Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"КАНОПУС ПРОЦЕСИНГ" ЕООД /img/frontend/nomap.png"

"КАНОПУС ПРОЦЕСИНГ" ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 47 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-47 от общо 47


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

вав фирмата едно се обещава но друго се дава
несе спазват договорите и работното време
началниците са надуват повече от сопственика
главничт агроном е наи големия некадьрник....
назнацхава подчинени без дипломи.при него всичко се вьрши утре това означава никога.ас работих 2месеца без инструмент всичко си носих от дома
главният агроном несе ли уволни Минко само щте загуби и продукцич и лозари


настоящ служител

26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
5

Като дългогодишен служител искам да подкрепя фирмата ни и да заявя, че се гордея, че работя тук и всички негативни мнения, поместени в този саит са плод на неадекватни хора, които нямат работа, забавлявайки се за сметка на другите. Те са били за кратко, напуснали са, тъй като са се опитали да откраднат или излъжат, но са били разобличени.
Фирмата ни е една от малкото в България, в която трудовите правоотношения са уредени според КТ и винаги в полза на работника. Заплащането на възнагражденията на персонала и осигуровките никога не са били забавени. На напускащите служители винаги им е изплащано всико, което им се е полагало и никога не са били ощетявани.
Надявам се, че има и други доволни като мен, които биха подкрепили фирмата.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Работих месец и половина за да ми кажат, че няма да взема нито една стотинка.Трябва да работиш от 3:00 за да ти кажат, че няма заплата за теб. Начина на предаване на стоката е просто безумен. Не се лъжете да почвате работа там. Губене на ценно време. Прочете ли обява в jobs.bg от фирмата, бягайте... Бягайте, като дявол от тамян. Фирми като тези не заслужават да съществуват.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вчера към 18.30 влязохме в магазин Темпо-мол Русе и видяхме че за 27 .05. 2016 ще има промоция с спортни обувки с отстъпки 40 % . Питахме продавача дали може да си капарираме чифт спортни обувки и да ги вземем но другият ден като доплатим останалата сума с отстъпката.Той каза че може,и сутринта ще ги маркира когато е промоцията, а ние късния след обед като отидем да си получим покупката ще доплатим разликата.Така платихме 50 лв. капаро и си излязохме.Колегите му бяха там и видяха как направихме "сделката". Идваме днес да си получим покупката и ни се каза че не е маркирана според уговорката, и не могат да ни я продадат.И сега тр. да чакаме до 31.05.2016 да си доплатя ,а на 1.06. 2016 когато пак ще има такава промоция и до си взема прословутите спортни обувки.Смятайте за какво иде реч! Не ни се каза вчера че днес така ще стане,а всички продавачи с управителката там си замълчаха и не реагираха че така не е правилно както техният колега ни подведе. И днес виждат че не са прави, и си държат на своето и никакъв жест не се направи към клиента - в случаят ние, да се реши въпроса веднага, и то със задължителното извинение както е нормално в другите страни. Когато грешката е тяхна трябваше веднага да се отреагира от тяхно страна и да се реши въпроса. Пълно бездушие,пълна липса на учтивост,на усмивки и разбиране. Ужас!!!!!!Единия продавач ми се обяснява че колегата им бил нов и за това така.Проблема си е техен.А те като видяха че голегата им прави грешка що не отреагираха другите колеги и край???? Пълно не разбиране от тяхна страна към клиентите,Смятайте сега чак кога ще взема тия обувки!!!!Малеееее не ми се мисли що за глупост.Сега очаквам да ми се сервира нещо друго като отида там, и тогава вече не знам. Гладко няма да мине.Знам аз!!!Пак ще има нерви като днес,че и разправии!!!Егати кретенизма. Пишман станахме.Ужасия и страхотия.Да вземам каквото имам да вземам,и никога няма да стъпя там.Прословутия магазин Темпо в Мол - Русе!


