Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интербилд ООД /img/frontend/nomap.png"

Интербилд ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 19 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-19 от общо 19


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

zdraveite az sam edin biv6 kandidat klient na tazi firma. Sre6tnah izkliu4itelno nekorektno otno6enie ot strana na slujitelita na firmata i v 4astnost tezi koito okabelqvat. pusnah si zaqvka pre karvane na internet v raiona na voenna bolnica kakto e reda v ofica na ul. Car Asen i ot tram me uveriha 4e na sledva6tiq den tehni kologi ot okabelqvaneto 6te doidata na ogled. Ni6to kat podobno. Posle kato otnovo gi potarsih i te me uverqvaha 4e sa udvali, no nemogli da namerqt adresa. Okaza se 4e te l1jat i vaob6te ne se idvali na ogled. S trista zora gi nakarahme da doidat i kazaha 4e trqbvalo o6te edin sased da prekara net, koeto 6tqlo da stane sled 2-3 sedmici. Az se vidqh s tozi sased i toi mi kaza citiram "az ot minalata godina gi 4akam da doidat i nakraq kat viqdh kvo e polojenieto minah na M-tel". Sami precenete kvo be6e edinstvenoto ne6to koeto mojeh da napravq, i go napravih, namerih drug internet dostav4ik i tova e Rodnilb, edinstveni te v cqla varna se otnesoha seriozno s men i mi prekaraha neti sega svalqm film za 30-40 min. Edinstvenoto koeto moka da kaja, e 4e "kogato faktite govorqt i bogovete mal4at"


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Псевдонимът ми е достатъчен за да се разбере самоличността ми. Това, че Вие не можете да я разберете е ваш проблем. Негативи или позитиви от моя страна към Интербилд като работодател са се заличили отдавна. Да си мерим сили или там каквото сте написали може да пробвате с други свои клиенти - аз все още имам някакво уважение към бившите си колеги (жалко, че трябва да бъдат представлявани от хора като Вас, които даже им е трудно да проумеят, че някой се опитва да защити фирмата въпреки, че намира и недостатъци в нея). Радвам се, че ще спрете дискусията си с мен (надявам се наистина е така, както вече написахте), защото нямам желание да повтарям думи, вече написани от мен, които явно Ви е домързяло да прочетете или Ви е затруднило да разберете.

Поздрави, Йоана Проданова!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

oho boho.- Самия факт, че не заставате зад собственото си име, бивш колега говори красноречиво за Вас. Обръщението ми беше адресирано по принцип, а получавам конкретен отговор от Вас, дори и оценка. Но ако имате да ми кажете нещо заповядайте в офиса, oho boho и по-смело. Нека премерим сили в директен двубой с красноречие и качества, а така ..... негативизма остава във Вас, аз се чуствам добре "днес, тук и сега", ако смея да употребя една тривиална фраза без Вие, oho boho да я вземете като личен коментар за Вас. Желая Ви съвсем искренно да попаднете в желаната от Вас среда и да имате моя късмет по отношение на сегашната ми работа, както и предишната. А човек когато не е наясно с някой неща е добре да не ги коментира за да не става за смях на другите. За мен диалога с Вас приключи. Не ми е присъщо да комуникирам с призраци. Но пак Ви казвам желая Ви успех. Колкото повече от хората в тази държава се чустват на мястото си, толкова по-добре за всички нас. Търсете предизвикателството,търсете във всяка една ситуация хубавите неща, търсете..... така аз намерих своето място в "Интербилд". Вашето е може би някъде другаде-света е шарен дано го намерите по-скоро. Успех!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирма, собственост на мутри, свързани със СИК. Целият град ги знае кои са. Без коментар какво може да се очаква в такава структура.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Четейки предходните две мнения, виждам желанието на двама настоящи служители да направят евтина реклама на фирмата.
В Интербилд намерих много приятели, споменах също, че мнението ми като цяло е положително. Но много моля, видях също как си тръгва човек, който е с тази фирма от създаването и много други хора, които уж бяха нависоко, тръгнаха си и хора, защото нямаха никакъв шанс за развитие (не поради некадърност). Така, че без да си измисляте невероятни предимства за компанията.
Нямам лошо отношение нито към ръководството, нито към персонала, напротив - винаги съм била в добри взаимоотношения с хората във фирмата, но да отричате очевидни факти - малко нагличко ми се струва.
Г-жата по-долу не знам в коя компания е работила, но след структурни промени си тръгват хора с ниска оценка за работата им. И не знам какво е работила колежката, която беше обвинена, че е била продавачка в магазинче, но явно има повече качества от новите "финансисти", които си е намерил Интербилд.
П.п. Оценката ми за компанията остава такава, каквато съм посочила и в първия си пост.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работя в Интербилд от много дълго време. Беше ми изключително интересно да прочета долните мнения на бивши служители, защото винаги се опитвам да уважавам чуждото мнение. Знаете, че модела на всяка една колективна работа изисква демонстриране на приемственост към идеите на партньорите в работата и поради тази причина всяко едно мнение на хора като мен за компанията, в която работя, е много любопитно и важно.

