да не говорим че са навързани като свински черва-кой брат кой сват с кой си пие ракията и му носят агнета -въобще идилия.Липсва какъвто и да е професионализъм както в работата така и в подбора.Интригантстно и доносничество се имат като първостепенни качества..ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ИМ РАЗКАЖАТ ИГРАТА.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Завода се намира в с. Дебелт, обл. Бургас. Заплатите там са много разнообразни, като интервала в който се движат зависи в кой отдел си и дали имаш някаква връзка с някой началник /приятели, роднинска/. Системата за заплащане е от Тодор Живково време, хора на една и съща длъжност и вършат една и съща работа имат разминаване на заплатите от 60-100 лв. Психо климата е много лош понеже всеки втори е нещо на някой си. Ръководителите тъпчат кадърния си персонала, може би с цел " да не ми изяде хлябя", до такава степен, че точната фраза е " той ме лъже, че ми плаща, а аз го лъжа, че работя".  Не е от работните места, които бих ви препоръчал с удоволствие....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?