Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хорос ГК / Мебел Стил Д.К. / Модул Плюс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,бул. „Княз Борис I-ви“ 165&markers=Варна,бул. „Княз Борис I-ви“ 165

Хорос ГК / Мебел Стил Д.К. / Модул Плюс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 20 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 20


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да ми прати снимка на този прословут божи син!? [email protected]
Благодаря предварително!!!


бивш служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Влязох в сайта на една от най-уважаваните в България фирми за производство на мебели- Мебел стил ДК по конкретен повод и случайно отворих страницата с мнения на кандидати за работа и бивши служители. Признавам си, че нямах намерение да загубя половин час, за да чета отзиви, а още по-малко да пиша каквото и да е. Възмущението ми обаче от претенциите на бивши служители бе толкова голямо, че реших и аз изразя мнение. Тъй като знам, че преди да отидат на интервю за работа хората, които са наясно с интернет, проверяват първо тук (което в много случаи води до погрешна нагласа и недоверие) и аз ще започна с няколко думи на тази тема. Повечето от негативните отзиви са от хора, които не знаят с какво се захващат. Ако сте от хората, които за нищо на света не бихте започнали работа за под "1000 лева" защото са висшисти, по-добре не се захващайте, тъй като ще останете разочаровани. Ако обичате предизвикателствата, искате да се докажете на себе си и на другите, да натрупате безценен опит и знания това е точното място. Впоследствие труда, упоритостта и усърдието ви ще бъдат оценени. Заплащане. Не коментирам. Каквото и да е, за това има обективни така и субективни причини.
Аз съм бивша служителка на Мебел стил ДК. Работих в производството и в офиса на фирмата 12 години. Искам мнението ми да е от полза за всички, които работят във фирмата или кандидатстват за работа. Фирмата е изправена пред тежка, в много случай нечестна конкуренция, което оказва влияние и върху заплащането на служителите. Със сигурност причината за това не е алчността на шефа. Той по-скоро обича да дава на служителите си, отколкото да богатее на техен гръб, и това се усеща. Колегите са чудесни , работят много, атмосферата е бодра, уважението е гарантирано.
Започнете работа, покажете какво можете да правите, донесете приходи за фирмата за която работите, а придобивките сами ще дойдат! Ако очакваш заплата 1000 лв. – трябва да донесеш ползи за фирмата поне за 2000. Ако искаш 2000 лв. заплата – осигури за фирмата поне 3000. Иначе няма да се получат нещaта. Собственикът на която и да е фирма, освен заплатите на служителите, има още толкова много разходи, че…… - лицензи, осигуровки, такси, данъци, рекет от страна на всякакви държавни служители, глоби (особено големи, ако не плаща наложеният „стандартен” рекет) и поне още десет вида разходи, за които работещия за фирмата и не подозира.
Хора, защо пишете Анонимно, ако имате реални претенции за дължими суми се криете зад позицията АНОНИМЕН бивш служител. Не ви допада заплащане, социален пакет…А най-добре - останете си безработни и разполагайте с времето си не само през уикенда, но и през цялата седмица! А защо пък да стоите безработни, създайте си сами просперираща фирма и тогава Вие ще сте търсещи работа). Поне стана ясно, че от бизнес не разбирате!

В заключение, мога да кажа че имах късмет да работя в МЕБЕЛ СТИЛ ДК и в бъдеще не бих работила в никоя конкурентна фирма, без значение от заплащането.