Далеч съм от мисълта, че едно работно място, каквото и където и да е то, може да бъде перфектното; че може да бъде най-доброто или най-лошото. Едно работно място е такова, каквото ние самите си го направим. При постъпване на работа, както ние правим впечатление на колегите и на ръководството, като по същия начин те си изграждат мнение за нас. Всяка една нова позиция в непозната до момента работна среда предполага уникалния шанс, постъпвайки на новото работно място, ние да изградим такова мнение у другите за нас самите, каквото да отговаря на нашите очаквания за добро посрещане и работа с желание и усмивка след това. Също така, ако сме достатъчно находчиви към гледната точка на колегите, до голяма степен би зависило и от нас самите как ние ще възприемем тях и какво мнение ще имаме за тях. С други думи казано, е необходимо най-вече да бъдем широко скроени личности с позитивна нагласа към случващото се и предстоящото да се случи.

Защо го казвам всичко това тук? През изминалите четири години, в които съм бил на работа в Интербилд е нямало нито един момент, в който някой от ръководството да постъпи срещу мен необосновано критично или да приложи спрямо мен незаслужена санкция. В едно от долните мнения се твърди, че ръководството демонстрира диференцирано отношение към служителите. Моята практика отрича тази идея категорично – за толкова време аз съм подхождал изцяло честно и откровено с хората, на които пряко се подчинявам. Когато е било необходимо да призная неизпълнена работа от моя страна, съм го правил с адекватна реакция на извинение и признаване на несвършеното. В резултат на това е факт същото от страна на ръководството – никога не се е случвало мое желание за контакт с тях да не бъде осъществено или да бъде посрещнато с пренебрежение и липса на внимание.

По отношение на изплащането на заплатите винаги са били изключително точни и коректни. За моята позиция смятам, че получавам много адекватно заплащане, което би било единствено като пожелание ако работя на подобна позиция на друго място. Под форма на привилегии към получаваното смятам, че имам много и важни бонуси, които ме карат да се чувствам щастлив, че работя за тази компания и смятам, че всичко това, което имам в плюс към никак малкото по размер месечно възнаграждение утвърждава устойчиво желанието ми да продължа да работя за Интербилд без да коментирам и да търся други оферти за работа. Получавам безплатно интернет в дома ми, безплатно домашен стационарен телефон, безплатно телевизия, имам и служебна SIM карта. Смятам, че нямам какво повече да обсъждам като доказателство, че получавам от Интербилд повече от адекватното.