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-5

Беше един много горещ летен ден, а аз си пикото на слънчака и реших да питам за работа във Макдоналдс до хотел Кубан. Веднага бях одобрен за работа, за мое учудване макар, че бях със присъда за кражба на колела.Настаниха ме във хотела, в стая със три момчета и един боклук Станьо.На другия ден слязох до работа да си видя седмичния график- 7 от 7 нощни смени, лошо ми стана.Бяха ми обещали добри пари 1000 лева плюс, но това беше само мираж... затова ще говоря малко по-късно.Прибирам се след първата ми нощна смяна и какво да видя в квартирата единия педал събрал всички мърши и пият бири, не можах да легна да спя цял ден а бях отново нощна... добре че имах един кантар и го шмръкнах за секунда иначе не знам как щях да изкарам следващата си смяна.Мениджъра на втората ми нощна беше Станьо, той беше най-зле караше ме да чистя всичко без препарати... защото нямаше и също така приемах доставката винаги сам.Чистих и кенефа и с ръка защото нямаше ръкавици, много ги крадяха както и всичко друго разбира се.Хората на касите бяха под всякаква критика, лъжеха, мамеха и взимаха по 50 лева на хората за тоалетна която аз чистих, а не виждах стотинка.
И това продължаваше цялото лято, а аз след смяната си чистих лобито до 10 сутринта и така смяната ми ставаше над 14 часа .Колегите бяха мръсни наркомани, това беше много добре за мен защото им продавах стока.По цял ден правиха сандвичи надрусани.Дойде време за заплати, БЯХ ШОКИРАН това за 1000-та лева е било брутно бях много прецакан взех 670 лева.... минаха два-три дни докато се осъзная.След тази първата си заплата взех съдбоносно решение да изнасям каквото мога, и така се започна.След всяка смяна и най-вече при доставка която си я приемах направо в стаята хахаха. Откраднатото го продавах в близкия магазин а със парите ходих на курви до Корнера и си купувах повече стока.Заради мен минусите на ресторанта станаха огромни и се наложиха доста промени в менюто. 20-ка нъгетс на 12-ка /9 на 6 / 6 на 4 и 4 на 2 ?!!?!? това е голяма измама за тази фирма.... да не говорим и за сандвичите, пълна пародия всички сурови и развалени.При проверка имаше голям брак, пълнихме кофите цял ден и после ги продавахме цяла седмица със мухите вътре.Втория месец заплатата ми беше още по-трагична но мен не ме бъркаше защото продавах и сладолед и фунийки със сместа от работата ми.Нощните август месец бяха много натоварени даже нямах време и за проституки само изнасяне и кражба от оборудване до храна, а и също така каквото имат пияните туристи на лоби.Бях много доволен от този сезон... но другия не знам защо не ми се обадиха, моля ви споделете да ме вземат пак на работа :)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не съм доволен от уредите на Техномаркет.Закупих си телевизор с екстри от тях с гаранция 24 месеца. На третия ден след гаранцията и картината изчезна. Позваних в централния им офис и ги попитах къде да го поправиме, все пак не можем да си купуваме телевизор за по 2 години. Казаха ми къде им е сервиза, занесохме го и от там ми казаха, че не може да се поправи. Да си купим нов. Ами и ако новия след 2години и 3дни се развали и все така ли през година ще си купуваме нов телевизор. Продават уреди еднодневки.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До всички бивши и настоящи служители ,не пишете глупости колко недоволни сте от Щереви ,защото винаги са били точни с кадърните работници. Аз съм работил 3 години при тях и персонала беше над 30 човека ,нито веднъж не са закъснели с плащане и извънредните са били по 2 надницата ,а за коледа винаги е имало премии .Колеги когато се насереш за 1000лв през работният месец не е ли малко нагло да чакаш заплата ,замислете се дали сте си я изкарали тая заплата преди да плюете ,никой не плаща на присъствие че сте там.

с уважение към сем. Щереви .......Емил Милев.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?