бивш служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте, Прочитайки коментарите на "колегите", не можах да се въздържа и да остана безучастен по темата. Ето я и моята гледна точка, изказана също като бивш служител, но държа да отбележа - БИВШ, НЕ ЗАЩОТО СЪМ БИЛ ПРИНУДЕН ПО КАКВИТО И ДА Е ПРИЧИНИ ДА ТЪРСЯ БЯГСТВО ОТ ФИРМАТА, А ПРОСТО ЗАЩОТО ЖИВОТА МИ ПРЕДОСТАВИ ПО-ДОБРА ВЪЗМОЖНОСТ И АЗ СЪМ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХ ОТ НЕЯ. След като изяснихме статуса ми, нека минем към същината...
За близо година и половина работа във въпросната фирма (по настоящем Модул Плюс ЕООД, така пишеше и в договора ми), смятам, че мога да изкажа адекватно мнение по отношение на работата и фирмените взаимоотношения, смело твърдейки, че познавам отблизо всички звена - Контакти с клиенти, проектиране и офериране; Производствена база и персонал; Монтаж и издаване на поръчки...
Всяка фирмена или работна структура като цяло, е свързана с различни проблеми и ако кажа, че такива в случая не съществуват, ще е нелепа лъжа. Но всички проблеми си имат и решения и мога да кажа, че те винаги са идвали своевременно и на място, предотвратявайки ненужни последици и неприятности, както за фирмата, така и за крайните и клиенти. Винаги съм бил на мнение, че когато всеки си върши съвестно работата и спазва общоприетите човешки взаимоотношения и фирмена култура, всичко си идва на мястото от самосебеси. Фирмата разполага с добър персонал, както в шоурума, така и в производствената база. Самият факт, че все още работят хора с вече 10 години стаж и повече е показателен. Истината е, че в България все по-трудно се намират кадърни работници, знаещи и можещи и имащи желание за работа. Най-лесно е да обвиняваме шефовете, горестоящите и колегите си, без да си даваме реална сметка за собствените си действия и възможности и произтичащите от тях последствия.
Не мога да не дам мнение и по долунаписаните коментари. ХОРА, ТА ВИЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ! КОМЕНТАРИТЕ ВИ СА ПРОСТО КОМИЧНИ! СЕГА НЕКА СЕ ЗАМИСЛИМ ЗА РАБОТНАТА КОМПЕТЕНТНОСТ НА ЧОВЕК, КОЙТО ПРЕТЕНДИРА ЗА СЕБЕ СИ, ЧЕ Е КВАЛИФИЦИРАН И ДОБРОСЪВЕСТЕН РАБОТНИК. Логично е, че не сте се задържали много на тази работа. Лично познавам всички "Анонимни" под моя коментар, както и работата и уменията им. Както казах, в България все по-трудно се намират добри работници и ВИЕ СТЕ ПОКАЗАТЕЛ ЗА ТОВА! Съвсем естествено е да се явите на интервю за работа, обяснявайки какви професионалисти сте, да договорите заплатите си и след като на практика не можете да покриете и на половина това което сте заявили, че можете, да не получите заплатите, които очаквате, просто защото ЗА ДА ТИ ПЛАТЯТ, ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШИШ РАБОТАТА.
По отношение на взаимоотношенията.. Аз самият никога не съм имал каквито и да е проблеми с колегите с които съм работил. Напротив, дори създадох приятелства и сега, след като вече не работя във фирмата, продължавам да се чувам и виждам с бившите си колеги, както и с шефа си Димитър Костадинов.
Като заключение мога да добавя само, че това е фирма с приятна работна среда, в която себеизявите и личните възможности се оценяват подобаващо. Както навсякъде има проблеми и временни напрежения, но това е нормално, като се има в предвид и кризата в България и все по-трудното задържане на фирмите в този, а и не само в този бранш. Факт е, че "Мебел Стил Д.К." (бившото име на "Модул Плюс ЕООД) е на пазара вече повече от 12 години. Вие сами направете изводите за себе си.
Поздрави и успех в идните начинания Митко. Дано клиентите се редят на опашка и сроковете за изпълнение стават все по-големи..


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пламене как не те е срам да напишеш такова мнение, ако си де в което доста се съмнявам, като се има в предвид че банката бе на косъм да ти вземе апартамента заради редовното плащане на тоя плъх МИТЮ.
Какво ви е страх да кажете истината, трябва да се съберем и да го линчуваме тоя а не той да ни сплашва. А относно Галя, нека се запита един път се отърва на косъм, предполагам се е молила с цялата си душа на господ. Гале как мислиш дали ще ти прости втори път греховете ти. Така или иначе ако не ги платиж ти ще ги платят децатати. Нагли изруди такива.


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

От написаното по- долу от Анонимен, искам да кажа, че това е самата истина и а съм минал по този пътт, големи интриги, голяма шуробаджанащина, големи лъжци, общо взето в тази фирма се чувстваш като роб, но с разликата ,че робите получават поне хляб и вода, а в Мебел Стил ДК, сега Модул Плюс ЕООД и това не получаваш ...