Компетентност на колегите? Може би за успеха на един бизнес в телекомуникационния сектор трябва да говорим за находчивост при изпълнение на възложеното, а не толкова като огромни капацитети от познания и компетентности. Да, колегите ми са изключително интелигентни млади хора с желание за работа и находчиво мислене. В офисите ни се чувства динамика, креативност и интелигентен подход към абонатите. В останалите ни офиси, в които работи администрацията и вътрешнофирмените звена се усеща топло отношение и уважение. Единственият вариант, според мен, да не успеете на желаната от Вас позиция в нашата компания, е да нямате желание за това. Ако бъдете приети на работно място при нас и покажете желание за работа, лоялност, амбиция и готовност да се научите на нещата, които не можете, Вие със сигурност ще успеете. Ако дойдете при нас без желание за работа, като смятате, че ще успеете без да покажете нищо, без да бъдете лоялни към колегите и работодателите и не издържите на темпото, наложено от сплотената, качествена и динамична колективна работа, за Вас няма да Ви остане нищо повече от това, без никакъв повод, основание и логика да започнете несправедливо да обвинявате колегите и ръководството на фирмата за личните Ви несполуки в професионалната реализация. Преди всичко е важно да бъдете реалисти и да имате трезва оценка за Вашите качества – това важи за всяко едно работно място, където кандидатствате. Отправям молбата, с цел всички да бъдем лоялни и честни към работодателите ни, които и да са те, никога да не обвинявате ръководството на компанията, в която работите или колегите с които сте заедно, за липсата на Ваши личностни качества, които, без значение дали в Интербилд или не, са довели до проблем с професионалната Ви реализация.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От една година работя във фирмата. Идвам от голяма структура, където нещата бяха организирани на много високо ниво, но поради структурни промени се наложи да напусна. От там съм със страхотни впечатления и не вярвах да успея да си намеря средата, колектива, професионализма и всичко останало, което там беше организирано както вече споменах на много високо ниво, аи аз там бяха работела 12 години. Както се казва сърцето ми остана там. Така мислех докато започнах в Интербилд. Да, фирмата е много по-малка, да, тепърва се въвеждат новите изисквания, примерно на ЕС,да има какво да се желае и като организация, сигурно и за много други неща. Но за скука, за проява на излишни емоции от страна на ръководителите, за излишен стрес е глупаво да се говори. Може би колежката преди Интербилд е работела в някое малко магазинче за хранителни стоки, е там няма стрес и напрежение наистина. По отношение на моята работа подхода на ръководителите е изключително професионален, труда ми е оценен много високо, ползвам се с уважението и подкрепата на всичките си колеги,колектива е наистина страхотен.Не съм съгласна и за изказването по отношение на израстването, защото смятам, че то зависи от човека, а не от
ръководителите. Всеки един мой ден във фирмата е различен, динамичен, интересен и добре организиран. По отношение на работата каквото съм поискала като нововъведение, като база, като обучение като среда и конакти съм го получила. Как ще си организираш деня зависи от теб, колега, а не от ръководителите. Ако имаш идеи, предложения за промени и те са подкрепени с добри доводи нещата се получават и всички са доволни. Или може би трябвада завърша с българската поговорка:"Каквото повикало, такова се обадило". Аз съм доволна от всчко, вярвам на тези хора, виждам че са широко скроени и имат много идеи и съм сигурна в техния успех, затова и съм до тях.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-1
Привилегии
3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

За съжаление в тази фирма има много голямо текучество и персонала не се цени. Много свестни хора си заминаха оттам заради лошото отношение към тях, т.е. във всеки един момент на шефа може да му хрумне нещо и да те уволни. Голям стрес. 6-дневен работен ден от 9 до 19. Иначе персонала беше ок, но докато свикнеш с някой и той си заминава или го 'заминават'.
Заплатата- не особено добра, на година 1 път се прави увеличение с около 50 лв., не се дават бонуси (или много рядко и то на определени хора само). Местоположението е идеално, в центъра. Има възможност да си вземеш почивка ако ти се наложи. Доста голяма дезорганизация цари в ръкодните нива, правят се безсмислени неща, после се развалят... липсва последователност. Ако сте такива, които си търсите банална работа, в която като папагали да повтаряте едно и също всеки ден и да вземате 500 лв., това е мястото за вас. Ако се опитате да се качвате нагоре, все някой ще направи интрига, едва ли ще се задържите дълго.
Иначе пък можете да ползвате безплатен интернет, ако сте на по-високо ниво телефон и ако сте късметлия -кола.


20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Като цяло мнението ми за тази компания е положително.
Заплащането във фирмата е на сравнително добро ниво. Стартът е нисък, но определено ако човекът заслужава, в последствие ще има възможност за постепенно увеличение до една сравнително прилична заплата.
Няма някакви специални привилегии като цяло, но това не смятам, че е някакъв голям недостатък, защото в повечето частни фирми у нас липсват такива.
Относно свободното време - малко е натоварваща работата понякога, но виждам, че са подели политика на реорганизация на работното време.
Основния недостатък във фирмата за мен е липсата на възможности за развитие.
За местоположението - нямам особени коментари. Централния офис е на чудесно място в центъра на града. Откриват се и периферни каси така, че по този показател всичко е добре по мое мнение.
Колеги - специално за работещите в офиса (администратори и офис-служителките) на Интербилд смятам, че са можещи и интелигентни хора в по-голямата си част. Относно техническите работници - някои хора са наистина добри в това, което правят, а други за съжаление - мястото им не е там. Ръководната част на фирмата ми се струва, че куца повечко, но след пристигането на новата мениджърка мисля, че се правят опити за подобряване на ситуацията.
Работната среда е на средно ниво.
Пожелавам успехи на фирмата и развитие нагоре! :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?