Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Преводаческа Агенция Нов Век https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,Отец Паисий 14&markers=Пловдив,Отец Паисий 14

Преводаческа Агенция Нов Век

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 52 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-52 от общо 52


кандидат за работа

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
-5

Бях на интервю за работа в един от офисите преди време (притежавам диплома за висше образование, отговарям на изискванията и имам опит по длъжността за която кандидатствах), но въпреки това не бях избрана за позицията, тъй като съм омъжена и имам дете. Това, което ми направи впечатление е че мъжа, който ме интервюираше беше доста арогантен и груб. Невъзпитан дори. Отнасяше се надменно и с пренебрежение. Задаваше ми неуместни въпроси като "Ама защо толкова време си търсите работа без успех, никой ли не ви хареса за работа?".
Обясни ми, че понеже имам дете няма как да ме вземе на работа и шансовете ми да бъда одобрена са само 25%, защото ако детето ми се разболее ще се наложи да отсъствам от работа, а така офиса му да не работи и той да губи пари.
Вие си преценете дали след такова интервю изобщо може да се очаква нещо като добро заплащане и работни условия от този човек. Аз лично останах потресена, че заради това че имам нещо толкова естествено като семейство и дете и точно това бе причината да не ме наемат.
РАЗОЧАРОВАНА СЪМ! А видеоматериала от Господари на Ефира ме довърши. Трябваше да го видя преди това и да не си губя времето с подобно интервю.
 
 


шубе го/я е и не казва!

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-2

Работите седмици наред без трудов договор,обучавате се.През това време ви следят изкъсо и преценят дали да ви дадат договор.Не ви се заплаща обучението.Парите са малко.Арогантно отношение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?