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Мда не вярвах че някога ще стигна да пиша негативи в този сайт но народа трябва да знае своите герои и така уважаеми кандидат за новата работа ето ти една история на работа в тази фирма предполагам че ще ти бъде интересно. Започнах работа в фирмата през февруари тази година заедно с един моя стар приятел като монтажници. Както и всички нормални хора бяхме се уговорили за заплащането и други такива неща, при което останах доста приятно изненадан от отношението на шефа–Димитър Костадинов, вначалото нямаше много работа обаче на всеки един объект имаше някакви проблеми от рода че едното шкашфче по-голямо или по-малко, отсътсвие на каквито и да било работни чертежи(дават ти картинка и ти казват ето така трябва да стане, в добрия случай на картинката нещо се вижда).Обаче според нас това бяха работни моменти които по принцип са решаеми-как грешахми о боже читателю това бяха първите звънчета. За парите в начало той ни казваше момчета разбира се всичко е точно изчакайте малко докато тръгне работа при което ние разбира се чаха ме и си броихме точно както работните дни така и извънредните часове. И така стигнахме до цеха който се намира в Добрич в бившита сграда на ЗАВОД ДОБРУДЖАНСКА МЕБЕЛ. Първото ми впечатление беше че е ужасно мръсно и не подредено(бях работил на други места в цехове само че бяха свързани с железарството обаче имах някаква база за сравнение), навсякъде е прашно остатъци са подредени така че трудно се минава абе анархия от всякъде. За колегите които работеха и все още работят в цеха мога да кажа че са професионалисти, обаче колко то и да са добри специалисти в България а и не само при нас присътсва понятие шуро-баджанащина при което колкото и да си добър специалист, един роднина на шефа може да развали много неща и да създаде едно двувластие при което цялата организация отива на кино. В този цех нямаше никаква организация всеки гледа да мине времето и да си отиде в къщи. Огромен проблем е това че всичко това изхожда от въпросния шеф(Димитър Костадинов) той сам създава тази анархия, в цеха винаги има търсене на това кой е виновен за това или онова и повярвайте ми че винаги намират такъв човек и ако ти си набелязан създават ти такива условия на работа че или всеки ден искаш да се напиеш или да почнеш да взимаш хапчета нерви, ядове и др. работа отива на заден план и ти гледаш да не бъдеш виновен, а как това става най лестно когато нищо не правиш и не поемаш никаква отговорност. И така вече бяхме работили до към средата на април обаче още в началото на април почнахме да си искаме заработеното при което постояно ШЕФ ни казваше после че сега имам работа, среща, много съм зает нямам пари в момента и др. при което доста ни създаваше проблеми защото всеки си иска парите и разчита на тези пари, и така стигнахме до средата на април и трябваше да ходим в командировка в София да сглобим щанда на изложението( мебелен свят ако не се бъркам в халета на ИТЕРЕКСПО) и мостри в един магазин.Доста си поработих ме там и като хамали и като монтажници нито една добра дума не сме чули от този ШЕФ за кафе вода и др. да не си говорим просто бях си правил сравниние с колегите които бяха работили по други щандове и техните шефове в края нашия не само не ни каза благодаря а още ни юркаше аде по бързичко че и магазин трябва да сглобите(командировките така и не видяхме). Магазин сглобихме за един ден само че останахме до късно, вечерта дойде тоя, дава ни 200 лева вика това е, и започна да ни се кара, да вика, да крещи, при което предишните дни така и не можахме да се разберем за парите и при нас остана съмнение че той иска да ни излъже с парите а тези 200 лева и неговият тон ясно даде да се разбере че той и не иска да ни дава пари. Мда това с тия 200 лева си беше обява на война. Прибрахме се във Варна, този остана на изложението, обаче всичко има край така дойде края и на изложението, той ни звъна и каза да идваме в София, но ние казахме че без пари няма да мръднем никъде, при което той каза че не някаква “курва“ и парите ще бъдат със сигурност(но ние си имахме едно на ум)при което пристигаме в София и този вика аде започвате при което ние му отговаряме че без пари няма да се преоблечем тогава той отиде до банкомата изтегли пари и чак това започнахме работа, при този човек винаги ще чуете че не сте го разбрали правилно, винаги ще се опитва да направи някаква интрига с вашият колега, обаче ний двама прятела които се познаваме от години на нас ни беше смешно че се опитва да ни вкара някакви интриги, защото звъни на един казва едно, звъни на друг и вика този идиот не може да ма разбере правилно, просто ужас. В София се разбрахме че се уволняваме и се договорихме че се пребираме във Варна и на следваща сутрин отиваме да оставим колата и инструмента в Добрич и да се разберем за сумата пари които ни дължи, в цеха сестра му води тези неща и добре че си бяхме писали всичко че ето така изчезнаха 5 работни дни обаче бързо ги намерих, в крайна сметка стигнахме до необходимата цифра. Прибирам се във Варна този ми вика по телефона отидете при счетоводител подпишете всичко и тя ще ви даде пари, звъня на въпросната счетоводителка тя знае за документи а за парите нищо незнае(колеги ако стигнете до такава ситуация нищо не подписвайте) отивам аз пред инспекция по труда заставам пред входа звъня му и казвам как иска да вляза там или все пак да се разберем по добър начин за него. Много ясно че по добър начин, отидохме заедно при счетоводителка той ни даде пари обаче и там се опита ни излъже.
От всичко това следва
1.Организация я нямама никаква
2.Търсене на виновния е фикс идеята във фирмата
3.При първо добро впечатление(Димитър Костадинов) разкрива своята същност на един не компетентен, създаващ анархия, и доста неприятен тип, които иска да те излъже с парите и да създаде интриги,(клиентите чакат с месеци за поръчките си)
4.И последно господин Костадинов се загуби във времената на мутрите защото започват заплахите от рода ще ти изпратя хората които няма да говорят с тебе абе смешна работа


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


Колкото хора , толкова мнения ! Работих в тази фирма 4 години . За съвестно и качествено свършена работа - не съм имал проблем със заплащането . Даваш качествена работа - получаваш възнаграждение


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-1
Работна среда
-4

Найстина е така, големи лъжци и мошенници са в тази фирма, съжалявам че се излъгах да започна работа в тази фирма, семейството ми мизерства заради тея....


бивш служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
2

Задлъжнява с парите и после имате да вземате. Професионален мошеник. Не се занимавайте с тая фирма. Цеха им е в Добрич там управлява сестрата на шефа ( Димитър Костадинов),която също е в схемата с измамите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?